تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

۴۳۰۰ بهورز و ۶۵۰۰ نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت جذب شدند

  • کد خبر: ۲۰۵۴۲۲
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
۴۳۰۰ بهورز و ۶۵۰۰ نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت جذب شدند
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت جذب چهار هزار و ۳۰۰ بهورز و بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی اخیر وزارت بهداشت را نشان از توجه ویژه به حوزه بهداشت دانست.

به گزارش شهرآرانیوز بهروز رحیمی در اجلاس مشترک معاونین بهداشت که در سالن شهید یاسینی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، توجه به حوزه بهداشت را از مهمترین دغدغه‌های دولت مردمی و وزارت بهداشت در این دوره مطرح کرد و گفت: طرح‌ها و برنامه‌های اجراشده در حوزه بهداشت، همواره موجب ارتقای سلامت جامعه می‌شود.

وی با بیان اینکه تلاش تمامی حوزه‌های وزارت بهداشت در نهایت برای سلامت مردم است، افزود: اجرای ۴۰۴۰ پروژه بهداشتی و تکمیل و بهره‌برداری دو هزار مورد آن، موفقیتی چشمگیر در عرصه بهداشت کشور و در مسیر تقویت نظام شبکه بهداشت کشور بوده و نقش‌آفرینی حوزه بهداشت از مراقبت‌های اولیه مادر و کودک گرفته تا حماسه واکسیناسیون کرونا، نشان از اهمیت آن دارد.

رحیمی حوزه بهداشت را پرچم‌دار نظام سلامت عنوان کرد و افزود: حوزه بهداشت همانند سخت‌افزاری برای اجرای برنامه‌های نرم‌افزاری نظام سلامت است. از سوی دیگر تبیین جایگاه و موفقیت‌های نظام بهداشتی کشور در رسانه‌ها ضروری است.

معاون وزیر بهداشت جذب چهار هزار و ۳۰۰ بهورز و بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی اخیر وزارت بهداشت را نشان از توجه ویژه به حوزه بهداشت دانست و گفت: نظام‌مند بودن برنامه‌ها از ویژگی‌های اصلی وزارت بهداشت است و اصلاح الگوی مصرف در نظام سلامت نیازمند اصلاح فرایند‌ها و تجمیع منابع است.

وی از برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع به عنوان یک اولویت مهم برای وزارت بهداشت در دوره کنونی یاد و عنوان کرد: معتقدیم نظام سلامت با حوزه بهداشت شأنیت می‌یابد. کار تیمی، نشان از بهره‌گیری از خرد جمعی و مدیریت نوین در سازمان دارد و اعتماد نشان از باور و شناخت در کار تیمی است. همچنین شجاعت مؤلفه اصلی شفافیت است؛ حضور مدیران نظام سلامت در میدان و بررسی انبار‌ها و منابع از نزدیک نیز می‌تواند در استفاده بهینه از منابع موجود موثر باشد.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->