طنین موسیقی ایرانی در قلب ایتالیا | شعر و صلح میان دو تمدن جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۲۵ به «لاسلو کراسناهورکایی» اهل مجارستان رسید مجموعه نمایشی «دو نفره‌ها» در رادیو + زمان پخش انتشار دوبله فیلم «چهار شگفت‌انگیز: اولین قدم‌ها» از فیلیمو مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۱۸ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌های گالری‌های مشهد در روز‌های آتی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) انتشار اشعار منتشرنشده «شیموس هینی» برنده نوبل پرواز بر فراز کلمات | درباره ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و راهکار‌هایی که شما را ترغیب به خواندن می‌کند حکایت بهروز و وصیت سه‌جانبه دبیر هجدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر معرفی شد تقدیر از «هوشنگ مرادی کرمانی» به مناسبت هفته کودک نامزد‌های نوبل ادبیات ۲۰۲۵ معرفی شدند تبلور اندیشه‌های مکتب شیعه در هنر استاد محمود فرشچیان فصل دوم «دکستر: رستاخیز» در راه است هماوردیِ تجدد و سنت | گفت‌و‌گو با علی صنعوی درباره ترجمه رمان «زمستان در مادرید» که به جنگ داخلی اسپانیا می‌پردازد برنامه «انارستان» روی شبکه افق
سرخط خبرها

جایزه بهترین فیلم اکشن در دستان تام کروز

  • کد خبر: ۲۰۹۰۷۰
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸
جایزه بهترین فیلم اکشن در دستان تام کروز
تام کروز پس از دریافت اولین جایزه برای فیلم «ماموریت غیرممکن ۷» از منتقدان و طرفدارانش تشکر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز تام کروز قدردانی خود را از طرفداران و منتقدان پس از دریافت اولین جایزه بزرگ برای فیلم «ماموریت غیرممکن: روزشمار مرگ» به اشتراک گذاشت.

به تازگی سایت «راتن تومیتوز» جایزه «گوجه فرنگی طلایی» خود را به این فیلم به عنوان برنده جایزه بهترین فیلم اکشن و ماجراجویی سال ۲۰۲۳ اهدا کرد.

این سایت پس از آن با انتشار ویدیوی جدیدی از کروز که داشت به افتخار فیلمی که این جایزه را به دست آورده، از منتقدان و طرفدارانش تشکر می‌کرد، نشان داد وی چقدر به این فیلم مفتخر است.

وی در پیامش گفته است از طرف کل تیم «ماموریت غیرممکن» از منتقدان و طرفداران برای برنده‌شدن جایزه گوجه‌فرنگی طلایی تشکر می‌کند.

کروز در این ویدیو افزود: ما این فیلم‌ها را برای تک تک شما می‌سازیم. من از طرف کارگردان کریستوفر مک‌کواری، همه بازیگران و دست‌اندرکاران ساخت فیلم صحبت می‌کنم و می‌گویم ما هیجان زده‌ایم و واقعا مفتخریم که نه تنها یکی از بهترین فیلم‌های سال، بلکه بهترین فیلم اکشن با نقد و بررسی در سال ۲۰۲۳ هستیم. متشکرم.

فیلم هفتم «ماموریت غیرممکن» با نامزدی در بخش بهترین جلوه‌های ویژه در جوایز منتخب منتقدان شناخته شد که در نهایت جایزه به «اوپنهایمر» کریستوفر نولان رسید. این فیلم همچنین نامزدی گلدن گلوب برای دستاورد‌های سینمایی و باکس آفیس را کسب کرد که جایزه به «باربی» رسید. تام کروز همچنین برای بازی در نقش ایتن هانت در «روز شمار مرگ» به عنوان بازیگر مرد سال فیلم و ستاره فیلم اکشن نامزد شده است. در همین حال دنباله هفتم «ماموریت غیرممکن» در فهرست نامزد‌های اسکار برای بهترین صدا و بهترین جلوه‌های ویژه جای گرفته است.

روزشمار مرگ» امتیاز ۹۶ درصد را در سایت راتن‌تومیتوز ثبت کرده و به‌عنوان یک اکشن درجه‌یک تحسین شده است؛ با این حال این فیلم که با بودجه نجومی ۲۹۱ میلیون دلاری ساخته شده به اولین فیلم از این مجموعه بدل شد که در گیشه در حد انتظار ظاهر نشد.

این فیلم در سینما‌ها با عنوان «روزشمار مرگ قسمت اول» اکران شد، اما به تازگی گزارش‌هایی منتشر شد که قسمت اول از عنوان آن حذف شده و دنباله بعدی هم عنوان دیگری خواهد داشت.

ماموریت غیرممکن: روزشمار مرگ» از ۲۵ ژانویه در پارامونت پلاس در دسترس قرار گرفته و گفته شده فیلم هشتم این مجموعه ۲۳ می ۲۰۲۵ در سینما‌ها اکران می‌شود.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->