یک نکته ناگفته از صلح امام حسن(ع) جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود
سرخط خبرها

ایجاد سومین مسیر مسقف در بارگاه ملکوتی رضوی برای تشرف زائران

  • کد خبر: ۲۰۶۸۱۱
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱
ایجاد سومین مسیر مسقف در بارگاه ملکوتی رضوی برای تشرف زائران
به منظور رفاه هر چه بیشتر زائران با رویکرد تردد از مسیری ایمن و مناسب در ایام بارانی و برفی، سومین مسیر تردد موقت مسقف برای تشرف به بارگاه ملکوتی رضوی ایجاد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به همت معاونت خدمات زائران حرم مطهر رضوی و با توجه به رضایتمندی زائران از نصب سایبان‌های موقت در صحن پیامبر اعظم(ص) که با هدف تسهیل شرایط تشرف ارادتمندان امام هشتم(ع) به حرم مطهر در تابستان سال جاری اجرا شده بود، سومین مسیر تردد موقت مسقف زائران از بست شیخ طبرسی تا ابتدای ورودی به صحن انقلاب اسلامی ایجاد شد.

مسیر مسقف بست شیخ طبرسی به صحن انقلاب حدود ۱۱۵ متر طول، ۴ متر عرض ترددی و ۳ متر ارتفاع دارد که با بهره‌گیری از تجهیزات و ظرفیت نیرو‌های کارگاه‌های بخش فنی حرم مطهر رضوی در دی ماه اجرا شده است.

در احداث این مسیر مسقف از سازه‌های نمایشگاهی و ورق‌های پلی کربنات ۱۰ میلی‌متری با لایه UV استفاده شده است تا مقاومت کافی در فصول مختلف سرد و گرم سال همچون در برابر نور خورشید را داشته باشد.

این مسیر مسقف موقت که یکی از پرترددترین مسیر‌های تشرف است، علاوه‌بر استفاده زائران در فصول بارانی و آفتابی سال، جنبه نمایشگاهی نیز داشته و از آن می‌توان برای برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی و تبلیغی در حرم مطهر رضوی استفاده کرد.

گفتنی است، دو مسیر تردد مسقف موقت از باب الرضا(ع) و باب الجواد(ع) در صحن پیامبر اعظم(ص) نیز با جایگزین کردن شید‌های گلخانه‌ای با ورق‌های پلی کربنات UV در بخش سقف آن‌ها، قابلیت و استحکام مناسب برای استفاده در فصول مختلف را دارد و هم‌اکنون همچون تابستان مورد استفاده زائران قرار می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->