پیشنهاد غیر رسمی استقلال برای انتخاب داور خارجی در دربی نازون و جنپو صدای ساپینتو را درآوردند| ۱۰ بازی بدون یک گل زده دورنت پردرآمدترین بازیکن تاریخ NBA عقب‌نشینی اندونگ با عذرخواهی از هواداران استقلال جدایی پروین از جمع پیشکسوتان پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و المپیاکوس (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) | امید طارمی به بارسلونا تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال سپاهان و آخال (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) | استراتژی صعود تغییر ساعت بازی استقلال به‌خاطر قراردادهای تبلیغاتی صداوسیما! پخش زنده بازی تراکتور و شارجه امارات (۲۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نورافکن: در ۲ بازی آسیایی خود محکوم به برد هستیم اماراتی‌ها از کانتونا برای خرید منچستر کمک خواستند نویدکیا: سپاهان بدترین شروع تاریخ لیگ برتر را داشته است صابر کاظمی به تهران منتقل می‌شود (۲۸ مهر ۱۴۰۴) نحوه خرید بلیت بازی استقلال و الوحدات در لیگ قهرمانان آسیا ۲ + لینک و قیمت تلاش نافرجام پرسپولیس برای مذاکره با اوسمار سایه ناامیدی در آنفیلد | زنگ خطر برای مربی هلندی تیم ملی والیبال نشسته ایران رنک یک نخست جهان را از دست داد! برانکو - پرسپولیس منتفی شد؟
سرخط خبرها

میثاقیان: به خاطر کرونا دعوت تلویزیون را رد کردم

  • کد خبر: ۲۱۰۲۶
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۲
میثاقیان: به خاطر کرونا دعوت تلویزیون را رد کردم
اکبر میثاقیان می‌گوید به خاطر توصیه‌های وزارت بهداشت حضور در یک برنامه تلویزیونی را رد کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز، او در این باره ادامه می‌دهد: توصیه‌های وزارت بهداشت برای من هم هست و این طور نیست که کرونا برای دیگران باشد. به همین خاطر وقتی یکی از برنامه‌های تلویزیونی از من دعوت کرد تا در برنامه حاضر شوم عذرخواهی کردم و گفتم بهتر است برای کمک به خودم و دیگران در خانه بمانم. چند روز در خانه ماندن برای هیچ کس مشکل ایجاد نمی‌کند، اما بیرون آمدن هم برای خودمان مشکل ایجاد می‌کند و هم برای دیگران.
 
آنهم مشکلی که شاید دیگر برای هیچ یک از ما‌ها قابل جبران نباشد. به نوبه‌ی خودم از مردم خوبم می‌خواهم در خانه بمانند تا زنجیره انتقال این بیماری قطع شود.

اکبر میثاقیان حرف هایش را اینطور ادامه داد: من در ماه‌های اخیر به دلیل جراحی روی پا خانه نشین بودم و تدوام این وضعیت برایم خیلی سخت است، اما بطور حتم باز هم در خانه می‌مانم تا سلامت خودم حفظ شود و به سلامت دیگران هم کمک کنم.
 
شاید باورش کمی سخت باشد. در روز‌های اخیر چند پیشنهاد کاری هم دریافت کردم، اما ترجیح من بر این است این روز‌ها در خانه بمانم تا با فروکش کردن این بیماری در ماه‌های آینده دوباره مشغول بکار شوم. کار همیشه هست، اما اگر سلامتی به خطر بیافتد بهترین شرایط کاری هم برای ما به وجود بیاید قادر به آنجام آن نخواهیم بود. باور کنیم در خانه ماندن اول به سود ماست. به هر صورت امیدوارم همه‌ی مردم ایران به توصیه‌های وزارت بهداشت گوش کنند و در سایه‌ی سلامتی که بهترین نعمت است سال جدید را آغاز کنند.
 
منبع: ورزش‌سه
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->