هشدار وزیر دفاع پاکستان در مورد بروز جنگ با افغانستان اسرائیل در پی تنش با ترکیه در قبرس پدافند هوایی پیشرفته مستقر کرد آغاز عملیات بی‌سابقه تایلند برای تعقیب و اخراج صهیونیست‌ها کارشناس اسرائیلی: در ۷ اکتبر با فروپاشی کامل یک دقیقه فاصله داشتیم ترامپ: به‌زودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود ترامپ برای دیدار با پوتین شرط گذاشت خشم وزیر افراطی اسرائیل از طرح تشکیل کشور فلسطین منتقد اسرائیل و ناتو، رئیس‌جمهور ایرلند شد آیین تجلیل از قهرمانان امنیت استان به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی: دستاوردهای جدیدی در عرصه تأمین امنیت داشته‌ایم استاندار خراسان رضوی: امنیت استان، مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی قهرمانان فراجاست شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل به ایالت پنجاه و یکم آمریکا تبدیل شده است امیر قطر با ترامپ در هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا دیدار کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سرلشکر جعفری: انواع موشک با برد‌های مختلف را داریم| دشمن اگر عقل داشته باشد به ایران حمله نمی‌کند حمله شهرک نشینان صهیونیست به خانه‌های ساکنان قدس اشغالی + فیلم سنگ اندازی آمریکا در مسیر بازگشایی گذرگاه رفح حماس: تخریب منازل مسکونی در نوار غزه نقض آشکار آتش بس است جو امنیتی در پایتخت مالزی همزمان با سفر ترامپ ترامپ: احتمال دارد به چین امتیازاتی بدهیم دریادار تنگسیری: امنیت خلیج فارس حاصل خون شهدا و حضور مقتدر نیروهای مسلح است مهمانی هالووین کارولینای شمالی رنگ خون گرفت (۳ آبان ۱۴۰۴) لاریجانی: ۴۵ موشک ایران به نقاط حیاتی اسرائیل اصابت کرده است انتقاد شدید هریس از ترامپ: او مستبد است حزب الله: از سلاحمان دست نخواهیم کشید قانون‌گذار حامی فلسطین، در آستانه انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور ایرلند تابلوی «اعدام برای نتانیاهو» در آسمان ترابزون ترکیه + فیلم
سرخط خبرها

رئیسی: تمدن ایرانی اسلامی داشته‌های فرهنگی ارزشمندی برای عرضه در قالب سینما دارد

  • کد خبر: ۲۰۶۵۴۷
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۱
رئیسی: تمدن ایرانی اسلامی داشته‌های فرهنگی ارزشمندی برای عرضه در قالب سینما دارد
رئیس جمهوردر دیدار با دست‌اندرکاران جشنواره فیلم فجر گفت: تمدن ایرانی اسلامی داشته‌های فرهنگی، هنری و ادبی ارزشمندی دارد که یکی از موثرترین روش‌های ارائه آن به دنیا به تصویر کشیده شدن این داشته‌ها در قالب سینماست.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز، سه‌شنبه ۲۶ دی ۱۴۰۲، در جریان نظارت ستادی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن بازدید از معاونت امور سینمایی این وزارتخانه، دیداری با دبیر، هیئت انتخاب و هنرمندان دست‌اندرکار «چهل و دومین جشنواره فیلم فجر» داشت و پس از استماع توضیحات و نظرات آنان، با ابراز خرسندی از حضور در جمع ایشان تصریح کرد: تمدن ایرانی اسلامی داشته‌های فرهنگی، هنری و ادبی ارزشمندی دارد که یکی از موثرترین روش‌های ارائه آن به دنیا به تصویر کشیده شدن این داشته‌ها در قالب سینماست و دولت مردمی آمادگی دارد که در این عرصه با همکاری اهالی فرهنگ و هنر و به همت خود هنرمندان قدم بردارد.

رئیس جمهور در ادامه ضمن قدردانی از برگزارکنندگان چهل و دومین جشنواره فیلم فجر، بر تلاش برای تقویت نقاط قوت و رفع کاستی‌ها و ضعف‌های این رویداد مهم تاکید کرد و اظهار داشت: استفاده از نگاه و تجارب پیشکسوتان در این زمینه بسیار اهمیت دارد و به هیچ وجه نباید اجازه داد این تجارب ارزنده در حاشیه قرار گیرد.

رئیسی با بیان اینکه ایران پیشینه و تمدن بزرگ و درخشان دارد که قابل ارائه به همه جهان است، افزود: سینما موضوعی مهم و قابل توجه است که هر گونه هزینه در آن نوعی سرمایه‌گذاری برای کشور است.

رئیسی همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده درباره افزایش قابل توجه آثار ارائه شده در این دوره جشنواره از فیلمسازان فیلم اولی و شهرستانی گفت: یکی از وظایف مهم دولت‌ها این است که زمینه شکوفایی همه استعداد‌ها در هر نقطه از کشور، حتی نقاط دورافتاده و محروم را فراهم کنند.

رئیس‌جمهور همچنین گزارش ارائه شده از ارتقای کمی و کیفی جشنواره امسال را مایه خرسندی دانست و خاطرنشان کرد: در کشور‌های مختلف برای رویداد‌های بسیار کم اهمیت‌تر از دفاع مقدس، آثار هنری و ادبی متعددی تولید می‌شود؛ رشادت‌ها، ایستادگی و از خودگذشتگی‌های دوران دفاع مقدس ظرفیت‌های بسیار زیادی برای تولید آثار هنری، فرهنگی و ادبی دارد که باید به خوبی مورد توجه قرار گیرند.

رئیسی تلاش‌های جوانان کشور را که با وجود تحریم‌ها و محدودیت‌های بسیار زیاد توانسته‌اند با نوآوری و خلاقیت به دستاورد‌های بسیار ارزنده‌ای دست یابند، بسیار ارزشمند توصیف و تصریح کرد: این تلاش‌ها نیز همچون جلوه‌های زیبای دفاع مقدس ظرفیت‌های زیادی برای خلق آثار هنری و ادبی دارد که باید به شکل شایسته مورد توجه قرار گیرند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش نگاه حاکم بر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت مردمی و توجه به تمامی فعالان عرصه فرهنگ و هنر و توجه به خواسته‌ها و دغدغه‌های آنان را ارزنده دانست و افزود: بنده به اعتبار جلسات و دیدار‌هایی که با فعالان فرهنگی و هنری داشته‌ام، اطلاع دارم که فعالان این عرصه خواسته‌ها و دغدغه‌های خیلی پیچیده و غیرقابل دستیابی ندارند و لذا باید نظرات، تجربیات و ظرفیت‌های آنان مورد توجه قرار گیرد.

رئیسی در پایان سخنانش به اهمیت عرضه آثار هنری، سینمایی و ادبی در کشور‌های اسلامی، همسایه و همسو اشاره کرد و گفت: آنچه تاکنون از آثار فرهنگی، هنری و ادبی کشور به این بخش از کشور‌ها ارائه شده با استقبال بسیار خوبی مواجه شده و توانسته ارزش‌های جمهوری اسلامی را ترویج کند بنابراین تولید و عرضه این‌گونه آثار فاخر فرهنگی باید مورد حمایت قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->