رونمایی از ۷ سند جامع اجتماعی در خراسان رضوی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) مشاهده یک قلاده پلنگ ایرانی در پارک ملی قطرویه فارس برای اولین بار + فیلم دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی(ع) (۲۶ مهر ۱۴۰۴) سارق ساختمان‌ها و خودرو‌های شهرک رجائی مشهد دستگیر شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) عادت‌های صبحگاهی که باعث افزایش فشار خون می‌شوند ضوابط تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد تغییر کرد | امکان ۴ نوبت تردد ۱۵ روزه در سال دستجردی: اصلی‌ترین مانع بر سر راه فرزندآوری، مسائل اقتصادی است آغاز واکسیناسیون آنفلوانزا در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی خراسان رضوی برای ورزش نیازی به هزینه و وقت زیاد نیست | ورزش بی دنگ‌وفنگ مدارس حفظ قرآن راه‌اندازی می‌شوند | شناسایی مدارس با ظرفیت‌های لازم یادی از دکتر سیدحسن مطیعی لنگرودی، استاد جغرافیای مقیم مشهد | او صدای توسعه روستا بود افزایش دریافتی حقوق بازنشستگان بین ۵ تا ۸ میلیون تومان از آذرماه ۱۴۰۴ صحت ندارد آخرین وضعیت تأمین انسولین در کشور کشف مقادیر قابل‌توجهی متادون و داروی غیرمجاز در مشهد کلید مقابله با عفونت‌های تنفسی فصلی شیوع زودهنگام شپش کمتر از یک ماه از بازگشایی مدارس | کابوس زودرس مهر بازسازی صحنه قتل در روستای «خوش‌هوا» حوالی مشهد | ماجرای گردوخاکی که به جنایت ختم شد درباره زنگ ورزش که نقش کلیدی در سلامت و آینده دانش آموزان دارد | زنگ ورزش اجباری اما غیرجدی مکمل‌هایی که به کنترل چربی کبد کمک می‌کنند، کدام‌اند؟ محکومیت ۲ نماینده سابق و فعلی مجلس به اتهام تشویش اذهان عمومی + جزئیات آیا برداشتن کیسه صفرا تنها راه خلاصی از سنگ‌های صفراوی است؟ اهدای عضو بانوی ۶۳ساله مشهدی، نجات‌بخش جان ۳ بیمار نیازمندبه‌عضو شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا دوشنبه آغاز پویش «۱+۱ هم‌افزایی برای پایان دادن به سل» در مشهد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ادامه واریز معوقات حقوق فروردین بازنشستگان ۲۰ میلیونی تأمین اجتماعی از امروز (۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر ورزش صبحگاهی مدارس | تأمین و ارتقای زمینه‌های ورزشی در دستور کار وزارت تأکید شینا انصاری بر اخذ مجوز برای اقدامات عمرانی در طبیعت | از عوامل جاده‌کشی در جنگل‌های هیرکانی گیلان شکایت شد کندلوس ثبت جهانی شد + واکنش رئیس سازمان محیط زیست توقیف ۴۶۰ وسیله نقلیه در جاده‌های خراسان رضوی تنها در یک روز (جمعه، ۲۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چرا سفر عمره هنوز برقرار نشده است؟ (۳۰ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۷۳۰۰
  • ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۴
چرا سفر عمره هنوز برقرار نشده است؟ (۳۰ دی ۱۴۰۲)
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه برای اعزام زائران عمره به عربستان هیچ مشکل فنی وجود ندارد، گفت: مشکل فنی یک اصطلاح است و موضوع عدم صدور مجوز پرواز از سوی عربستان نیز نبود؛ برخی توافقات بین سازمان هواپیمایی ایران و سازمان هواپیمایی عربستان است که در حال مذاکره هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر یازرلو با تاکید بر اینکه بیان مشکل فنی اصطلاحی است که به صورت عامیانه در بسیاری از مسایل هواپیمایی هر کشوری استفاده می‌شود و ربطی به خرابی هواپیما ندارد، اظهار داشت: موضوع اصلی عدم صدور مجوز از سوی عربستان برای عمره مفرده همچنین هیچ ربطی به مسایل سیاسی، مالی، حمایت ایران از برخی مسایل حاشیه‌ای در کشور‌های مختلف ندارد و ربط دادن اینگونه مسائل به این مهم غیر فنی و کاملا اشتباه است.

وی با تاکید بر اینکه مشکل اصلی برای صدور مجوز پرواز از سوی عربستان برای اعزام زائران عمره مفرده کشورمان مربوط به برخی توافقات بین سازمان هواپیمایی دو کشور است که برای حل آن نیز از طریق مختلف در حال رایزنی هستیم، ادامه داد: حل مشکل پروازی به تصمیم یا نحوه تصمیم گیری دو سازمان هواپیمایی ایران و عربستان ختم خواهد شد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور در پاسخ به این سوال که آیا نام برخی از مسئولان کشورمان در فهرست افراد تحریم شده ارتباطی به موضوع عدم صدور مجوز پروازی دارد یا نه، گفت: این موضوع نه صحت دارد و نه اینکه هیچ ربطی به تحریم برخی افراد خاص کشورمان ندارد.

یازرلو با بیان اینکه پرواز عمره مفرده مشکل ۹ ساله دارد، ادامه داد: با توجه به پیگیری‌های لازم از سوی مسئولان دست اندرکار کشورمان بسیاری از مشکلات پرواز عمره مفرده حل شده و هم اکنون تنها موضوعی که مانده و ان شاالله آن نیز به زودی حل خواهد شد مشکل صدور مجوز پرواز از سوی عربستان است.

وی بیان داشت: در صدور مجوز پرواز از سوی عربستان موردی اشاره شده که از سوی دو طرف در حال پیگیری و ارائه راهکار برای حل مشکل هستند که نهایتا حل خواهد شد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور تاکید کرد: در این خصوص ارائه هرگونه اظهار نظر غیر کارشناسی و اخبار ناصحیح به مردم سبب ایجاد کندی در روند کار‌های خواهد شد، زیرا که این مشکل تنها باید از طریق کارشناسی فنی بین دو کشور حل شود.

مشکل پروازی حل شود اعزام عمره مفرده آغاز خواهد شد

سید عباس حسینی رییس سازمان حج و زیارت نیز پیش‌تر در گفتگو با ایرنا با تاکید بر اینکه مشکل پروازی حل شود اعزام عمره آغاز خواهد شد، گفت: از طریق وزارت امور خارجه و مسئولان حج عربستان پیگیر راه اندازی عمره مفرده هستیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->