وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) مشهد، پیشرو در توسعه اینترنت اشیا بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد فعالیت هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده شهر | هشدار آلودگی هوای مشهد در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرقبه، مشهد و چناران کانون‌های اصلی بیماری هاری در خراسان رضوی هستند

  • کد خبر: ۲۰۶۲۸۷
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۶
طرقبه، مشهد و چناران کانون‌های اصلی بیماری هاری در خراسان رضوی هستند
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: شهرستان‌های طرقبه، مشهد و چناران به ترتیب کانون‌های اصلی شیوع بیماری هاری در استان طی مدت گذشته از سال‌جاری هستند.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

محمدرضا بهروزیان شریف روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۱۲۷ مورد ابتلا به هاری حیوانات در استان شناسایی شده است که به ترتیب بیشترین مورد شناسایی در شهرستان طرقبه با ۳۶ مورد، مشهد با ۳۴ مورد و چناران با ۱۸ مورد بوده است.

رئیس اداره بهداشت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی بیان کرد: تقریبا ۸۰ درصد کانون‌های بیماری هاری استان در شهرستان‌های طرقبه، مشهد، چناران و گلبهار بوده است.

وی افزود: بیشترین میزان ابتلا به بیماری هاری در سگ با ۹۴ مورد و سپس گربه با ۱۴ مورد ثبت شده است.

وی میزان واکسیناسیون سگ‌های صاحب‌دار و بدون صاحب را در برابر این بیماری طی ۹ ماه گذشته از سال جاری ۱۳۱ درصد پیش‌بینی‌ها دانست و افزود: طی این مدت ۸۲ هزار و ۷۷۵ قلاده سگ در برابر این بیماری واکسینه شدند.

بهروزیان اظهار کرد: سهمیه واکسیناسیون هاری برای امسال در استان ۷۵ هزار دوز واکسن بود که با توجه به حساسیت این بیماری و افزایش شیوع آن در استان با پیگیری انجام شده این میزان به ۹۵ هزار ارتقا یافته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->