مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

واردات دارو و تجهیزات پزشکی تنها به یک شرط

  • کد خبر: ۲۰۵۴۴۲
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸
واردات دارو و تجهیزات پزشکی تنها به یک شرط
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: واردات دارو و تجهیزات تنها زمانی انجام می‌شود که تولید داخلی کافی نباشد.

به گزارش شهرآرانیوز سید حیدر محمدی امروز در نشست خبری دومین نمایشگاه سلامت‌بنیان در پاسخ به سؤالی مبنی بر این که «با توجه به اینکه درصدی از نیاز کشور به تجهیزات پزشکی از طریق واردات تأمین می‌شود که ارزبری بالایی دارد؛ سازمان غذا و دارو برای تسریع روند تأیید محصولات دانش‌بنیان حوزه تجهیزات پزشکی که به رفع نیاز به واردات و افزایش خودکفایی کمک می‌کنند چه اقدامی انجام داده است؟» اظهار کرد: در حوزه سلامت بالغ بر ۱۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان داریم که همه شرکت‌های دانش‌بنیان امکان صادرات دارند و مجوز صادرات آن‌ها نیز تسهیل شده است. در حوزه تولید نیز دبیرخانه دانش‌بنیان در سازمان غذا و دارو را راه‌اندازی کرده‌ایم که تولیدکنندگان می‌توانند به آن مراجعه کنند تا از مسیر ویژه‌تری مسائل و مشکلات خود را پیگیری و مطرح کنند.

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر این‌که آیا واردات تجهیزات پزشکی خارجی به موازات تولید آن‌ها توسط شرکت‌های دانش‌بنیان انجام می‌شود؟ تصریح کرد: واردات دارو و تجهیزات زمانی انجام می‌شود که تولید داخلی کافی نباشد؛ اگر تولیدکننده‌ای ـ چه دانش‌بنیان باشد و چه نباشد ـ به میزان نیاز کشور تولید کند؛ واردات مشابه خارجی آن منتفی می‌شود.

محمدی ادامه داد: میزان نیاز کشور را خود شرکت‌ها می‌دانند و سازمان نیز برنامه تولید را به شرکت‌ها می‌دهد؛ البته الگوی مصرف برخی دارو‌ها و تجهیزات بسته به بار بیماری‌ها و وضعیت هر منطقه ممکن است تغییر کند؛ برای مثال ممکن است وقتی یک آنفلوانزای جدید وارد کشور می‌شود الگوی مصرف یگ دارو تغییر کرده و افزایش یابد. در چنین شرایطی سازمان غذا و دارو ابتدا به تولیدکننده‌ها اعلام می‌کند که میزان نیاز کشور افزایش یافته تا در صورت امکان حجم تولید خود را افزایش دهند، اما اگر افزایش تولید، امکان‌پذیر نباشد؛ به سوی واردات آن محصول می‌رویم.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره اینکه «سازمان غذا و دارو هدف‌گذاری خاصی برای افزایش تولید داخلی دانش بنیان‌ها در راستای کاهش وابستگی به واردات تجهیزات پزشکی دارد؟» بیان کرد: ما همواره هدف‌گذاری خود را در این راستا انجام می‌دهیم؛ در عین حال جلسات بازخوانی در اداره کل‌های دارو و تجهیزات برگزار می‌شوند تا مشخص شود که نیاز حدودی کشور به دارو‌ها یا تجهیزات پزشکی چه میزان است؛ در این جلسات بررسی می‌شود که نیاز به تولید چه میزان است و این نیاز افزایش پیدا کرده یا خیر؛ در صورتی که تولیدکننده داخلی امکان تولید آن را داشته باشد؛ این محصول از مسیر داخلی و در غیر این صورت از طریق واردات تأمین می‌شود. حتی اکر در اثنای واردات، تولیدکننده داخلی اعلام کند که امکان افزایش ظرفیت تولید خود را پیدا کرده است؛ از واردکننده درخواست می‌کنیم که در صورت فراهم بودن شرایط برای لغو واردات، این اقدام را انجام دهند.

دومین نمایشگاه سلامت‌بنیان (محصولات دانش‌بنیان حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی) از ۲۴ تا ۲۶ دی‌ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->