انتصاب جدید در آمریکا: مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ارسال کمک‌های بشردوستانه از طریق هوا و با چتر به غزه

  • کد خبر: ۲۱۰۵۰۵
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶
ارسال کمک‌های بشردوستانه از طریق هوا و با چتر به غزه
ارتش اردن اعلام کرد با همکاری هلند ارسال دو محموله دیگر کمک بشردوستانه از راه هوا به شمال نوار غزه را اجرا کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش اردن در بیانیه‌ای اعلام کرد با یک هواپیمای ترابری سی ۱۳۰ دو ماموریت ارسال محموله‌های بشردوستانه با چتر به شمال نوار غزه را اجرا کرده است.

طبق این بیانیه، نیرو‌های هوایی هلند و اردن روز دوشنبه دومین محموله کمک فوری در عرض ۲۴ ساعت گذشته را از راه هوا با چتر به شمال غزه فرستادند.

در بیانیه ارتش اردن آمده است که این کمک‌ها تحویل بیمارستان صحرایی اردن در غزه شده‌اند.

طبق این بیانیه این کمک‌ها شامل «اقلام پزشکی، امدادی و بشردوستانه‌ای بوده که در جعبه‌هایی ویژه با چتر‌هایی که قابلیت هدایت از طریق جی. پی. اس را داشتند فرستاده شدند تا از تحویل داده شدن آن‌ها به مکان‌های تعیین شده در چارچوب‌های زمانی لازم اطمینان حاصل شود.»

به نوشته خبرگزاری آناتولی، با تحویل داده شدن این کمکها، تعداد محموله‌های کمکی که اردنی‌ها از طریق چتر برای دو بیمارستان صحرایی این کشور در غزه فرستاده‌اند به ۱۳ مورد رسیده است. اولین مورد از این محموله‌ها روز ششم نوامبر گذاشته تحویل داده شد.

رژیم صهیونیستی در پی عملیات منحصر به فرد طوفان الاقصی رزمندگان حماس و مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر گذشته (۱۵ مهر) دست به محاصره غیرانسانی و عملیات نظامی جنایتکارانه از هوا، دریا و زمین علیه نوار غزه زده است. تا کنون در این عملیات‌ها نزدیک به ۲۷هزار و ۴۷۸ فلسطینی شهید و ۶۶هزارو ۸۳۵ تن دیگر نیز مجروح شده‌اند.

عملیات رژیم صهیونیستی موجب شده که ۸۵ درصد از جمعیت غزه بی خانمان و درگیر کمبود شدید غذا، آب تمیز و دارو شوند. همچنین تا کنون ۶۰ درصد از زیرساخت‌ها در این باریکه نیز طبق اعلام سازمان ملل، آسیب دیده یا از بین رفته‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->