تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی جشنواره فیلم‌های سینمایی در شبکه کودک و امید «بوم بوم تل‌آویو»، برنامه‌ای برای نمایش اسطوره‌های ایرانی با حضور کودکان و نوجوانان استنلی کوبریک و گربه‌ای که فیلم «درخشش» را شکل داد در لبه‌ خیال و زندگی | مجموعه شعر «اسب‌ِ سالگی»، تازه‌ترین اثر حیدر کاسبی، منتشر می‌شود نگاهی به تازه‌ترین اثر اسامه حجاج، کارتونیست مطرح عرب با موضوع غزه | حقیقت غزه در برابر نمایشی مضحک درباره سیدضیاءالدین سجادی و پژوهش های او درباره خاقانی | نوری که از شرق به غرب تابید اکران پویانمایی «فرمانروای آب» در مناطق بدون سینما سریال جدید وینس گیلیگان در اپل تی وی پلاس + زمان پخش شعار جدید جشنواره امام رضا (ع) مشخص شد: «ایران امام رضا (ع)» آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) دلتنگی «هوتن شکیبا» برای امیر سریال تاسیان + عکس آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جایزه جدید ساترن به «کیانو ریوز» رسید

  • کد خبر: ۲۰۸۳۸۸
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۰
جایزه جدید ساترن به «کیانو ریوز» رسید
کیانو ریوز اولین جایزه میراث لنس ردیک را در پنجاه و یکمین جوایز ساترن دریافت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آکادمی فیلم‌های علمی تخیلی، فانتزی و ترسناک اعلام کرد کیانو ریوز اولین جایزه میراث لنس ردیک را در پنجاه و یکمین دوره جوایز ساترن دریافت خواهد کرد. این جایزه به یاد ردیک فقید که در ۶۰ سالگی در مارس ۲۰۲۳ درگذشت، ایجاد شده و اهدا می‌شود.

ریوز که با ردیک دوست بود، در فیلم‌های اکشن و هیجان‌انگیز «جان ویک» در کنار او بازی کرد. ردیک در هر ۴ فیلم در نقش شارون نگهبان هتل کنتیننتال ظاهر شد و با شخصیت ریوز که با عنوان «قاتل» شناخته می‌شد، ارتباط برقرار کرد.

رابرت هولگوین رییس آکادمی در بیانیه‌ای درباره جایزه‌ای که به ریوز اهدا می‌شود، نوشت: این جایزه نه تنها نشان دهنده استعداد یک بازیگر، بلکه شخصیت او است. کسی که یک سفیر حسن نیت واقعی در صنعت است. از فیلم‌های علمی تخیلی مانند «سه گانه ماتریکس»، فانتزی مانند «ماجراجویی عالی بیل و تد» و «کنستانتین» و ترسناک مانند «دراکولا» و «وکیل مدافع شیطان»، کیانو در همه این ژانر‌ها ظاهر شده تا آنجا که نیازی به یادآوری فیلم‌هایی، چون «سرعت» و «نقطه شکست» نیست.



در این بیانیه آمده‌است: کیانو نه تنها یک نماد هالیوود، بلکه نمونه درخشانی از فروتنی و قدردانی است. در کارنامه حرفه‌ای باورنکردنی وی، او هرگز حمایت هوادارانش و فیلمسازانی را که در تمام این سال‌ها از او حمایت کرده‌اند، فراموش نکرده است. ما خوشحالیم که یاد لنس را با یک دوست عزیز و یکی از نماد‌های ژانر گرامی می‌داریم.

ردیک قبل از اکران جدیدترین فیلم «جان ویک» درگذشت. ریوز و کارگردان فیلم چاد استاهلسکی در بیانیه‌ای این فیلم را «تقدیم به خاطره دوست داشتنی او» دانستند.

«جان ویک: فصل ۴» با تحسین منتقدان روبه‌رو شد و نامزدی جایزه SAG برای بهترین اجرای یک گروه بدلکاری را کسب کرد.

پنجاه و یکمین دوره جوایز ساترن ۴ فوریه (۱۵ بهمن) برگزار می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->