ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دریاچه بزنگان سرخس دوباره جان گرفت + فیلم (۹ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۸۸۸۸
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۷
دریاچه بزنگان سرخس دوباره جان گرفت + فیلم (۹ بهمن ۱۴۰۲)
فیلمی در فضای مجازی از ورود سیلاب بارش‌های زمستانی به دریاچه بزنگان سرخس در خراسان رضوی منتشر شده است و خبر از جان گرفتن دوباره این دریاچه می‌دهد.
حمید مداحی
خبرنگار حمید مداحی

به گزارش شهرآرانیوز، در پی خشکسالی‌های سال‌های اخیر و به‌ویژه کم‌بارشی پاییز ۱۴۰۲ دریاچه زیبای سرخس خشک شده بود، اما اکنون فیلمی از جان گرفتن دوباره دریاچه بزنگان در فضای مجازی منتشر شده است.

با ورود سامانه‌های بارشی قوی به استان خراسان رضوی در ابتدای بهمن ۱۴۰۲ و بارش‌های ۸ و ۹ بهمن ماه سیلاب‌های تشکیل شده از این بارش‌ها به دریاچه بزنگان وارد شدند و جانی دوباره به تن خشک این جاذبه توریستی دادند.

شهرآرانیوز در اوایل تابستان ۱۴۰۲ موضوع خشک شدن دریاچه بزنگان را مورد پیگیری ویژه قرار داد و دلایلی مانند خشکسالی، تصرف حریم و چشمه‌های اطراف دریاچه از عوامل خشکی این منطقه توریستی بیان شد. شما می‌توانید این گزارش را در ادامه بخوانید:

دریاچه بزنگان، معروف‌ترین دریاچه در استان خراسان رضوی است و در ۱۳۰ کیلومتری مشهد و ۸۰ کیلومتری شهرستان سرخس بعد از مزداوند و در جنوب رشته‌کوه‌های هزارمسجد قرار دارد. وسعت این دریاچه حدود ۸۰ هکتار بوده و عمیق‌ترین نقطه آن ۱۲ متر است.

تصویری از دریاچه بزنگان در فصل بهار و شرایط بارشی خوب

دریاچه بزنگان سرخس دوباره جان گرفت + فیلم (۹ بهمن ۱۴۰۲)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->