تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تام کروز با «تاپ‌گان ۳» به سینماها بازمی‌گردد + جزئیات

  • کد خبر: ۲۰۵۸۵۱
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۲
تام کروز با «تاپ‌گان ۳» به سینماها بازمی‌گردد + جزئیات
به دنبال موفقیت «تاپ‌گان: ماوریک» کمپانی پارامونت ماموریت نوشتن فیلمنامه فیلم سوم را به دست فیلمنامه‌نویس فیلم دوم داده است.

به گزارش شهرآرانیوز کمپانی پارامونت، ارن کروگر، یکی از نویسندگان «تاپ‌گان: ماوریک» را برای نوشتن فیلمنامه دنباله این فیلم پرفروش اکشن به‌کار گرفته است.

استودیو همچنین امیدوار است ژوزف کوشینسکی کارگردان «تاپ گان: ماوریک» برای ساخت قسمت دیگری از این مجموعه، به کابین خلبان بازگردد. احتمالا مایلز تیلر و گلن پاول همبازی‌های جوان‌تر کروز در کنار وی در فیلم جدید حضور خواهند داشت.

بحث درباره فیلمنامه جدید اواخر سال گذشته شروع شد و البته کروز باید نسخه نهایی را تایید کند.

سخنگوی پارامونت از اظهار نظر در این باره خودداری کرد.

این خبر چند روز پس از آن منتشر شد که کروز اعلام کرد قراردادی غیرانحصاری برای ساخت چند فرنچایز و فیلم‌های اصلی با کمپانی برادران وارنر امضا کرده است. وی با این استودیو در فیلم‌های «مصاحبه با خون‌آشام»، «چشمان بازبسته»، «مگنولیا» و «لبه فردا» همکاری کرده بود. این پیمان همچنان به کروز اجازه می‌دهد تا برای شرکت‌های دیگری مانند پارامونت و یونیورسال کار کند. وی در حال حاضر برای یونیورسال در حال ساخت یک فیلم پرهزینه است که در ایستگاه فضایی بین‌المللی فیلمبرداری می‌شود.

«تاپ گان: ماوریک» موفقیت بزرگی برای پارامونت بود، که چند دهه تلاش داشت تا راهی برای بازگرداندن کروز به صف هوانوردان و ادامه فیلم اصلی پیدا کند. این فیلم نامزد اسکار بهترین فیلم شد و نزدیک ۱.۵ میلیارد دلار فروخت و پرفروش‌ترین فیلم دوران حرفه‌ای کروز شد. کروز همچنین فرنچایز «ماموریت غیرممکن» را در پارامونت در دست ساخت دارد و در حال ساخت قسمت هشتم این مجموعه جاسوسی است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->