شرایط فروش سه محصول کرمان موتور اعلام شد+ جدول (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) بررسی قیمت خودرو‌های کارکرده داخلی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | سمند دوگانه‌سوز چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های کارکرده خارجی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | هیوندای توسان ۲.۷ میلیارد تومان قیمت امروز گوشت، مرغ و ماهی در مشهد چقدر است؟ (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پلمب بیش از ۱۰۰۰ واحد صنفی در هفته اول ماه رمضان ۱۴۰۳ در کشور سخنگوی صنعت آب کشور: مشکل آب تهران با تأمین ۵۰ همت، طی سال ۱۴۰۴ حل می‌شود قدرت‌نمایی عرضه‌کنندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) حداقل حقوق و دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ سه‌شنبه (۲۱ اسفند) نهایی می‌شود از ابتدای سال آبی، حجم پرشدگی سد‌های کشور تنها ۴۳ درصد است (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) صدور بیش از ۸۳ هزار مجوز کسب‌وکار برای استان خراسان رضوی طی ۱۱ ماه رشد ۳.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد | طلا وارد کانال ۶.۸ میلیون تومان شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) سخنگوی سازمان املاک کشور: مستندات ملکی خود را هرچه زودتر در سامانه ثبت بارگذاری کنید جدول قیمت بلیت اتوبوس برای مقاصد خارجی در نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد افزایش دوباره قیمت‌ها در بازار ارز و طلا (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۲ هزار تومانی شد خالی فروشی در پلتفرم‌های فروش طلای آنلاین | یک کیلو طلا بخر؛ ۱۰ گرم بفروش نرخ انواع شیرینی در آستانه نوروز ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد استاندار خراسان رضوی: نقش بخش خصوصی در بهبود وضعیت درمان حیاتی است دولت بسته حمایت از صنایع بورسی را ابلاغ کرد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) جاماندگان از سود سهام عدالت تا فردا (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) مهلت دارند نرخ خرما در مشهد، از ابتدای ماه رمضان تغییری کرده است؟ (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) رکورد تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌های خراسان رضوی شکسته شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: خبر حذف کلیه معافیت‌های حقوق کارکنان و کارمندان تکذیب شد شرط واگذاری زمین نهضت ملی به مردم اعلام شد شرط کاهش نرخ ارز آزاد چیست؟ ۱۳۰۰ تن گوشت گوساله گرم تنظیم‌بازار در مشهد و خراسان رضوی توزیع شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) لنت ترمز خودرو ۴۵ درصد گران شد + جدول (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) آغاز عملیات اجرایی راه‌آهن برقی تهران- مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پیش‌بینی قیمت خودرو تا پایان سال (۱ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۷۳۵۹
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۵
پیش‌بینی قیمت خودرو تا پایان سال (۱ بهمن ۱۴۰۲)
کارشناس صنعت خودرو، در تحلیل گرانی بازار خودرو، بر اهمیت نوسانات قیمت دلار، شرایط اقتصاد سیاسی، و جو روانی حاکم بر خودروسازی تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، صنعت خودرو در ایران یکی از صنایع مهم و پرسود اقتصاد کشور می‌باشد. این صنعت با بیش از نیم قرن سابقه فعالیت، از دهه شصت با تأسیس شرکت‌های خودروسازی در ایران آغاز شد. در حال حاضر، بیش از ده شرکت خودروسازی در ایران فعالیت دارند و تولیدات متنوعی از خودرو‌های سواری، خودرو‌های تجاری، و خودرو‌های خاص را تولید می‌کنند. این صنعت به عنوان یکی از منابع اصلی اشتغال و تولید در ایران محسوب می‌شود. همچنین، بازار داخلی ایران نقش مهمی در تحولات و توسعه‌های این صنعت ایفا کرده و همچنان توانمندی‌ها و چالش‌های خود را داراست.

مرتضی مصطفوی کارشناس صنعت خودرو در رابطه با گرانی اخیر بازار خودرو اظهار کرد: به طور کلی قیمت خودرو متاثر از چند فاکتور است که نخستین آن‌ها نوسانات قیمت دلار است که فاکتور اصلی افزایش و کاهش قیمت خودرو در نظر گرفته می‌شود. فاکتور دوم شرایط اقتصاد سیاسی کلان کشور است که این مورد هم روی دلار تاثیر می‌گذارد و به طبع قیمت دلار هم بر قیمت خودرو در بازار خودرو تاثیرگذار است. مورد سوم جو روانی حاکم بر خودروسازی است که هر چقدر این جو روانی به سمت ثبات، تولید بیشتر و خبر‌های خوب باشد قاعدتاً در ثبات قیمت خودرو تأثیرگذار است.

وی ادامه داد: حال اینکه که سهم هر یک از این سه فاکتور چقدر است بسته به این دارد که فضای کدام یک از این سه فاکتور منفی‌تر است و هر کدام که منفی‌تر باشد عوامل دیگر هم به سمت آن سوق پیدا می‌کند و در واقع عاملی که منفی‌تر است، تاثیرگذارتر خواهد بود چرا که لیدر اصلی بازار خودروی ما مانند تمام بازار‌های غیر مولد دلال است و دلال به دلیل سرمایه‌ای که در بازار آورده، با کوچکترین واکنش منفی در یکی از این سه مولفه به دنبال افزایش قیمت و افزایش سرمایه خود است و قاعدتاً این دلال‌ها به راحتی اجازه نخواهند داد که قیمت پایین بیاید.

این کارشناس با بیان اینکه متأسفانه دولت به عنوان سیاستگذار و ناظر بازار خودرو، نظارت و اشرافی بر بازار ندارد، گفت: در روز‌های اخیر هم فضای اقتصاد سیاسی کشور ما به دلیل تنش‌هایی که در منطقه وجود دارد و افزایش قیمت ارز ناشی از همین فضا و همچنین جو روانی منفی که متاثر از کاهش تولید خودرو و عدم رفع نیاز بازار ایجاد شده، قیمت‌ها در بازار خودرو صعودی بوده است.

مصطفوی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی‌ها گویای این است که تا پایان سال ما در بازار خودرو چشم‌انداز صعودی خواهیم داشت مگر اینکه یک عامل تعیین کننده بسیار مثبتی در بازار اتفاق بیفتد که جلوی افزایش قیمت را بگیرد و یا برعکس آن یک عامل منفی خیلی تاثیرگذار غیر قابل پیش بینی اتفاق بیفتد که این شیب ملایم صعودی را بسیار تند کند.

منبع: موج

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->