۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازگشایی مسیر پیست اسکی شیرباد مشهد تا روستای دولت‌آباد با نفربر + فیلم (۱۴ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۹۸۰۶
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۷
بازگشایی مسیر پیست اسکی شیرباد مشهد تا روستای دولت‌آباد با نفربر + فیلم (۱۴ بهمن ۱۴۰۲)
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی در خصوص آخرین وضعیت پیست اسکی شیرباد مشهد توضیحاتی ارائه کرد.

رضا عباسی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز در خصوص آخرین وضعیت پیست اسکی شیرباد مشهد، اظهار کرد: طی ساعات گذشته با تلاش گروه‌های امدادگر و نجات‌گر و همچنین با همکاری ارتش و سپاه مسیر پیست اسکی شیرباد تا دولت‌آباد بازگشایی شد.

وی افزود: روند انتقال افراد گرفتارشده در این پیست به روستای دولت‌آباد با خودروهای نظامی همچون نفربر آغاز شده است.

تعداد بازدید : 412

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی ادامه داد: از شب گذشته با هماهنگی و حضور میدانی استاندار خراسان رضوی حدود ۶۵۰ نفر از کسانی که برای استفاده از پیست شیرباد رفته و درراه مانده بودند به دولت آباد منتقل شده و عده‌ای در مسجد اسکان داده شدند و عده‌ای نیز به مشهد رفتند. عملیات امدادرسانی برای سایر افراد باقی‌مانده که حدود ۳۵۰ نفر هستند ادامه دارد.

عباسی با بیان اینکه هلال احمر از شب گذشته نسبت به توزیع غذا و پتو درمیان افراد اقدام کرد و ارتش و سپاه نیز با کمک به خودرو‌های درراه مانده، اقلام مورد نیاز این خودرو‌ها را تامین کردند، گفت: باتوجه به هشدار‌های داده شده و باوجود انسداد مسیر از ظهر روز جمعه، اما برخی از پنجشنبه شب و صبح جمعه در پیست اسکی حضور پیدا کرده بودند.نیروی انتظامی و بسیج ماموریت نظم ترافیکی مسیر را برعهده گرفتند و محدودیت‌های ترافیکی برای ورود به محور ایجاد کرده و برای خروج خودرو‌های درراه مانده اقدامات آغاز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->