سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: امسال ۸۲ هزار نفر در آموزش‌و‌پرورش استخدام می‌شوند خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد هشدار: عفونت گوش میانی کودکان را جدی بگیرید بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سارقانی که خانه مال‌باختگان را جارو می‌زدند! شناسایی ۱۶ مورد ابتلا به تب دنگی در سال ۱۴۰۴ فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد نوار شمالی کشور خنک می‌شود (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهمیت نقش «آموزش» در مدیریت بیماری دیابت چه افرادی بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند؟
سرخط خبرها

بهداشت روان و استرس های ناشی از ویروس کرونا

  • کد خبر: ۲۰۵۰۶
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۳
بهداشت روان و استرس های ناشی از ویروس کرونا
حمیدرضا پوریوسف روانپزشک و مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی در رابطه با بهداشت روان و استرس های ناشی از ویروس کرونا در بین شهروندان اظهارداشت: استرس عامل بیرونی است که باعث ایجاد فشار روانی در هرفردی ممکن است بشود و اضطراب واکنش فرد به شرایط سخت و استرس است در واقع انچه به عنوان دلهره و تشویش بیان می کنیم همان اضطراب درونی ماست.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا پوریوسف روانپزشک و مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی در رابطه با بهداشت روان و استرس های ناشی از ویروس کرونا در بین شهروندان اظهارداشت: استرس عامل بیرونی است که باعث ایجاد فشار روانی در هرفردی ممکن است بشود و اضطراب واکنش فرد به شرایط سخت و استرس است در واقع انچه به عنوان دلهره و تشویش بیان می کنیم همان اضطراب درونی ماست.

وی افزود: اضطراب واکنش طبیعی به شرایط سخت است اگر داین استرس طول بکشد ممکن است موجب افسردگی و تضعیف سیستم ایمنی بدن و حتی کاهش عملکرد فرد در زندگی روزمره شود.

پوریوسف تصریح کرد: نشانه های شایع اضطراب در افراد ممکن است ذهنی ، رفتاری و جسمی باشد همچنین تحریک پذیری ، عصبانیت، ترس، بی خوابی، کابوس و خستگی، تپش قلب، سردرد، تنگی نفس ، مشکلات گوارشی و بی اشتهایی ممکن است در فرد بروز پیدا کند.بنابراین برای کاهش و غلبه براضطراب ابتدا باید نشانه های آن را در خود پیدا کنیم.

وی گفت: بحران نیز نوعی استرس است که در اثر اتفاقات غیرطبیعی ، تهدید امیز و غیر قابل پیش بینی  و غیر قابل کنترل ممکن به وجود بیاید در این شرایط ممکن است فرد دچار اضطراب و ترس شدید شود و مسائل ناگوار را در خود تجربه کند به طوریکه سردرگمی، دوگانگی، گرختی احساس، درمکاندگی  و حتی خشم در وی بروز پیدا کند.

مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی عنوان کرد:در بحث کرونا با شرایط بحران روبه رو هستیم و هریک از افرادکه با اخبار و مسائل مربوط به کرونا ویروس  در ارتباط هستند ممکن علائمی از اضطراب وبحران در خود احساس کنند و آشنا شدن با این علائم می تواند کمک کند که با استرش واضطراب غلبه کنیم.

پوریوسف افزود: اکثر رفتارها و واکنش هایی  که در موقع حوادث و بحران افراد نشان می دهند ممکن است طبیعی باشد بنابراین به خودمان و دیگران برچسب ترسو و ضعیف بودن نزنیم.

وی با اشاره به اینکه در شرایط استرس چه باید کرد گفت: از موقعیت هایی که استرس شما را بیشتر می کند مانند چک کردن اخبار دوری کنید استفاده از فضای مجازی و اخبار و مطالب غیر موثق دوری کنیم و انها را به دیگران نیز منتقل نکنیم، در مورد نگرانی‌ها و اضطراب هایمان با افراد مورد اعتماد صحبت کنیم و از بیان ترس و احساس خودمان خجالت نکشیم.

مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در بحران ها ممکن است وضعیت غیر قابل کنترل باشد و بپذیریم که همه چی در کنترل ما نیست و سعی کنید زندگی عادی خود را پیش ببرید و با رعایت و اقدامات موثر سرعت شیوع را در خانواده و خودمان کاهش دهیم از طرفی نیاش و دعا کردن می تواند افراد را آرام کند و ورزش و نرمش و حضور در طبیعت خلوت می‌تواند تاثیر گذار باشد.

پوریوسف اظهارداشت: یکسری فعالیت ها ممکن است افراد را آرام کند بنابراین انها را شناسایی کنید. کتاب بخوانید و ورزش و موسیقی آرامش بخش را فراموش نکنید سعی کنید بیشتر گفت وگو کنید و اگر در خانه هستید تماس تلفنی و تصویری داشته باشید. ممکن است در موقعیتی باشید که بخواهید تغیر عمده ای در زندگی و یا کارتان ایجاد کنید اگر خیلی نگران هستید این تصمیمات را به بعد موکول کنید و به اندازه کافی استراحت کنید و تغذیه مناسب داشته باشید. سعی کنید از هم حمایت کنید و پایبندی خود را به توصیه و پیشگیری موثر نشان دهیم و این موضوع می تواند افراد خانواده را نیز آرام و مطمئن کند.

وی در پایان گفت: اگر احساس می کنید تحت فشار و تنش زیادی هستید و انجام امور روزانه برایتان سخت و دشوار است حتما با روانپزشک و روانشناس مشورت کنید.

منبع: اداره کل بهزیستی خراسان رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->