آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

وحیدی: دعوت مردم به انتخابات ۱۱ اسفند وظیفه رسانه‌ها و جریان‌های سیاسی است

  • کد خبر: ۲۰۷۷۰۳
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۴
وحیدی: دعوت مردم به انتخابات ۱۱ اسفند وظیفه رسانه‌ها و جریان‌های سیاسی است
وزیر کشور دعوت مردم به انتخابات ۱۱ اسفند را وظیفه ملی رسانه‌ها و جریان‌های سیاسی دانست و گفت: انتخابات به معنای ایران قوی و امید به آینده است.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی وزیر کشور امروز (دوشنبه ۲ بهمن ماه) در دیدار جمعی از مدیران مسئول روزنامه‌های اصلاح طلب، بر فعال‌تر شدن گفتگو با احزاب و حوزه‌های دیگر تأکید کرد و افزود: به نشست و گفتگو با همه گروه‌هایی که در چارچوب قانون فعالیت می‌کنند، اعتقاد دارم و باعث می‌شود خط کشی‌های غیرواقعی که سم مهلکی برای کشور است، عقب رانده شود.

وحیدی درباره انتخابات و قانون جدید نیز اظهار کرد: وزارت کشور با توجه به قانون جدید و فرصت کم، توانست زمینه اجرایی شدن آن را فراهم سازد و تلاش کردیم همه تفکر‌ها و سلایق در انتخابات ثبت نام کنند.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: ما هم علاقمند بودیم تا حد امکان احراز صلاحیت‌ها افزایش یابد و برای این کار تلاش شد که البته بی نتیجه هم نبود. ما به داوطلبان احراز صلاحیت نشده، توصیه کردیم که از فرصت اعتراض در مرحله بعدی استفاده کنند. از این رو، تلاش ما در مرحله پیش ثبت نام و ثبت نام قطعی این بود که حداکثر افراد، احراز صلاحیت شوند، مگر آن‌هایی که واقعا براساس مواد قانونی مشکل داشته باشند.

وی با اشاره به توالی دولت‌های پس از انقلاب اسلامی و همچنین حضور نمایندگان با سلایق مختلف سیاسی در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در همه دوره‌ها انتخابات به سلامت برگزار شده است و این واقعیات باید به مردم منعکس شود.

وزیر کشور مسیر پیشرفت و تعالی کشور را برای همه احزاب و گروه‌های سیاسی مهم دانست و اظهار کرد: ممکن است در برخی شیوه‌ها اختلاف نظر‌هایی وجود داشته باشد، اما همه به اعتلا و سربلندی ایران اعتقاد داریم.

وزیر کشور بر تشریح دستاورد‌های انقلاب برای جوانان تاکید کرد و یادآور شد: به نظر من دولت سیزدهم در ۲ سال فعالیت خود، کارنامه خوبی از خود برجای گذاشته است.

وحیدی با تاکید بر امیدآفرینی در جامعه ادامه داد: بخشی از این کار برعهده رسانه‌ها و جریان‌های سیاسی، به عنوان حلقه‌های واسط جامعه است.

وی با بیان اینکه انتخابات نقطه عضوگیری احزاب است، اظهار کرد: انتخابات، مشارکت، امنیت و وحدت ملی مربوط به یک دولت نیست و همه در آن سهیم هستند.

وزیر کشور، منفعت ملی را پیشرفت کشور دانست و با بیان اینکه مردم باید با حفظ عزت، رفاه بیشتری داشته باشند، گفت: وظیفه ملی، دینی، انقلابی ما این است که مردم را به مشارکت دعوت کنیم.

وحیدی با بیان اینکه دشمنان برای کاهش مشارکت طراحی‌های زیادی انجام داده اند، گفت: آن‌ها هویت جوانان را نشانه گرفته‌اند و از توطئه‌های مختلف حتی اقدامات تروریستی برای زدودن آرامش در جامعه استفاده می‌کنند.

مدیران مسئول و سردبیران چندین رسانه کشور نیز در این دیدار نقطه نظرات خود را درباره مسائل مرتبط با حضور مردم در انتخابات پیش رو (مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری) مطرح کردند.

رهنمود‌های انتخاباتی رهبر معظم انقلاب، ضرورت طرح ایده‌های جدید از سوی نامزد‌ها و نیز برگزار کنندگان انتخابات، تاثیر مسائل اقتصادی، تحولات امنیتی، اجتماعی و بین المللی، مساله رد صلاحیت ها، بررسی موانع و راهکار‌های افزایش مشارکت مردم در انتخابات و امیدآفرینی ... از جمله موارد مطرح شده از سوی مدیران رسانه‌ها بود.

تکرار این جلسات، دیدار‌ها و تبادل اخبار و اطلاعات برای ایجاد امید و انگیزه، تقویت روند نشاط اجتماعی و امیدوار کردن مردم، پرهیز از نفرت‌افکنی در جامعه از دیگر مواردی بود که مدیران رسانه‌ای به آن‌ها اشاره کردند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری به طور همزمان در ۱۱ اسفند برگزار می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->