کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه نگاهی به شبکه فرسوده توزیع آب در مشهد | بحران ۴۰ درصدی، چاره ۱۵ همتی فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار معلم در مدارس غیردولتی | کاهش ساعت تدریس در این مدارس به ۳۰ ساعت دستگیری ۲ موبایل‌قاپ ۱۶ساله در تهران | سارقان: به‌خاطر بدهی به صاحبکارمان دزدی می‌کردیم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش‌های رگباری پراکنده باران در برخی نقاط استان نگرانی از شیوع آنفلوانزای مرغی در کشور ارائه خدمات ماموگرافی رایگان به بانوان ۳۰ تا ۶۹ سال در سه مرکز درمانی مشهد و کاشمر + نام مراکز چند راهکار ساده برای کاهش وزن و لاغری رئیس سازمان تعلیم و تربیت: میل به مهاجرت در دانشگاه‌ها به دلیل غفلت از هویت ایرانی در کودکستان است توصیه‌های مهم برای سلامت قبل از بارداری در بانوان ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی در مراکز تأمین اجتماعی آیا مصرف سالاد همراه غذا باعث ناراحتی معده می‌شود؟ آخرین مهلت ثبت نام در جشن ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»، امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + شرایط ثبت نام ۶ راهکار مهم برای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن (CO) استاندار خراسان رضوی: ظرفیت‌های عظیم شرق کشور، بستر صادرات و سرمایه‌گذاری مشترک است فعالیت بیش از ۲۶۰ مدرسه عشایری در کشور | معلمان عشایری مشمول سختی کار می‌شوند آیا گرم کردن غذا در مایکروویو خطرناک است؟ آیا حساسیت به نور نشانه‌ای از میگرن است؟
سرخط خبرها

کمبود خون برای بیماران/ عدم انتقال کرونا با اهدای خون

  • کد خبر: ۲۰۷۸۱
  • ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۲
کمبود خون برای بیماران/ عدم انتقال کرونا با اهدای خون
مدیرعامل سازمان انتقال خون با بیان اینکه در حال حاضر کلیه فرآورده های خونی را نیاز داریم، گفت: کرونا یک بیماری تنفسی است و اصلا با خون و از طریق اهدای خون یا تزریق خون منتقل نمی‌شود. 

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر پیمان عشقی با اشاره به کاهش اهدای خون به دنبال شیوع کرونا در کشور، گفت: به دنبال بحران کرونا در جهان که متاسفانه در کشور ما هم رخ داد، کمبود خون و ذخایر خونی یک اتفاق قابل پیش‌بینی بود؛ چراکه بسیاری از اهداکنندگان خون از ترس اینکه مبادا به کرونا مبتلا شوند، از مراجعه به پایگاه های اهدای خون خودداری می‌کنند.

وی افزود: این در حالیست که کرونا یک بیماری تنفسی است و اصلا با خون و از طریق اهدای خون یا تزریق خون منتقل نمیشود. 

عشقی تاکید کرد: در عین حال باید توجه کرد که تمام پایگاه های انتقال خون ایران، کلیه استاندارهای جهانی و بهداشتی را رعایت کرده و از وسایل یکبار مصرف استفاده میکنند. بنابراین حتما برای اهدای خون به پایگاه های انتقال خون مراجعه کنید. زیرا بیماران چشم انتظار هستند.


بیشتر بخوانید: کاهش ذخایر خونی برای تمام گروه‌های خونی در خراسان رضوی /داوطلبان نگران کرونا نباشند


وی با بیان اینکه تمام فرآورده‌های خونی مورد نیاز ماست، اظهار کرد: باید توجه کرد که از هربار اهدای خون یک فرد سه نفر از بیماران سود می‌برند. در حال حاضر مهمترین فرآورده خونی نیز برایمان پلاکت است؛ چراکه طول عمر کمی دارد و بیشتر از سه روز نمی‌توان آن را نگهداری کرد. پلاکت برای بیماران خاص، سرطانی و... مورد استفاده قرار می‌گیرد و مصرفش بالاتر از سایر فرآورده های خونی است‌.

عشقی همچنین گفت: هر بیمار به چندین واحد پلاکت نیاز دارد. میتوان پلاکت را به راحتی و حتی بدون اهدای خون و از طریق دستگاه اهدا کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->