چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تاخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات جوان مرگ مغزی در مشهد به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید  (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی
سرخط خبرها

ورود به سایت‌های جهانی خوزستان ممنوع شد

  • کد خبر: ۲۰۵۸۲
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۶
ورود به سایت‌های جهانی خوزستان ممنوع شد
مدیرکل میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خوزستان گفت: ورود به سایت‌های جهانی «شوش» و «چغازنبیل» ممنوع اعلام شده و بازدید از اکثر محوطه‌ها و سایت‌های تاریخیِ ملی و جهانی استان خوزستان و موزه‌های آن ممنوع است.

به گزارش شهرآرانیوز، حکمت‌الله موسوی، با بیان این‌که همه‌ سایت‌های تاریخی و مجموعه‌ موزه‌ها در شوش، آبادان، ایذه و برخی مناطق دیگر با دستور شورای تامین آن شهرستان‌ها تعطیل شده‌اند، ادامه داد: تا پیش از این و بر اساس دستور نخستِ وزیر میراث فرهنگی مبنی بر جلوگیری از بازدیدهای گروهی در موزه‌ها و مجموعه‌های تاریخی کشور از این کار جلوگیری می‌شد، هرچند باردیدِ گروهی در طول این مدت درخواست نشده بود و حتی مردم نیز مراجعه‌ چندانی برای بازدید از این محوطه‌های تاریخی نداشتند.

 

وی با بیان این‌که خوشبختانه مردم در این مناطق به خودآگاهی رسیده‌ و در این مدت کمتر به بازدید از بناهای تاریخی استان پرداخته‌اند، افزود: همچنین مجموعه‌های خصوصی، هتل‌ها و مهمانسراها نیز نیمه‌تعطیل شده‌اند و عملا کسی برای استفاده از این مکان‌ها درخواست نمی‌دهد.

 

موسوی گفت: براساس جلسات برگزارشده توسط ستاد اجرایی خدمات سفر، رویکرد کلی بر آن بود که همه‌ دستگاه‌ها آمادگی نسبی داشته باشند تا در صورت برطرف شدن مشکلات کنونی کشور، شرایط به گونه‌ای باشد که اگر مردم و مسافران به سمت خوزستان آمدند، پتانسیل و ظرفیتِ روبه‌رویی با این حجم از گردشگران را داشته باشیم، اما متاسفانه روند به گونه‌ دیگری پیش رفت و اکنون دستور برای تعطیلی بناهای تاریخی و موزه‌ها در نوروز ۹۹ اعلام شده است.

 

از سوی دیگر نیز ۱۶ اسفندماه، جمعی از تشکل‌ها و انجمن‌های مردم‌نهاد فرهنگی و میراث فرهنگی خوزستان در نامه‌ای به غلامرضا شریعتی - استاندار خوزستان - با عنوان «لطفا خوزستان را ممنوع‌الورود و بناهای تاریخی را تعطیل کنید» نوشتند: «کشور ما هم‌اکنون درگیر بحران وسیع و همه‌گیری شده است تحت عنوان «شیوع ویروس کرونا». از آن‌جا که در آستانه تعطیلات نوروز و سال نو قرار داریم، استان خوزستان از مناطق میزبان گردشگران نوروزی و راهیان نور در سطح کشور است. باتوجه به بحران شیوع ویروس کرونا، به‌منظور جلوگیری از فاجعه‌ای که می‌تواند جان مهمانان و شهروندان خوزستانی را با خطر جدی مواجه کرده و با توجه به کمبود امکانات و زیرساخت‌های بهداشتی درمانی، همچنین گستردگی و پهناور بودن استان، پراکندگی و تعدد مناطق و روستاهای هدف گردشگری در این استان، لطفا دستور فرمایید تا از ورود میهمانان نوروزی و راهیان نور و استقرار آنان در مدارس و مهمانسراهای ادارات دولتی و  خصوصی، کمپ‌های گردشگری،  پارک‌ها و مکان‌های عمومی، تورهای گردشگری داخل و خارج استان جلوگیری شود و با صدور منع بازدید از همه‌ی اماکن تاریخی باستانی و موزه‌ها و کنترل تمامی مسیرهای ورودی به استان از قبیل ریلی، زمینی، هوایی و دریایی با استقرار اکیپ‌های نظارت و کنترل بهداشتی مسافران ورودی، از به وجود آمدن مشکلات بعدی و فاجعه انسانی در خوزستان جلوگیری شود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->