اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لزوم معافیت مالیاتی در شهرک‌های نواحی صنعتی خراسان رضوی درراستای رشد تولید

  • کد خبر: ۲۰۶۳۶۴
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۸
لزوم معافیت مالیاتی در شهرک‌های نواحی صنعتی خراسان رضوی درراستای رشد تولید
مدیر کل امور مالیاتی خراسان رضوی گفت: معافیت مالیاتی در شهرک‌های نواحی صنعتی، از عوامل و اولویت‌های اصلی کمک به رشد تولید و توسعه صنعت است.

به گزارش شهرآرانیوز، شاکر رضا مریدی در نشست تخصصی کارگروه شرکت‌های خدماتی شهرک‌ها و نواحی صنعتی  هیأت اندیشه ورزان کارآفرین استان، افزود: همه واحد‌های تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی تا ۱۳ سال در مناطق کمتر توسعه‌یافته می‌توانند از معافیت‌های مالیاتی بهره‌مند شوند.

مدیر کل امور مالیاتی استان خراسان رضوی عنوان کرد: بر اساس قانون رفع موانع تولید، همه صاحبان واحد‌های تولیدی مستقر در شهرک‌ها نواحی صنعتی می‌توانند از معافیت‌های مالیاتی مندرج در قانون برای شهرک‌های مستقر در مناطق توسعه یافته استان به مدت ۷ سال و برای شهرک‌های مستقر در مناطق کمتر توسعه‌یافته به مدت ۱۳ سال استفاده کنند.

وی با اشاره به کمک همه جانبه ادارات استان به رشد تولید، اظهار داشت: پیش از این بر اساس قانون در مناطق توسعه‌یافته پنج سال و کمتر توسعه‌یافته تا ۱۰ سال معافیت‌های مالیاتی برای واحد‌های تولیدی مستقر در شهرک‌ها و خارج از محدوده ۳۰ کیلومتر اعمال می‌شد، اما در قانون جدید که از ابتدای سال ۹۵ اجرایی شده است این افزایش تا ۱۳ سال اعمال و محدوده تا شعاع ۳۰ کیلومتر نیز برداشته شده است.



 در ادامه مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی بیان نمود: در ماده ۳۱ رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور بر اعمال معافیت‌های مالیاتی در واحد‌های صنعتی تأکید شده تا به راحتی بتوانند از این معافیت‌های مالیاتی مستقیم استفاده کنند.

 جعفر فرشچی طوسی در بازدید از واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی توس، یادآور شد: باید استقرار واحد‌های صنعتی را به داخل شهرک‌ها و نواحی صنعتی هدایت کنیم تا از این معافیت‌ها بهره‌مند شوند و از تخریب محیط زیست و پراکندگی استقرار صنایع نیز جلوگیری شود.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی در انتها خاطرنشان کرد: استفاده از مشاوران مالیاتی در قالب کلینیک صنعت و برگزاری دوره‌های آموزشی امور مالیاتی واحد‌های تولیدی از خدماتی است که مجموعه شرکت شهرک‌های صنعتی استان به واحد‌های صنعتی ارائه مینماید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->