مهاجرانی پس از تماشای فیلم «پیرپسر»: فضای فرهنگی باید مجال گفت‌و‌گو بدهد همایون، بازیگر معروف سینمای پیش از انقلاب، درگذشت گیشه داغ؛ رقابت کمدی‌ها با فیلم پرحاشیه این روزهای سینما رئیس سازمان سینمایی: سینما در روزهای جنگ تعطیل نشد + تصاویر ابوالفضل پورعرب گواهینامه درجه یک هنری گرفت + عکس نگاهی به قسمت اول سریال «از یاد رفته» | نمایشی از روابط پیچیده و پرتنش مراسم یادبود یعقوب صباحی در تماشاخانه ایران‌شهر روایت واکین فینیکس از وحشتناک‌ترین شب زندگی‌‌اش ویدئو | گریم سنگین پرویز پرستویی در سریال «شکارگاه» کافکا و همسر شکسپیر در پنجاهمین دوره جشنواره تورنتو بیانیه خانه مطبوعات خراسان رضوی درباره ممانعت از ورود رسانه‌ها به حوزه کنکور در دانشگاه فردوسی مشهد دبیر هفته کتاب در سال ۱۴۰۴ را بشناسید پربیننده‌ترین سریال‌های ۲۰۲۵ را بشناسید ساخت یک مجموعه مستند درباره سپهبد شهید غلامعلی رشید برگزاری آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی بازگشت «کامرون دیاز» به سینما پس از ده سال
سرخط خبرها

سعید آقاخانی در «تمساح خونی» جواد عزتی به جشنواره فیلم فجر می‌رود

  • کد خبر: ۲۰۵۴۲۳
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
سعید آقاخانی در «تمساح خونی» جواد عزتی به جشنواره فیلم فجر می‌رود
سعید آقاخانی در اولین تجربه فیلمسازی جواد عزتی با نام «تمساح خونی» به چهل و دوم جشنواره فیلم فجر می رود.

به گزارش شهرآرانیوز جواد عزتی این روز‌ها در حال آماده‌سازی نهایی نخستین فیلمی است که کارگردانی کرده تا آن را برای نمایش در جشنواره فجر برساند.

در این فیلم که «تمساح خونی» نام دارد و تاکنون هم اطلاعات رسمی چندانی از آن منتشر نشده بود، جواد عزتی خودش نقش اصلی را برعهده دارد و در کنار او عباس جمشیدی‌فر، سعید آقاخانی، الناز حبیبی، بهزاد خلج و شبنم قربانی هم بازی کرده‌اند.

روابط عمومی این پروژه سینمایی با نزدیک شدن به جشنواره فیلم فجر، اولین عکس از سعید آقاخانی را در «تمساح خونی» به تهیه‌کنندگی کامران حجازی منتشر کرده است.

در خلاصه داستان «تمساح خونی» آمده است: «من یه تمساحم، یه تمساح خونی! یه آدم زخمی که کل زندگیش فقط باخته و چیزی برای از دست دادن نداره...، ولی باز دلش ریسک‌های بزرگ می‌خواد!»

این فیلم سینمایی که هم‌اکنون مراحل فنی خود را برای حضور در بخش سودای سیمرغ چهل و دومین جشنواره فجر طی می‌کند، در بخش خصوصی تولید شده است.

عزتی و آقاخانی پیش‌تر در فیلم «پیلوت» در کنار هم بازی کرده بودند و این بار در «تمساح خونی» همکاری کرده‌اند. این فیلم علاوه بر بخش سوای سیمرغ در بخش نگاه نو نیز داوری می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->