بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به تصویب نشدن قطعنامه لغو تحریم‌های ایران: شورای امنیت سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است
سرخط خبرها

ترامپ: اگر به آمریکا حمله شود، ناتو از ما دفاع نخواهد کرد

  • کد خبر: ۲۰۸۶۳۹
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۴
ترامپ: اگر به آمریکا حمله شود، ناتو از ما دفاع نخواهد کرد
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا روز شنبه در ادامه سنت انتقاد از ناتو گفت در صورت وقوع حمله‌ای به آمریکا، این ائتلاف نظامی غربی کمکی به واشنگتن نخواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق ماده پنج منشور ناتو، حمله مسلحانه به یک کشور عضو این ائتلاف باید حمله به همه آن‌ها تلقی شود. با این حال، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت روی متحدانش حساب نمی‌کند که برای دفاع از کشورش عازم شوند.

ترامپ در یک رویداد کمپین انتخاباتی در لاس‌وگاس، نوادا به جمع حامیانش گفت: «ما برای ناتو هزینه می‌کنیم، ولی از آن سود زیادی نمی‌بریم؛ و می‌دانید - من از گفتن این موضوع در مورد ناتو متنفرم - اگر زمانی به کمک آن‌ها نیاز داشتیم، فرض کنید به ما حمله کردند، من فکر نمی‌کنم آن‌ها آنجا باشند. من این‌ها را می‌شناسم.»

این اظهارات، در ادامه شکایات همیشگی ترامپ از این ائتلاف تحت رهبری ایالات متحده، چه در دوران ریاست جمهوری و چه پس از آن، مطرح می‌شود. او در سال ۲۰۱۷ با ادعای اینکه ناتو «منسوخ» است، در بروکسل جنجال زیادی به پا کرد. او در دوران ریاستش بار‌ها از آلمان و سایر متحدان آمریکا به خاطر اینکه به اندازه کافی صرف هزینه نظامی نمی‌کنند، انتقاد می‌کرد.

ترامپ همچنین از جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به دلیل ارائه کمک‌های نظامی به اوکراین در جریان درگیری با روسیه انتقاد می‌کند. او سال گذشته گفت: «ما برای خودمان مهمات نداریم، [با این وجود]خیلی چیز‌ها را می‌دهیم.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا همچنین روز شنبه از اقدام گرگ ابوت، فرماندار تگزاس که به ماموران دولت بایدن اجازه ورود برای جمع‌آوری سیم‌خاردار‌ها را نداد، تقدیر کرد. این حصار برای جلوگیری کردن از ورود غیرقانونی مهاجران از مرز جنوبی آمریکا کشیده شده، اما دولت بایدن آن را برای مهاجران خطرناک می‌داند و خواستار جمع‌آوری آن شده است. با این حال فرماندار تگزاس زیر بار اجرای آن نمی‌رود.

ترامپ در سخنرانی خود که عمدتا بر امنیت مرز‌ها متمرکز بود، گفت که تگزاس باید در اقداماتش برای ایجاد بازدارندگی مقابل مهاجران در امتداد مرز ایالات متحده و مکزیک، مورد حمایت کامل قرار گیرد.

ترامپ گفت: «وقتی رئیس‌جمهور هستم، به جای اینکه بخواهم یک فرمان بازدارنده برای تگزاس بفرستم، برای آن‌ها نیرو‌های کمکی ارسال می‌کنم. من به جای مبارزه با ایالت‌های مرزی، از هر ابزار و اختیاراتی در حوزه رئیس جمهور ایالات متحده برای دفاع از ایالات متحده در برابر این تهاجم وحشتناکی که در حال حاضر در حال وقوع است، استفاده خواهم کرد.»

بسیاری از آمریکایی‌ها که بیش از یک دهه است شاهد ورود بی‌پایان مهاجران غیرقانونی هستند، از تازه‌ترین پیشامد میان فرماندار تگزاس و دولت بایدن بر سر مناقشه امنیت مرزی شادمان شده‌اند. فهم دلیل آن ساده است؛ دولت بایدن شاهد ورود موج بی‌سابقه‌ای از مهاجران غیرقانونی بوده که آمریکایی‌ها می‌گویند برای آن‌ها زیان‌بار است، و در این میان گرگ ابوت مقابل دولت فدرال ایستاده است. درست دو روز بعد از آنکه دیوان عالی آمریکا حق دولت فدرال برای برچیدن حصار‌های مرزی که سربازان گارد ملی تگزاس کار گذاشته بودند، تایید کرد، فرماندار تگزاس از حق ایالتش برای دفاع از خود سخن گفت. تا اینجای کار دورنمایی برای حل و فصل سریع این مساله داخلی دیده نمی‌شود.

در تازه‌ترین تحولات از جنجال تگزاس، جو بایدن گفته که از یک توافق مرزی دو حزبی سنا که به او اجازه دهد در صورت بحرانی شدن وضعیت، مرز جنوبی را ببندد، حمایت می‌کند. او در بیانیه‌ای گفت: «اگر به من چنین اختیاری داده شود، همان روزی که آن لایحه را امضا کرده و به قانون تبدیل کنم، از آن استفاده خواهم کرد. از قانونگذاران می‌خواهم این لایحه را تایید کنند. این سخت‌ترین و در عین حال منصفانه‌ترین اصلاحاتی است که تاکنون دیده‌ام.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->