ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟ تدابیر حفظ سلامتی در فصل پاییز از نگاه طب ایرانی استانداردسازی مدارس، اولویت برنامه رفع محرومیت آموزشی | تبدیل روش‌های آموزش منفعل به روش‌های خلاقانه در سال ۱۴۰۴ پلمب ۲۰ واحد دندان‌پزشکی متخلف در مشهد | انجام ۱۶۲ مورد بازدید در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد (۹ مهر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد طرح ورود کودکان به مدارس از ۵ سالگی | مزایا و معایب این طرح چیست؟ آیا هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان تا آخر مهرماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: پس از فعال‌شدن مکانیسم ماشه، با محتکران و اخلالگران، قاطعانه‌تر برخورد می‌شود ۲۵ سال دیگر، یک‌سوم جمعیت ایران سالمند هستند | روایتی از یک بحران جمعیتی که در آستانه آن هستیم تایوان، میزبان سومین دوره المپیاد بین‌المللی نانو | نتایج نهایی رقابت طی هفته آینده اعلام می‌شود ۱۶ هزار دُز واکسن آنفلوانزا برای ایثارگران خراسان رضوی تأمین شد (۹ مهر ۱۴۰۴) تراژدی مرگ سلول‌های مغزی | نگاهی به آلزایمر از دیدگاه دو مکتب پزشکی مدرن و طب ایرانی علائم افسردگی فصلی را بشناسید | راهی مؤثر برای پیشگیری از افسردگی پاییزی غربالگری قد و وزن دانش‌آموزان ۴ پایه تحصیلی | اثرگذاری برنامه شیرمدرسه در کاهش کوتاه‌قدی تغییرات اقلیمی می‌تواند باعث افزایش مصرف قند شود جزئیات یک تفاهم‌نامه معیشتی ویژه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد | وام ویژه خرید اقساطی تا سقف ۱۵۰ میلیون فیش حقوقی شهریورماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ طعم تلخ یک عادت تازه | روایتی از فرصت‌ها و چالش‌های افزایش مصرف قهوه در ایران اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی‌های آیفون سرقتی فقط ۱۰۰ هزار تومان! صفویه، سلطان جانمایی ایران در کریدور‌های تجاری و بین المللی هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) ورود ۸۵ نوع مخدر جدید به چرخه اعتیاد جهان در ۵ ماه گذشته پاییز و سویه‌های جدید کووید صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اجرای طرح عدم پرداخت پول توسط خودپرداز‌های خراسان رضوی طی روز‌های آینده

  • کد خبر: ۲۰۸۸۷
  • ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۱
اجرای طرح عدم پرداخت پول توسط خودپرداز‌های خراسان رضوی طی روز‌های آینده
دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی گفت: به احتمال زیاد طی روز‌های آینده از پرداخت وجه نقد توسط دستگاه‌های خودپرداز جلوگیری شود و انجام مبادلات صرفا از طریق پرداخت الکترونیکی انجام شود.
به گزارش شهرآرانیوز، حسن مونسان افزود: بر اساس بخشنامه ابلاغی بانک مرکزی به تمامی بانک‌های کشور بر طبق مطالعات علمی انجام شده و مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، یکی از مراکز بسیار مستعد برای انتقال ویروس کرونا، نقل و انتقال فیزیکی وجوه نقد شامل اسکناس، ایران چک و مسکوکات است لذا به جهت حفظ سلامت جامعه و پیشگیری از انتقال بیماری دستورالعملی در این زمینه تعریف و ابلاغ شده است.

وی اضافه کرد: امسال پول نو در شعب بانک‌های استان خراسان رضوی توزیع نمی‌شود و همچنین از مبادلات نقدی در بانک‌ها اجتناب و از دریافت و پرداخت هر گونه وجوه نقد به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا خودداری می‌شود.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی گفت: این بخشنامه از روز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه جاری به بانک‌ها ابلاغ شده است و در این راستا از دریافت و پرداخت وجوه نقد توسط باجه‌های بانکی خودداری می‌شود لذا مردم باید از ابزار‌های جایگزین الکترونیکی و سامانه‌های بانکی برای مبادلات خود استفاده کنند.

مونسان افزود: در عین حال دستگاه‌های خود دریافت وجه نقد در برخی شعب بانک‌ها فعال است و مردم می‌توانند در موارد ضروری از آن‌ها استفاده کنند.

وی با بیان اینکه دست زدن به وجوه نقد بسیار برای فرد، خانواده و جامعه خطرناک است ادامه داد: توصیه می‌شود مردم در بازار، مراکز تجاری و پمپ بنزین نیز از دست به دست کردن وجوه نقد خودداری کنند.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی بدون ذکر آمار گفت: تاکنون چندین تن از کارکنان شبکه بانکی کشور به همین علت به بیماری کرونا مبتلا شده و فوت کرده اند و هم اکنون نیز چند تن از کارکنان بانک‌های استان خراسان رضوی نیز بر اثر ابتلا به این ویروس در بیمارستان بستری شده‌اند، اما خوشبختانه تا کنون از میان کارکنان بانک‌های استان مورد فوتی بر اثر ابتلا به کرونا نداشته‌ایم.
مونسان افزود: به همین دلیل به احتمال زیاد طی روز‌های آینده از پرداخت وجه نقد توسط دستگاه‌های خودپرداز نیز جلوگیری شود و انجام مبادلات صرفا از طریق پرداخت الکترونیکی انجام شود.

شعبه‌های ۳۸ بانک و موسسه مالی اعتباری در خراسان رضوی فعالیت دارند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->