معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رحمانی فضلی: پرهیز از اقدامات نمایشی در مقابله با کرونا

  • کد خبر: ۲۰۵۳۹
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۱
رحمانی فضلی: پرهیز از اقدامات نمایشی در مقابله با کرونا
وزیر کشور اقدامات تبلیغاتی نمایشی برخی عناصر غیرمسوول را غیرقابل قبول برشمرد و گفت: اهمیت صیانت از آرامش و طمانینه در فضای عمومی جامعه، مقدمه و شرط لازم حفظ سلامت و بهداشت است.
به گزارش شهرآرانیوز، عبدالرضا رحمانی فضلی در نشست اعضای ارشد کمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مبارزه با کرونا، اظهار داشت: نتیجه اطلاع‌رسانی صادقانه، ایجاد ادراک واقع‌بینانه و تحقق رفتار مسئولانه از سوی مردم است.
وزیر کشور در این نشست که سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی،  علی ربیعی سخنگوی دولت، فیروزآبادی رئیس مرکز ملی فضای مجازی و معاونین ذیربط وزارت کشور و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور داشتند، با قدردانی از تلاش‌های انجام شده در عرصه اطلاع رسانی شیوع بیماری کرونا و روند مبارزه با آن، بخصوص از سوی بخش‌های مختلف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بر ضرورت تحقق مرجعیت اطلاع‌رسانی تأکید کرد.
رحمانی فضلی با تاکید بر اهمیت صیانت از سلامت عموم مردم و تأکید متخصصین مبنی بر اثر سوء رعایت نکردن بهداشت فردی و مراودات غیر بهداشتی بین افراد در مجامع و همچنین سفر‌ها بین مناطق مختلف در گسترش بیماری، خواستار اهتمام حداکثری رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی در شکل‌دهی فوری ادراک عمومی نسبت به اهمیت این مسائل شد.
وزیر کشور دوگانه هراس غیرواقع بینانه و بی‌توجهی غیرمسئولانه نسبت به شیوع بیماری کرونا را کاذب و مخرب برشمرد و مهمترین هدف و نتیجه توأمان اطلاع رسانی را ایجاد ادراک واقع بینانه و تحقق رفتار مسئولانه در عموم مخاطبان عنوان کرد.
رحمانی فضلی با مرور برخی زمینه‌های پیشینی که موجبات ایجاد تردید و بی اعتمادی نسبت به اخبار و اطلاعات منتشر شده را فراهم می‌سازد، ابراز امیدواری کرد؛ با مبنا قرارگرفتن اصول اطلاع رسانی و همچنین تقدم اقدام بر اعلام، از دل تهدید ایجاد شده در اثر ورود ویروس جدید، فرصتی برای تقویت اعتماد عمومی، فراهم شود.
وزیر کشور با تأکید بر استمرار اطلاع رسانی صادقانه از سوی مسئولین و البته توجه بیش از پیش به ارائه جزئیات مورد نیاز افکار عمومی، اقدامات تبلیغاتی نمایشی برخی عناصر غیرمسوول را غیر قابل قبول برشمرد و با توجه به اهمیت صیانت از آرامش و طمأنینه در فضای عمومی جامعه به عنوان مقدمه و شرط لازم برای حفظ سلامت و بهداشت، خواستار واکنش بهنگام مراجع قانونی به رفتار‌ها و اقدامات غیر مسوولانه از جمله توجه نکردن به مرجعیت و نهاد‌های رسمی متولی انتشار اطلاعات تخصصی شد.
رحمانی فضلی همچنین آموزش عمومی و آگاهی بخشی فراگیر را از جمله اصلی‌ترین نیاز‌ها برای مقابله با شیوع بیماری کرونا ویروس عنوان و تصریح کرد: مسئولیت رسانه ملی و مجموعه رسانه‌های برخوردار از منابع عمومی یا وابسته به دستگاه‌های مختلف، مسئولیت تاریخی در این عرصه است و  همه این مجموعه‌ها باید نقش تاریخی خود در این عرصه را به احسن وجه ایفا کنند؛ البته در محتوای آموزش‌ها، محوریت نظارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را مورد توجه کامل قرار دهند.
 
منبع: ایرنا


 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->