رئیس سازمان انرژی اتمی: مگر می‌شود کشوری بخواهد در زمینه هسته‌ای فعالیت کند، اما سوخت نداشته باشد؟ سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان باوجود تغییر ساعت کاری ادارات، باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج از کشور تأکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رأی اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله ارتش اسرائیل به مناطقی از کرانه باختری

  • کد خبر: ۲۰۸۷۵۶
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۰
حمله ارتش اسرائیل به مناطقی از کرانه باختری
نظامیان ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی به منطقه‌های مختلف کرانه باختری یورش بردند و ۲ فلسطینی را زخمی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، نظامیان اشغالگر ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه‌های مختلف کرانه باختری یورش بردند.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک «بیت کاحل» واقع در غرب «الخلیل» یورش برده‌اند و وارد خانه‌های فلسطینیان ساکن این منطقه شده‌اند.

همچنین شهرک «نحالین» واقع در غرب «بیت لحم» نیز از سمت ورودی شمالی این شهرک، از سوی نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی مورد هجوم و یورش قرار گرفت.

ارتش رژیم صهیونیستی به روستای «بیت ریما» واقع در شمال غرب «رام‌الله» هم یورش برد و ضمن تیراندازی به سوی فلسطینیان با ساکنان این روستا درگیر شد.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که در درگیری‌های روستای «بیت ریما» میان نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی وفلسطینیان ساکن منطقه، یک جوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست زخمی شده است.

همچنین هلال احمر فلسطین اعلام کرد که در قدس اشغالی نیز یک جوان فلسطینی در نتیجه ضرب و شتم از سوی نظامیان ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی زخمی شده است.

گفتنی است کرانه باختری از آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر و شکست اطلاعاتی سنگین رژیم صهیونیستی در نتیجه اجرای این عملیات، شاهد تعرض‌ها و یورش‌های مکرر نظامیان ارتش این رژیم و شهادت، زخمی‌شدن و بازداشت شمار زیادی از فلسطینیان ساکن کرانه باختری به دست نظامیان صهیونیست بوده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->