خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا خبر استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه
سرخط خبرها

شیوع ۳ویروس تنفسی در جامعه | ماسک بزنید

  • کد خبر: ۲۰۷۷۰۲
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵
شیوع ۳ویروس تنفسی در جامعه | ماسک بزنید
رئیس بخش ICU بیمارستان مسیح دانشوری نسبت به استفاده از ماسک به منظور جلوگیری از ابتلا به سه ویروس که این روز‌ها شیوع بیشتری یافته، هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا هاشمیان در یک برنامه رادیویی، با اشاره به بالا‌تر بودن آمار بستریِ بیماران مبتلا به ویروس RSV در کودکان نسبت به ویروس کووید و آنفولانزا گفت: این ویروس قدیمی است، ولی این روز‌ها در دنیا بیشتر سر و صدا کرده است.

وی افزود: درمان این ویروس هم خاص نیست و عموما حمایتی است، ولی تست‌های تشخیصی باید درست باشد.

هاشمیان با اشاره به بستری ۲۶۰۰ کودک در سوئد ظرف دو سال اخیر گفت: ۳۴درصد این‌ها به کرونا، ۱۶ درصد به آنفولانزا و ۴۸ درصد به RSV مبتلا شدند.

این پزشک متخصص با بیان این که هر سه ویروس برای بزرگسالان هم درگیری ایجاد می‌کند، اظهار کرد: نرخ بستری برای این سه ویروس نسبت به روز‌های قبل در برخی نقاط دنیا کاهش پیدا کرده است.

وی با بیان این که در کشورمان گزارش رسمی هنوز نسبت به این ویروس جهش یافته وجود ندارد، گفت: امیدواریم وزارت بهداشت با دقت ردیابی کند و با افزایش تعداد تست‌ها در این رابطه گزارش دهد.

هاشمیان با اشاره به این که ویروس JN۱ خود از انواع جهش یافته اومیکرون می‌باشد که سرایت بالایی دارد، ولی شدت آن بسیار کمتر از هم نوعان خود می‌باشد، گفت: این خبر خوبی است که شدت بیماری نسبت به گذشته افزایش پیدا نکرده است.

وی با بیان این که برخی مبتلایان به کووید همچنان علایمی نظیر درد و مشکلات خواب و... را همراه خود دارند، گفت: این‌ها باید از روانپزشکان نیز استفاده کنند، چون بعضا برخی علایم به دارو نیاز دارد و اگر برخی مردم نسبت به بیماری‌های روحی نیز احساس ناراحتی می‌کنند، نیاز به دارو هم پیدا می‌کنند.

رئیس بخش ICU بیمارستان مسیح دانشوری با بیان این که کووید همچنان وجود دارد، ولی نرخ ابتلای آن بسیار کاهش یافته، گفت: در پاندمی به سر نمی‌بریم و همواره چک کرده و درمان را شروع می‌کنیم، ولی افراد بدحال بیشتر باید نسبت به تشخیص و بستری شدن را رعایت کنند، ولی افرادی که به سرما خوردگی مبتلا می‌شوند، به یکی از سه ویروس ذکر شده مبتلا شده اند و درمان شان نیز همان اقدامات همیشگی است.

هاشمیان لزوم استفاده از ماسک را گوشزد کرد و گفت: اگر یک بیمار در محیطی شلوغ نظیر مترو یا اتوبوس قرار گیرد، ببینید چه اتفاقی برای افراد سالخورده یا مستعد می‌افتد؟ از این رو افراد باید رعایت کرده و سعی کنند بیمار نشوند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->