رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کره شمالی یک سیستم تسلیحات اتمی زیر دریایی آزمایش کرد

  • کد خبر: ۲۰۷۰۷۶
  • ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۶
کره شمالی یک سیستم تسلیحات اتمی زیر دریایی آزمایش کرد
خبرگزاری رسمی کره شمالی از قول یکی از سخنگو‌های وزارت دفاع این کشور گزارش کرد، پیونگ یانگ در واکنش به رزمایش مشترک کره جنوبی، ژاپن و آمریکا یک سیستم تسلیحات اتمی زیر دریایی آزمایش کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این سخنگوی وزارت دفاع کره شمالی همچنین گفت: رزمایش‌های مشترک دریایی از سوی این سه کشور در سواحل جزیره "ججو" برای سه روز از ۱۵ ژانویه سال جاری میلادی واکنش پیونگ یانگ را در پی داشته است.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وی افزود: در این رزمایش با حضور نیرو‌های آمریکایی، کره جنوبی و ژاپن، ناو‌های ژاپنی، یواس‌اس پرینستون آمریکا و زیردریایی هسته‌ای "کارل وینسون" ایالات متحده حضور داشتند.

این سخنگو همچنین با محکوم کردن آمریکا و متحدانش در انجام اقدامات تهدید آمیز علیه پیونگ یانگ گفت، این رزمایش باعث بی ثبات شدن بیشتر اوضاع در منطقه و تهدید جدی برای امنیت کره شمالی محسوب می‌شود. در واکنش به این اقدامات، موسسه سیستم تسلیحات زیر آب زیر نظر آکادمی علوم دفاعی کره شمالی آزمایش مهمی از سیستم تسلیحات هسته‌ای زیر آبی خود به نام"Haeil-۵-۲۳" را که در دریای شرقی کره در حال توسعه است، آزمایش کرد.

سخنگوی وزارت دفاع کره شمالی خاطرنشان کرد: ما به شدت آمریکا و متحدانش را به دلیل اقدامات بی پروایشان برای تهدید جدی علیه امنیت کره شمالی از ابتدای سال محکوم می‌کنیم و به شدت به آن‌ها در مورد عواقب فاجعه باری که در پی خواهد داشت، هشدار می‌دهیم. نیرو‌های مسلح کره شمالی قاطعانه از امنیت کشور و صلح منطقه‌ای دفاع خواهند کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->