آیین اختتامیه چهارمین اجلاس ملی مهدویت و انقلاب اسلامی برگزار شد | مفاهیم مهدوی در کتب درسی گنجانده می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: باید مهدویت در جامعه پررنگ‌تر باشد | مقاومت، بهترین سلاح تولید امید مهدوی است نسخه خطی مصحف الرضا(ع)؛ جزوه کلام‌الله منسوب به‌خط حضرت رضا(ع) بازنشر شد تقویت اخوت ایمانی و ائتلاف قلبی جامعه، راهبرد ائمه جمعه باشد | تفرقه‌افکنی و عداوت‌آفرینی در نماز جمعه جایی ندارد جشنواره ملی جنات با هدف ارتقای جایگاه تبلیغ برگزار می‌شود مدیر تشریفات دفتر رهبر معظم انقلاب: حوزوی‌ها در جهاد تبیین جدی عمل کنند «نوسرباز»؛ پویشی ملی با هدف تربیت نسل مهدوی وزیر علوم: دانشجویان در سفر عمره به درک مفاهیم قرآن بپردازند «بنیاد قرآنیان اسوه» به دنبال اقدامات تحولی در حوزه قرائت قرآن کشور است اختتامیه چهارمین دوره مسابقات مدیحه خوانی کوثر محبت در مشهد برگزار شد قناعت؛ ضمانت آرامش و نشاط خانواده راه‌های انس و ارتباط هر چه بیشتر با امام زمان (عج) | محبت خود را با عمل اثبات کنید استقبال ویژه سرخسی‌ها از تولیت آستان قدس رضوی (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) + فیلم دین‌گریزی برخی از جوانان ربطی به حکومت دینی ندارد مستند «سلوک سیّدِ پارسا» روی آنتن شبکه چهار می‌رود ۱۱۰ مبلغ به بقاع متبرکه سراسر کشور در ایام دهه فجر اعزام شدند دومین اجلاس مجمع خطبای خراسان برگزار شد (۱۷ بهمن ۱۴۰) امامزادگان باید منبع معادشناسی باشند جزئیات ثبت نام عمره ماه مبارک رمضان در استان خراسان رضوی
سرخط خبرها

حج عمره لغو می شود؟

  • کد خبر: ۲۰۷۱۱۲
  • ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۶
حج عمره لغو می شود؟
رییس سازمان حج و زیارت گفت: بنایی بر لغو عمره نیست. امیدوارم تا چند روزه آینده پاسخی دهند و پروازهای عمره را آغاز کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، با ادامه تعلیق پروازهای عمره، درحالی که قرار بود اعزام زائران از ۲۵ دی‌ماه تعیین وضعیت شود و طرح این شائبه که احتمالا امسال ایران به مراسم عمره نرسد، سیدعباس حسینی _ رییس سازمان حج و زیارت _ اظهار کرد: بنای ما بر لغو عمره نیست، چون تمام تدارکات لازم در زمینه اسکان، حمل و نقل و تغذیه فراهم شده است و حتی نیروهای ستادی سازمان حج و زیارت (در عربستان) مستقر هستند، امیدوارم تا چند روز آینده پروازهای عمره آغاز شود.

از سوی دیگر، رییس سازمان حج و زیارت درباره استرداد هزینه عمره که مبلغ آن از حدود ۴۰ تا ۴۴ میلیون تومان بود، گفته است: در صورت ارائه درخواست کتبی از سوی زائرانی که تمامی مراحل ثبت‌نام خود از جمله واریز هزینه‌ها را به انجام رسانده‌اند مشکلی برای استرداد وجه آنها وجود ندارد و پس از ارائه درخواست کتبی و طی مراحل اداری وجه آنها ظرف ۴۸ ساعت از سوی بانک مرکزی به حسابشان واریز خواهد شد.

رییس سازمان حج و زیارت همچنین تاکید کرده است: از طریق وزارت امور خارجه و مسئولان حج عربستان پیگیر برقراری عمره مفرده هستیم.

ایران از سال ۱۳۹۴ پس از ماجرای فرودگاه جده و پس از آن اختلافات دیپلماتیک بین ایران و عربستان، اعزام زائران به عمره را متوقف کرده بود. با ازسرگیری روابط دیپلماتیک دو کشور، مذاکرات و توافق‌هایی درباره برقراری عمره بین دو کشور انجام شد. درحالی که قرار بود اعزام عمره از ۲۸ آذرماه ۱۴۰۲ آغاز شود، اما به دلیل تکمیل نشدن ظرفیت کاروان‌ها، پروازها تا ۱۳ دی به تعویق افتاد. پس از آن اعلام شد به دلیل مشکلات فنی، عربستان هنوز مجوز پروازهای عمره را به ایران نداده و پروازها تا ۲۴ دی‌ماه ۱۴۰۲ به تعویق افتاده است. همزمان هیأتی از سازمان حج و زیارت به عربستان رفت، اما مساله بدون آنکه توضیح بیشتری درباره آن داده شود، تا کنون حل نشده است.

سازمان حج و زیارت پیش‌تر اعلام کرده بود برای اعزام بیش از ۶۰ هزار نفر ظرفیت عمره ایجاد کرده، درحالی که بیش از دوبرابر این ظرفیت برای سفر عمره اعلام آمادگی کرده‌اند.

این سازمان برنامه‌ریزی کرده بود اعزام عمره را تا دهم اسفندماه ۱۴۰۲ ادامه دهد و پس از آن برای عمره در ماه شعبان و رمضان برنامه‌ریزی کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->