ممنوعیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد اعلام شد | منع تردد از ساعت ۲۲ فرداشب (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) فرهمندی: مشهد یکی از بهترین نقاط برای توسعه فرهنگ در کشورمان است تردد در کمربند سبز مشهد با توجه به هشدار‌های هواشناسی ممنوع شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آماده‌باش مدیریت شهری مشهد برای بارش‌های پیش رو و برودت هوا  افزایش ظرفیت گرمخانه‌های شهرداری مشهد برای اسکان اضطراری ۷۰۰ بی‌سرپناه عرضه شیلات در دومین فروشگاه تخصصی پروتئینی تحت نظارت شهرداری مشهد، ۱۲ تا ۱۸ درصد ارزان‌تر از فضای شهر سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد به راهپیمایان ۲۲بهمن سال ۱۴۰۳ شهردار مشهدمقدس: سیاست اصلی دوره ششم در همه حوزه‌ها مردم‌محوری است + فیلم معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: در دومین فروشگاه تخصصی محصولات پروتئینی، اقلام با کمترین قیمت ارائه خواهد شد افتتاح دومین فروشگاه تخصصی عرضه محصولات پروتئینی تحت نظارت شهرداری مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) در شرایط پاک قرار دارد آیا مدارس، ادارات و بانک‌های مشهد و خراسان رضوی، فردا (شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ میدان شهید کاوه مشهد به چهار راه تبدیل شد + عکس (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) سرویس‌دهی مستمر اتوبوسرانی مشهد در پی سرمای شدید در روز‌های آتی (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) بارش سنگین برف در پیست اسکی شیرباد مشهد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) آماده‌باش ۱۰۰ درصدی نیرو‌های خدمات شهری مشهد از عصر شنبه (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آماده‌باش تمامی ظرفیت‌های شهرداری در پی اعلام هشدار نارنجی هواشناسی (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) محمدرضا بختیاری به‌عنوان مدیرکل هماهنگی امور مناطق شهرداری مشهد منصوب شد ایمن‌سازی ۳۰ نقطه حادثه‌خیز تا شهریور ۱۴۰۴ | ۴۰ مجتمع خدمات بین‌راهی جدید در خراسان رضوی افتتاح می‌شود بررسی حادثه سقوط هواپیمای مشهد-تهران در ۴۵ سال پیش | همایی که از مشهد برخاست و دیگر بازنگشت اتمام ۲ پروژه مهم مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

عضو شورای اسلامی شهر مشهد: طرح‌های فرهنگی مشهد می‌تواند الگوی دیگر کلانشهرهای مشهد باشد

  • کد خبر: ۲۰۵۶۳۱
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۱
عضو شورای اسلامی شهر مشهد: طرح‌های فرهنگی مشهد می‌تواند الگوی دیگر کلانشهرهای مشهد باشد
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: امیدواریم طرح‌های ایجاد شده در مشهد در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به عنوان الگو و یک وحدت رویه بین شورا‌های اسلامی کلانشهر‌های کشور مورد توجه قرار بگیرد.

حجت الاسلام «حسن منصوریان» رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد درباره برگزاری پنجمین اجلاسیه روحانیون شورا‌های اسلامی کلانشهر‌های کشور به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: مجمع روحانیون کلانشهر‌های شورا‌های اسلامی شهر، به منظور هم افزایی و ایجاد وحدت رویه در تصمیمات شورا‌های اسلامی کلانشهر‌ها پیرامون موضوعات فرهنگی، دینی و اعتقادی تشکیل شد و در ۴ نشست گذشته نیز اساسنامه آن مورد موافقت اعضا قرار گرفت.

وی افزود: موضوع اصلی دستور کار اعضای این مجمع، مسائل اجتماعی و فرهنگی عمومی مردم به عنوان سبک زندگی کلانشهر‌ها بود و در این جلسه نیز ۳ محور اصلی اجرا شده در حوزه فرهنگی و اجتماعی مشهد شامل مسجد محوری، قرارگاه اجتماعی و نسخه مترقی فرهنگسرا‌ها با تاکید بر باشگاه‌های مخاطب محور مورد بازبینی قرار می‌گیرد.

حجت الاسلام منصوریان خاطرنشان کرد: امیدواریم طرح‌های ایجاد شده در مشهد در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به عنوان الگو و یک وحدت رویه بین شورا‌های اسلامی کلانشهر‌های کشور مورد توجه قرار بگیرد.

دکتر «حسین باغگلی» معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد نیز در این نشست به تشریح برنامه‌های مختلف فرهنگی شهر مشهد در زمینه فعالیت‌های باشگاه‌های مخاطب محور، طرح مسجد محوری و قرارگاه‌های اجتماعی ایجاد شده در شهر مشهد پرداخت.

سیدحسین علوی‌مقدم نیز در این اجلاسیه، اظهارکرد: محلل‎‌های فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی امروزه تغییر کرده و باید به شکل ویژه برای نوجوانان و جوانان برنامه‌ریزی داشت.

وی با بیان اینکه این محلل‌ها، دارای اجزاء و شاخه‌های مختلف، در حوزه‌های متنوع و گوناگون است، گفت: در راستای توجه به نوجوانان و جوانان، استعدادیابی ورزشی را در ۸ پهنه، با عُلقه مسجد‌محوری دنبال کرده‌ایم.

علوی‌مقدم افزود: خوشبختانه به واسطه این استعدادیابی، که در حاشیه شهر، پررنگ‌تر دنبال می‌شود، بازخورد‌های خوبی گرفته‌ایم و نوجوان و جوان این شهر، هم آموزه‌های تخصصی را فرامی‌گیرد و هم آموزه‌های تربیتی.

رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با تاکید بر لزوم توجه به اقتضائات جامعه امروز، تصریح کرد: اگر این اقتضائات را مورد توجه قرار ندهیم و در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها، مدنظر نگیریم، به اهداف خود دست پیدا نمی‌کنیم.

علوی‌مقدم در پایان از اعضای شورا‌های اسلامی شهر‌های حاضر در این اجلاسیه خواست که تشکیل کمیسیون ورزش و جوانان را در دستورکار قرار دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->