فساد جدید کشف شده در حوزه واردات تلفن همراه | جا زدن شیائومی بجای آیفون آیا مدارس در مهر ماه غیر حضوری آغاز خواهند شد؟ افزایش ۳۲ تا ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد انسولین «نوورپید» در مشهد پیدا نمی شود | دیابتی های مشهدی قربانی داروخانه های منتخب مجروحیت ۲ جنگلبان در حمله به پاسگاه یگان حفاظت منابع طبیعی در اسالم انتقاد‌ها از رواج «تولد در تاریخ رُند» در کشور | نرخ سزارین در ایران بالاست پیش بینی آب و هوا در ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ | کاهش دما در نوار شمالی کشور نوشابه خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ برابر افزایش می‌دهد شهادت مامور پلیس در یک مزرعه کشت خشخاش در خوزستان (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا خبر عفو تتلو صحت دارد؟ | واکنش وکیل امیرحسین مقصودلو به شایعات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) «مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی شکایت از باغ‌وحش ارم پس از تلف‌شدن توله شیر امیرعلی اکبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک فوق‌سنگین در جاده چالوس | محورهای فیروزکوه، هراز و آزادراه قزوین - رشت را انتخاب کنید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) زلزلۀ نسبتا شدید حوالی بندر چارک هرمزگان و جزیره کیش را لرزاند + جرئیات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی مطرح کرد: مشهد درگیر فرونشست | تهدیدی جدی برای زیرساخت‌های حیاتی زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان توله شیر امیر علی‌اکبری در باغ وحش پارک ارم تلف شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | واکنش علی‌اکبری به خبر چه بود؟
سرخط خبرها

ورود به سایت‌های جهانی خوزستان ممنوع شد

  • کد خبر: ۲۰۵۸۲
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۶
ورود به سایت‌های جهانی خوزستان ممنوع شد
مدیرکل میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خوزستان گفت: ورود به سایت‌های جهانی «شوش» و «چغازنبیل» ممنوع اعلام شده و بازدید از اکثر محوطه‌ها و سایت‌های تاریخیِ ملی و جهانی استان خوزستان و موزه‌های آن ممنوع است.

به گزارش شهرآرانیوز، حکمت‌الله موسوی، با بیان این‌که همه‌ سایت‌های تاریخی و مجموعه‌ موزه‌ها در شوش، آبادان، ایذه و برخی مناطق دیگر با دستور شورای تامین آن شهرستان‌ها تعطیل شده‌اند، ادامه داد: تا پیش از این و بر اساس دستور نخستِ وزیر میراث فرهنگی مبنی بر جلوگیری از بازدیدهای گروهی در موزه‌ها و مجموعه‌های تاریخی کشور از این کار جلوگیری می‌شد، هرچند باردیدِ گروهی در طول این مدت درخواست نشده بود و حتی مردم نیز مراجعه‌ چندانی برای بازدید از این محوطه‌های تاریخی نداشتند.

 

وی با بیان این‌که خوشبختانه مردم در این مناطق به خودآگاهی رسیده‌ و در این مدت کمتر به بازدید از بناهای تاریخی استان پرداخته‌اند، افزود: همچنین مجموعه‌های خصوصی، هتل‌ها و مهمانسراها نیز نیمه‌تعطیل شده‌اند و عملا کسی برای استفاده از این مکان‌ها درخواست نمی‌دهد.

 

موسوی گفت: براساس جلسات برگزارشده توسط ستاد اجرایی خدمات سفر، رویکرد کلی بر آن بود که همه‌ دستگاه‌ها آمادگی نسبی داشته باشند تا در صورت برطرف شدن مشکلات کنونی کشور، شرایط به گونه‌ای باشد که اگر مردم و مسافران به سمت خوزستان آمدند، پتانسیل و ظرفیتِ روبه‌رویی با این حجم از گردشگران را داشته باشیم، اما متاسفانه روند به گونه‌ دیگری پیش رفت و اکنون دستور برای تعطیلی بناهای تاریخی و موزه‌ها در نوروز ۹۹ اعلام شده است.

 

از سوی دیگر نیز ۱۶ اسفندماه، جمعی از تشکل‌ها و انجمن‌های مردم‌نهاد فرهنگی و میراث فرهنگی خوزستان در نامه‌ای به غلامرضا شریعتی - استاندار خوزستان - با عنوان «لطفا خوزستان را ممنوع‌الورود و بناهای تاریخی را تعطیل کنید» نوشتند: «کشور ما هم‌اکنون درگیر بحران وسیع و همه‌گیری شده است تحت عنوان «شیوع ویروس کرونا». از آن‌جا که در آستانه تعطیلات نوروز و سال نو قرار داریم، استان خوزستان از مناطق میزبان گردشگران نوروزی و راهیان نور در سطح کشور است. باتوجه به بحران شیوع ویروس کرونا، به‌منظور جلوگیری از فاجعه‌ای که می‌تواند جان مهمانان و شهروندان خوزستانی را با خطر جدی مواجه کرده و با توجه به کمبود امکانات و زیرساخت‌های بهداشتی درمانی، همچنین گستردگی و پهناور بودن استان، پراکندگی و تعدد مناطق و روستاهای هدف گردشگری در این استان، لطفا دستور فرمایید تا از ورود میهمانان نوروزی و راهیان نور و استقرار آنان در مدارس و مهمانسراهای ادارات دولتی و  خصوصی، کمپ‌های گردشگری،  پارک‌ها و مکان‌های عمومی، تورهای گردشگری داخل و خارج استان جلوگیری شود و با صدور منع بازدید از همه‌ی اماکن تاریخی باستانی و موزه‌ها و کنترل تمامی مسیرهای ورودی به استان از قبیل ریلی، زمینی، هوایی و دریایی با استقرار اکیپ‌های نظارت و کنترل بهداشتی مسافران ورودی، از به وجود آمدن مشکلات بعدی و فاجعه انسانی در خوزستان جلوگیری شود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->