نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادعای مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران

  • کد خبر: ۲۰۷۰۸۰
  • ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۴
ادعای مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران
مدیر کل آژانس می‌گوید آژانس اتمی سازمان ملل ادعا‌هایی علیه ایران مطرح کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفتگو با خبرگزاری فرانسه ادعا کرد که ایران به سختی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری می‌کند.

رافائل گروسی که در مجمع جهانی اقتصاد در داووس حضور داشت، همچنین مدعی شد که آژانس «گروگان» اختلافات ایران با کشور‌های غربی شده است.

گروسی در مصاحبه‌ای در مجمع جهانی اقتصاد در داووس گفت: «این یک وضعیت بسیار ناامید کننده است. ما فعالیت‌های خود را در ایران ادامه می‌دهیم، اما به صورت حداقلی. آن‌ها همکاری را به شیوه‌ای بسیار بی سابقه محدود می‌کنند و بازرسان از سوی ایران به دلیل ملیت آن‌ها رد شده است.»

به ادعای گروسی، «وقتی چیزی وجود دارد که فرانسه، انگلیس یا ایالات متحده درباره ایران می‌گویند و ایران این ادعا‌ها را دوست ندارد، تهران هم آژانس بین المللی انرژی اتمی را به گروگان اختلافات سیاسی خود با دیگران تبدیل می‌کند.»

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در بخش دیگری از ادعاهایش از افزایش میزان و سرعت غنی‌سازی اورانیوم در ایران خبر داد و مدعی شد: «جمهوری اسلامی همزمان با مذاکرات غیرمستقیم احیای برجام با آمریکا سرعت غنی‌سازی اورانیوم خود را کاهش داد، اما این روند را بار دیگر در اواخر سال ۲۰۲۳ سرعت بخشید.»

گروسی در عین حال افزود: «دیپلماسی، دیپلماسی، دیپلماسی، این چیزی است که ما نیاز داریم. ما باید به گفتگو ادامه دهیم، باید از وخامت اوضاع تا حدی جلوگیری کنیم که بازیابی آن غیرممکن باشد.»

ادعا‌های مدیر آژانس بین المللی انرژی اتمی در حالی است که «محمد اسلامی»، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به رویکرد جهت دار آژانس به تازگی گفته است: «در شورای حکام نیز انتظار بود به موضوع اسرائیل پرداخته شود که با توجه به لابی سنگین صهیونیست‌ها در سازمان‌های بین‌المللی این اتفاق رخ نداد. ما همچنان انتظار داریم به این موضوع پرداخته شود، چون تهدید آشکار استفاده از سلاح هسته‌ای محکوم است و باید به آن پرداخته شود.»

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->