ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

یورش صهیونیست‌ها به جنین در کرانه باختری

  • کد خبر: ۲۰۵۳۲۱
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۲:۰۵
یورش صهیونیست‌ها به جنین در کرانه باختری
نظامیان اشغالگر اسراییلی شهر جنین واقع در کرانه باختری را به محاصره کامل درآوردند.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع خبری از یورش گسترده اشغالگران اسراییلی به جنین خبر دادند. این منابع تاکید کردند که نظامیان اشغالگر اسراییلی این شهر را به محاصره کامل درآوردند.

همزمان بولدوزرهای اسراییلی هم در حال تخریب زیرساخت‌های شهر جنین هستند. پهبادهای ارتش رژیم صهیونیستی هم به طور گسترده در آسمان این منطقه به پرواز درآمدند.

ارتش رژیم صهیونیستی شمار زیادی از نیروهای پشتیبانی خود را روانه جنین کرده است. المیادین خبر داد که ارتش اشغالگر نیروهای کمکی نظامی را به سمت شهر جنین در کرانه باختری سوق می دهد.

روز گذشته نیز، باشگاه اسیر فلسطین اعلام کرد که نظامیان اشغالگر اسراییلی در ادامه حملات خود به کرانه باختری از شب گذشته ۲۵ فلسطینی دیگر را بازداشت کردند. در میان بازداشت شدگان شماری آزاده فلسطینی هم دیده می‌شود.

بیشتر این افراد در استان‌های بیت لحم، جنین، قلقیلیه، رام الله، نابلس، طولکرم و قدس بازداشت شدند. از آغاز جنگ در غزه در هفتم اکتبر گذشته تاکنون نزدیک به ۶۰۰۰ فلسطینی در کرانه باختری توسط صهیونیست‌ها بازداشت شدند.

همزمان طی شب و روز گذشته درگیری‌ها میان نیروهای مقاومت فلسطین و ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری گسترده‌تر شده است. در همین رابطه شبکه الجزیره گزارش داد که نیروهای اشغالگر صهیونیستی به روستای بنی نعیم واقع در شرق الخلیل یورش برده و در آنجا اقدام به تیراندازی کردند.

اشغالگران صهیونیست همچنین به شهر طولکرم واقع در کرانه باختری نیز حمله کرده و این شهر را به محاصره خود درآورده و تک‌تیراندازان خود را در اطراف این شهر مستقر کردند. بلدوزرهای نظامی رژیم صهیونیستی در جریان این حمله اقدام به تخریب زیرساخت‌های محله حارة البلاونة در اردوگاه طولکرم کردند.

نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین از ورود خودروهای امدادی و آمبولانس و کمک به مجروحان عملیات نظامی صهیونیست‌ها در این شهر جلوگیری کردند.

گردان‌های واکنش سریع شهدای الاقصی از ورود به درگیری با دشمن صهیونیستی و تیراندازی و ایجاد انفجار در محورهای مختلف اردوگاه طولکرم در برابر رژیم صهیونیستی خبر داد. در همین رابطه المیادین گزارش داد که نظامیان رژیم صهیونیستی در طولکرم با انفجار شدید یک بمب دست‌ساز در برابر یک بلدوزر نظامی خود مواجه شدند.

نظامیان صهیونیست در جریان یورش گسترده خود به اردوگاه طولکرم واقع در کرانه باختری به مدرسه وابسته به آژانس امداد و اشتغال فلسطینیان در سازمان ملل متحد (آنروا) نیز حمله کردند.

اردوگاه نور شمس در طولکرم از دیگر مناطقی بود که از حملات ارتش رژیم صهیونیستی به طولکرم در امان نماند. در حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به اردوگاه نور شمس واقع در طولکرم تعدادی از فلسطینیان زخمی شده‌اند.

نیروهای رژیم صهیونیستی همچنین به شهر الظاهریه در جنوب الخلیل حمله کرده و خودروهای زرهی و نظامی خود را در این شهر مستقر کردند. روستای حوسان واقع در غرب بیت لحم نیز از یورش نظامیان صهیونیست و حمله آنها به منازل روستاییان در امان نماند. ارتش اشغالگر صهیونیستی همچنین به اردوگاه الفوار واقع در جنوب شهر الخلیل نیز حمله کردند.

همچنین گردان‌های شهدای الاقصی در جنین اعلام کردند که عناصر مبارز این گردان درگیری‌های شدیدی با نیروهای اشغالگر صهیونیستی که به روستای عرابه واقع در جنوب غرب جنین یورش برده بودند، آغاز کرده‌اند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->