شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دولت برای حل مشکل آلودگی هوا چه اقداماتی انجام می‌دهد؟

  • کد خبر: ۲۰۶۷۷۳
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۳
دولت برای حل مشکل آلودگی هوا چه اقداماتی انجام  می‌دهد؟
رئیس سازمان محیط زیست از هزینه یک میلیارد دلاری برای حفظ محیط زیست در منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی سلاجقه صبح امروز -چهارشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۲- در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره اقدامات صورت گرفته برای موضوع آلودگی هوا اظهار کرد: در این زمینه ما یک برنامه یک‌هفته‌ای تدوین کردیم. اول اینکه دستگاه‌هایی که در آلودگی هوا نقش دارند در یک هفته کار‌هایی که در تلطیف آب و هوا انجام داده‌اند به مردم گزارش دهند و مسئولان به صدا و سیما بیایند و کار‌هایی که در زمینه حفظ محیط زیست به خصوص در موضوع آلوگی هوا انجام داده‌اند را برای مردم شرح دهند.

وی با بیان اینکه اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته است، یادآور شد: به عنوان مثال هفته قبل من در بازدیدی که از منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی که یک مجموعه کاملا افتخارآفرین است، داشتم شاید آنجا تا همین الان حدود یک میلیارد دلار در مباحث مربوط به محیط زیست هزینه شده، ولی اطلاع‌رسانی نشده است.

سلاجقه اضافه کرد: موضوع بعدی در انرژی پاک است. کاری که دولت خوشبختانه در حال انجام آن است به خصوص تولید ۱۰ هزار مگاوات برق خورشیدی که کار آن در کشور شروع شده، ضمن اینکه مجوز‌های زیر ۱۰۰ مگاوات در کشور داده شده و فرآیند بالای ۱۰۰ مگاوات را هم تسهیل کرده‌ایم که در حال شروع شدن است.

وی با اشاره به اینکه موضوع بعدی سواد رسانه‌ای مردم است، گفت: خوشبختانه سواد رسانه‌ای مردم در این زمینه خیلی عالی است و بحث سواد رسانه‌ای مسئولان را هم حتما خواهیم داشت. همچنین مشارکت مردم را هم خواهیم داشت تا خود مردم هم کمک کنند به همین دلیل شعار امسال را «مسئول پاسخگو، شهروند مسئول» انتخاب کرده‌ایم.

رئیس سازمان محیط زیست در ادامه اظهار کرد: با توجه به کار‌هایی که صورت گرفته و گزارشی هم که ما تا پایان بهمن به معاون اول خواهیم داد وظیفه دستگاه‌ها، محل تامین اعتبار و نوع کاری که باید انجام دهند کاملا مشخص است و بازه زمانی دارد.

وی در پاسخ به این سوال که کدام دستگاه‌ها در موضوع هوای پاک به وظایف خود عمل نکرده‌اند، گفت: بحث اساسی ما مشکلات اعتباری و عدم توجه بوده است. خوشبختانه در این دو سال توجه صورت گرفته. مثلا بحث اساسی ما سوخت پاک بوده که می‌طلبید که ما پالایشگاه‌ها و پتروپالایشی‌ها را کلا اورهال و به روز کنیم. در بعضی اوقات صنایع با توجه به طول عمرشان با مشکل مواجه شدند، اما خوشبختانه این کار در دستور کار دولت قرار گرفته است.

سلاجقه همچنین افزود: از طرفی بحث کاهش سولفور در سوخت است که در ۹ پالایشگاه در دستور کار قرار گرفته و با اعتبارات بسیار بالا در حال انجام است. موضوع بعدی وسایل مربوط به حمل و نقل عمومی است. در این قسمت در کلانشهر‌ها هم موضوع مربوط به مترو و واگن‌هایی که باید به آن اضافه شود و اتوبوس‌های برقی یا تاکسی‌های برقی که دیروز هم چند دستگاه تحویل داده شد، در دستور کار است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->