پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

ایجاد سومین مسیر مسقف در بارگاه ملکوتی رضوی برای تشرف زائران

  • کد خبر: ۲۰۶۸۱۱
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱
ایجاد سومین مسیر مسقف در بارگاه ملکوتی رضوی برای تشرف زائران
به منظور رفاه هر چه بیشتر زائران با رویکرد تردد از مسیری ایمن و مناسب در ایام بارانی و برفی، سومین مسیر تردد موقت مسقف برای تشرف به بارگاه ملکوتی رضوی ایجاد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به همت معاونت خدمات زائران حرم مطهر رضوی و با توجه به رضایتمندی زائران از نصب سایبان‌های موقت در صحن پیامبر اعظم(ص) که با هدف تسهیل شرایط تشرف ارادتمندان امام هشتم(ع) به حرم مطهر در تابستان سال جاری اجرا شده بود، سومین مسیر تردد موقت مسقف زائران از بست شیخ طبرسی تا ابتدای ورودی به صحن انقلاب اسلامی ایجاد شد.

مسیر مسقف بست شیخ طبرسی به صحن انقلاب حدود ۱۱۵ متر طول، ۴ متر عرض ترددی و ۳ متر ارتفاع دارد که با بهره‌گیری از تجهیزات و ظرفیت نیرو‌های کارگاه‌های بخش فنی حرم مطهر رضوی در دی ماه اجرا شده است.

در احداث این مسیر مسقف از سازه‌های نمایشگاهی و ورق‌های پلی کربنات ۱۰ میلی‌متری با لایه UV استفاده شده است تا مقاومت کافی در فصول مختلف سرد و گرم سال همچون در برابر نور خورشید را داشته باشد.

این مسیر مسقف موقت که یکی از پرترددترین مسیر‌های تشرف است، علاوه‌بر استفاده زائران در فصول بارانی و آفتابی سال، جنبه نمایشگاهی نیز داشته و از آن می‌توان برای برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی و تبلیغی در حرم مطهر رضوی استفاده کرد.

گفتنی است، دو مسیر تردد مسقف موقت از باب الرضا(ع) و باب الجواد(ع) در صحن پیامبر اعظم(ص) نیز با جایگزین کردن شید‌های گلخانه‌ای با ورق‌های پلی کربنات UV در بخش سقف آن‌ها، قابلیت و استحکام مناسب برای استفاده در فصول مختلف را دارد و هم‌اکنون همچون تابستان مورد استفاده زائران قرار می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->