آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

نسخه سینمایی «پایتخت» وارد مرحله پیش تولید شد

  • کد خبر: ۲۰۵۰۰۶
  • ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۲
نسخه سینمایی «پایتخت» وارد مرحله پیش تولید شد
به گفته مهدی نقویان، رئیس مرکز سیمافیلم توافقات اولیه برای ساخت پروژه «پایتخت» انجام شده، اما هنوز جزئیات آن قطعی نیست. از طرفی تیم سازنده پایتخت برای انتخاب بازیگر فراخوان داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک نسخه سینمایی از سریال پایتخت به ادعای برخی منابع وارد مرحله پیش تولید شده و هم اکنون تواقفات لازم برای ساخت نسخه سینمایی این سریال انجام شده است.

مرکز سیمافیلم در اطلاعیه‌ای از مذاکره با تهیه کننده و کارگردان سریال پایتخت برای تولید فصل جدید آن خبر داده بود. سیما فیلم همان زمان اعلام کرد که «ساخت فصل هفتم سریال مذکور در صورت به نتیجه رسیدن رایزنی مدیران سیمافیلم با تهیه‌کننده و کارگردان این مجموعه نمایشی همانند سایر آثار سازمان صداوسیما وارد فاز تولید خواهد شد.»

طبق توافقی که فی‌مابین گروه تولید پایتخت با مدیران سیما منعقد شده، قرار است پیش از تولید فصل جدید این سریال، ابتدا یک نسخه سینمایی از پایتخت برای اکران در سینما‌ها ساخته شود و بر همین اساس قرار است از اوایل اسفند تولید این فیلم به کارگردانی سیروس مقدم آغاز شود.

هم اکنون فرآیند جایگزینی برخی بازیگران فصل‌های گذشته «پایتخت» در حال سپری شدن است. طبق اطلاعیه تیم سازنده «پایتخت»، قرار است دو بازیگر جدید جایگزین سارا و نیکا فرقانی اصل در نسخه سینمایی این پروژه شوند.

همچنین تیم نویسندگان این سریال نیز مشغول کار بر روی متنی برای تولید «پایتخت ۷» هستند تا پس از ساخت یک نسخه سینمایی، فرآیند تولید این سریال آغاز خواهد شد. به نظر می‌رسد فصل جدید سریال «پایتخت» نیز دچار تغییراتی در تیم بازیگران خواهد شد.

به گفته مهدی نقویان، رئیس مرکز سیمافیلم توافقات اولیه برای ساخت پروژه «پایتخت» انجام شده، اما هنوز جزئیات آن قطعی نیست. از طرفی تیم سازنده پایتخت برای انتخاب بازیگر فراخوان داده‌اند. رئیس مرکز سیمافیلم در همین خصوص توضیح داده است که «از طرف صداوسیما ما با عوامل «پایتخت» توافق اولیه را داشته‌ایم، اما واقعاً سینمایی، سریال، ۱۵ قسمتی یا چند قسمتی هیچ‌کدام چیزی نبوده است که بر سر آن به توافق رسیده باشیم. مهم این است که رایزنی‌ها انجام شده و کار متوقف نیست.»

طبق تصمیمات گرفته شده، نسخه سینمایی این مجموعه تلویزیونی به تهیه کنندگی الهام غفوری و کارگردانی سیروس مقدم برای پخش در نوروز ۱۴۰۳ تولید خواهد شد. همچنین بناست فصل هفتم سریال «پایتخت» در ۱۶ قسمت تولید شده و در نوروز سال ۱۴۰۴ به پخش برسد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->