حریق یک مجتمع تجاری در خیابان کلاهدوز مشهد (۹ تیر ۱۴۰۳) کشف ۲۰۸ هزار قلم فرآورده آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و قاچاقی قتل دلخراش مرد میانسال + جزییات (۹ تیر ۱۴۰۳) خراسان رضوی رتبه دوم ازدواج و طلاق در کشور است کشف ۶۰ میلیارد ریال سیگار غیرمجاز در مشهد دستگیری پاکستانی‌های گروگان‌گیر در ایران+ جزییات کشف ۳۰ کیلو و ۶۰۰ گرم مخدر «شیشه» در هنگ مرری تایباد (۹ تیر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی معاینات روانپزشکی در مراکز پزشکی قانونی کشور زندگی خیلی کوتاه است؛ ۸ موردی که واقعاً نباید نگران آن‌ها باشید آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی پایه‌های اول، هفتم و دهم از فردا (یکشنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۳) صحرایی: حذف تدریجی کنکور هویت واقعی را به مدرسه بازگرداند مردان میانسال روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (شنبه، ۹ تیر ۱۴۰۳) | تغییرات نامحسوس دما در مشهد نرخ‌های جدید بلیت هواپیما به‌زودی اعلام می‌شود راز شلیک مرگبار در باغ‌ویلای کلات فاش شد + عکس وزیر آموزش و پرورش برای توضیح درباره مطالبات معوقه معلمان به مجلس می‌رود نخ دندان یا خلال دندان، کدام یک بهتر است؟
سرخط خبرها

فوت وفن غذایی ضد کرونایی

  • کد خبر: ۲۰۵۸۰
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۹
فوت وفن غذایی ضد کرونایی
رییس انجمن تغذیه ایران برخی نکات مهم در خصوص پخت و پز مواد غذایی جهت پیشگیری از انتقال کروناویروس را توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر جلال‌الدین میرزای رزاز، با بیان اینکه در شرایط فعلی توصیه می‌شود از مصرف غذاهای کبابی و گریل شده اجتناب شده و روش پخت اصلی گوشت‌ها به صورت آبپز یا بخارپز باشد، ادامه داد: یکی از موضوعات مهم در روش طبخ، درجه حرارت قسمت‌های مختلف ماده غذایی در طول پخته شدن است؛ چراکه در کباب و گریل کردن، انتقال درجه حرارت به عمق گوشت ممکن است به میزان لازم برای از بین بردن کروناویروس و سایر عوامل بیماری‌زا کافی نباشد.

 

وی با تاکید بر اینکه انواع گوشت و تخم مرغ باید به طور کامل پخته شود، اظهار کرد: دمای داخلی ایمن برای پخت گوشت 70 درجه سانتی‌گراد است. بنابراین غذاهای پخته‌ای که در یخچال نگهداری می‌شوند برای مصرف دوباره باید به خوبی گرم شوند؛ به گونه‌ای که همه جای آن حدود۷۰ درجه سانتیگراد حرارت ببیند.

 

رزاز با بیان اینکه به طور خاص، کرونا ویروس‌ها مستعد تخریب در دمای معمولی پخت و پز (70 درجه سانتیگراد) هستند، گفت: بنابراین، باید از مصرف محصولات حیوانی خام یا نیمه پخته پرهیز شود.

 

این عضو هیات علمی دانشگاه ادامه داد: همچنین برای جلوگیری از آلودگی متقابل غذاهای پخته با گوشت خام، شیرخام یا امعا و احشا حیوانی خام باید با احتیاط و کاملا تفکیک شده و در یخچال قرار داده شود.

 

این متخصص تغذیه در خاتمه با تاکید بر اینکه تا حد امکان از رستوران ها غذا تهیه نکنید، گفت: اگر اصول بهداشتی توسط کارکنان مرتبط، در تهیه و توزیع غذا رعایت نشود، آلودگی منتقل می‌شود.

 

با این حال در صورت سفارش غذا  به صورت بیرون بر سفارش دهید و مجددا غذاها را قبل از مصرف به خوبی گرم کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->