پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد
سرخط خبرها

تام کروز با «تاپ‌گان ۳» به سینماها بازمی‌گردد + جزئیات

  • کد خبر: ۲۰۵۸۵۱
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۲
تام کروز با «تاپ‌گان ۳» به سینماها بازمی‌گردد + جزئیات
به دنبال موفقیت «تاپ‌گان: ماوریک» کمپانی پارامونت ماموریت نوشتن فیلمنامه فیلم سوم را به دست فیلمنامه‌نویس فیلم دوم داده است.

به گزارش شهرآرانیوز کمپانی پارامونت، ارن کروگر، یکی از نویسندگان «تاپ‌گان: ماوریک» را برای نوشتن فیلمنامه دنباله این فیلم پرفروش اکشن به‌کار گرفته است.

استودیو همچنین امیدوار است ژوزف کوشینسکی کارگردان «تاپ گان: ماوریک» برای ساخت قسمت دیگری از این مجموعه، به کابین خلبان بازگردد. احتمالا مایلز تیلر و گلن پاول همبازی‌های جوان‌تر کروز در کنار وی در فیلم جدید حضور خواهند داشت.

بحث درباره فیلمنامه جدید اواخر سال گذشته شروع شد و البته کروز باید نسخه نهایی را تایید کند.

سخنگوی پارامونت از اظهار نظر در این باره خودداری کرد.

این خبر چند روز پس از آن منتشر شد که کروز اعلام کرد قراردادی غیرانحصاری برای ساخت چند فرنچایز و فیلم‌های اصلی با کمپانی برادران وارنر امضا کرده است. وی با این استودیو در فیلم‌های «مصاحبه با خون‌آشام»، «چشمان بازبسته»، «مگنولیا» و «لبه فردا» همکاری کرده بود. این پیمان همچنان به کروز اجازه می‌دهد تا برای شرکت‌های دیگری مانند پارامونت و یونیورسال کار کند. وی در حال حاضر برای یونیورسال در حال ساخت یک فیلم پرهزینه است که در ایستگاه فضایی بین‌المللی فیلمبرداری می‌شود.

«تاپ گان: ماوریک» موفقیت بزرگی برای پارامونت بود، که چند دهه تلاش داشت تا راهی برای بازگرداندن کروز به صف هوانوردان و ادامه فیلم اصلی پیدا کند. این فیلم نامزد اسکار بهترین فیلم شد و نزدیک ۱.۵ میلیارد دلار فروخت و پرفروش‌ترین فیلم دوران حرفه‌ای کروز شد. کروز همچنین فرنچایز «ماموریت غیرممکن» را در پارامونت در دست ساخت دارد و در حال ساخت قسمت هشتم این مجموعه جاسوسی است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->