پزشکیان با خانواده معظم شهدا در بدو ورود به کرمانشاه دیدار کرد برگزاری مراسم ویژه گرامیداشت شهید رئیسی و شهدای خدمت در مشهد مشاور امنیت ملی عراق و سردار قاآنی در بغداد دیدار کردند ترامپ: قطر خیلی به آمریکا در خصوص پرونده ایران کمک کرد سردار سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا تاثیری بر ملت ایران ندارد وزارت خارجه زمان نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی را اعلام کرد مجمع تشخیص با پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد رهبر انقلاب: مشکل اصلی زورگویان غربی نفی تمدن باطل آن‌ها از طرف جمهوری اسلامی است امیر قطر در دیدار با ترامپ: خواهان برقراری صلح هستیم دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد واکنش عراقچی به اظهارات شب گذشته ترامپ + فیلم توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق
سرخط خبرها

گروگان‌گیر‌ها در تلویزیون اکوادور؛ ارتش هشدار داد

  • کد خبر: ۲۰۵۳۵۶
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۸
گروگان‌گیر‌ها در تلویزیون اکوادور؛ ارتش هشدار داد
بحران گروگان‌گیری در برنامه زنده تلویزیونی اکوادور با بازداشت تمامی مهاجمان و آزادی گروگان‌ها تمام شد و رئیس ستاد مشترک ارتش این کشور نیز در پی نشست شورای امنیت ملی اعلام کرد که ۲۲ گروه جنایتکار فعال در کشور «هدف نظامی» هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، مردان ماسک‌پوش به ایستگاه تلویزیونی TC در گوایاکیل بزرگ‌ترین شهر اکوادور یورش برده و با قطع برنامه زنده، خبرنگاران و سایر کارمندان را به گروگان گرفتند. این حمله در میانه بیانیه وضع اضطرار ملی از سوی دنیل نبوآ، رئیس جمهوری در واکنش به شورش زندان و حملات از سوی گروه‌های تبهکار در سراسر اکوادور انجام شد.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، نیرو‌های سراپا مسلح امنیتی به سرعت وارد عمل شده و ۱۳ مهاجم را دستگیر و تسلیحات، مواد منفجره و سایر ادوات آن‌ها را ضبط کردند. تمام گروگان‌ها آزاد شدند.

در این میان «خیمی ولا اراسو»، رئیس ستاد مشترک ارتش اکوادور نیز اعلام کرد: تمامی گروه‌های تبهکار، هدف نظامی هستند. رئیس جمهوری به ما دستور داده تا ماموریتی را علیه آن‌ها انجام دهیم. حال و آینده کشور ما در خطر است و هیچ اقدام تروریستی ما را وادار به تسلیم نخواهد کرد. قرار نیست عقب‌نشینی یا مذاکره کنیم.

پلیس اکوادور در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) اعلام کرد، دست‌کم ۹ تن از جمله دو افسر پلیس در ناآرامی‌های شهر گوایاکیل و منطقه مجاور آن «نوبول» کشته شدند.

سخنگوی پلیس اوایل روز سه‌شنبه در جریان یک کنفرانس خبری گفت که حداقل هشت نفر کشته و دو نفر دیگر زخمی شده‌اند و یک افسر پلیس در جریان ناآرامی‌های این شهر با شلیک گلوله زخمی شده است. همچنین دو دستگاه خودرو و دو دستگاه موتورسیکلت به آتش کشیده شده و ۱۴ نفر نیز به اتهام جرایم مختلف بازداشت شده‌اند.

پس از اعلام وضعیت درگیری مسلحانه داخلی در اکوادور توسط دانیل نوبوآ، مجلس ملی اکوادور از اقدامات اجرایی برای مبارزه با گروه‌های جنایتکار حمایت کرد و قول داد که در صورت لزوم، برای پرسنل پلیس و ارتش عفو و بخشودگی در نظر گرفته شود.

پارلمان اکوادور در بیانیه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما حمایت خود را از نیرو‌های مسلح، پلیس ملی و همه مقامات مسئول در اجرای قانون اساسی و قانون اعلام می‌کنیم. ما فداکاری و تلاش شما برای حفظ امنیت، صلح و زندگی شهروندان را می‌فهمیم و قدردانی می‌کنیم.

پلیس اکوادور نیز اعلام کرد: این مهاجمان به عدالت واگذار می‌شوند تا بابت اقدامات تروریستی مجازات شوند. اجازه نمی‌دهیم اقدامات خشونت‌آمیز علیه نظم و صلح تهدیدی باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->