پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد
سرخط خبرها

«ریتا ریورا» بازیگر سرشناس آمریکایی درگذشت

  • کد خبر: ۲۰۹۲۹۷
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷
«ریتا ریورا» بازیگر سرشناس آمریکایی درگذشت
«ریتا ریورا» بازیگر نامدار تئاتر برادوی آمریکا و برنده سه جایزه تونی در سن ۹۱ سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این بازیگر در تولید اصلی «داستان وست ساید» در تاتر برادوی در نقش آنیتا ظاهر شد و همچنین شخصیت اصلی در نمایش‌های «بوسه زن عنکبوتی» و «شیکاگو» را نیز بر عهده داشته است.

«ریورا» سابقه هفت دهه فعالیت در تئاتر برادوی را داشت و جایزه معتبر مرکز کندی و همچنین مدال آزادی ریاست جمهوری را دریافت کرده و در طول زندگی حرفه‌ای درخشان خود دو جایزه تونی را به عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن در یک فیلم موزیکال کسب کرده است.

 حضور او در برادوی به سال ۱۹۵۰ بازمی‌گردد و شامل ۳۰ نقش برای نمایش‌هایی مانند «داستان وست ساید»، «بچه‌ها و عروسک‌ها»، «Can-Can»، «مرلین» و «بوسه زن عنکبوتی» است.

او همچنین در نقش ولما کلی در تولید اصلی تئاتر «شیکاگو» در سال ۱۹۷۵ ظاهر شد و در ۲۵ سالگی این نمایش نیز نقش بانوی برجسته روکسی هارت را در اجرای این نمایش در تورنتو، لاس وگاس و لندن بازی کرد.

او که متولد واشنگتن دی سی بود، آموزش روی صحنه را در سن ۱۱ سالگی زمانی که مادرش او را در مدرسه باله ثبت نام کرد، آغاز کرد و بلافاصله پس از آن تستی برای مدرسه باله آمریکایی جورج بالانچین او را به شهر نیویورک برد.

«ریورا» در نهایت مدرسه نخبگان باله آمریکایی را رها کرد تا علاقه خود را در برادوی دنبال کند. اندکی بعد، او اولین نقش حرفه ای خود را در نمایش «منو مادام صدا کن» در کنار بازیگر معروف «الین استریچ» دریافت کرد.

از فیلم‌های سینمایی که «ریتا ریورا» آن نقش داشته نیز می‌توان به فیلم موزیکال کمدی-درام «سوئیت چریتی» به کارگردانی «باب فاسی» در سال ۱۹۶۹ اشاره کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->