امیر صباحی‌فرد: هرگونه تهدید با پاسخی سخت مواجه می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: رسالت روحانیت حفظ پویایی و استمرار در توسعه معارف دینی است | خدمت به امام زمان (عج) محدود به زمان و شرایط خاصی نمی‌شود واکنش عراقچی به صحبت‌های گروسی: تکرار تجربه قبلی برای تهدید کنندگان بازهم شکست خواهد بود+ فیلم دیدار سفیران ایران در چند کشور همسایه با وزیر امور خارجه در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صالحی‌امیری: مشهد چندبرابر ظرفیت فعلی، به زیرساخت گردشگری نیاز دارد آغاز دومین روز نشست دیپلماسی استانی در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: مشکلات امروز کشور ناشی از توسعه بدون برنامه و نقشه مدون بوده است| شکی نیست که باید بنزین را گران کرد + فیلم رشد حضور زنان در مدیریت خراسان رضوی | سهم ۳۰ درصدی برای بانوان رهبر معظم انقلاب: اندیشۀ سیاسی علامه نائینی مبتنی‌بر تشکیل حکومتی است که منطبق با مفاهیم دینی و منبعث از انتخاب مردم است + فیلم عراقچی در دیدار با تولیت آستان قدس رضوی: سیاست دیپلماسی استانی از تأکیدات مقام معظم رهبری است انفجار خط لوله گاز در غرب بغداد، ۴ کشته و زخمی برجای گذاشت (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هشدار در غزه؛ بیش از ۱۰ هزار نفر در زیر آوارها هستند ۱۲ کارمند آزاد شده سازمان ملل یمن را ترک کردند افشای برده‌داری زنان صهیونیست در اسرائیل تاکید مجدد روسیه بر حل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی مردی که ۴۳ سال به اشتباه در زندان بود، دوباره بازداشت شد روسیه: ۳۳ پهپاد اوکراینی را در مناطق مختلف سرنگون کردیم روسیه، تأمین‌کننده کالاهای اساسی و شریک راهبردی ترانزیتی ایران + فیلم آخرین وضعیت آسمان کشور + نقشه ۷ ایرانی محبوس در ارمنستان به کشور منتقل شدند (۳۰ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان لایحه مشاغل حساس را پس گرفت حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام (۳۰ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به تحرکات اسرائیل برای الحاق کرانه باختری نتانیاهو با حضور نیرو‌های ترکیه در نوار غزه مخالفت کرد دیوان لاهه ادعای اسرائیل علیه آنروا را رد کرد انگلیس: گذرگاه رفح باید کاملا باز شود
سرخط خبرها

بایدن: مذاکرات برای آزادی گروگانها ادامه دارد | حماس پاسخ داد

  • کد خبر: ۲۱۰۶۱۳
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۳
بایدن: مذاکرات برای آزادی گروگانها ادامه دارد | حماس پاسخ داد
رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که پیشرفت هایی در مذاکرات برای توافق برای آزادی گروگانها (اسرا) در غزه وجود دارد و حماس به پیشنهادات پاسخ داده است و مذاکرات ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در سخنانی افزود که پیشرفت هایی در خصوص توافق برای آزادی گروگانها و وقفه در جنگ وجود دارد.

وی تصریح کرد: پاسخی از سوی حماس وجود دارد و مذاکرات در حال حاضر ادامه دارد.

رئیس جمهور آمریکا در عین حال گفت که قصد ندارد وارد جزئیات شود.

پیش از این، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امورخارجه قطر در نشست خبری مشترکی با همتای آمریکایی خود گفت: پاسخ حماس را دریافت کردیم و امیدوارکننده به نظر می‌رسد و امیدواریم که به زودی نتایج بیشتری را کسب کنیم. پاسخ حماس شامل برخی مخالفت‌ها بوده، اما در مجموع پاسخ آنها مثبت بوده و دلگرم کننده است.

نخست وزیر قطر گفت: با توجه به حساسیت مرحله مذاکرات، نمی‌توان اکنون وارد جزئیات پاسخ جنبش حماس شد اما مذاکرات پیشرفت داشته است.

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نیز که در ادامه سفر منطقه ای خود در قطر به سر می برد،  با بیان اینکه توافق میان اسرائیل و حماس امکان پذیر و ضروری است، اعلام کرد که آمریکا اکنون در حال بررسی پاسخ حماس به پیشنهادات ارائه شده است. فردا با مقامات اسرائیل در این زمینه گفت و گو خواهم کرد.

جنبش مقاومت اسلامی «حماس» نیز در بیانیه ای اعلام کرد که پاسخ این جنبش به طرح پیشنهادی برای آتش‌بس در غزه ، در اختیار مقامات قطر و مصر قرار گرفته است.

در بیانیه حماس آمده است: حماس درباره این طرح نگاهی مثبت  و تعاملی داشته است؛ به گونه‌ای که متضمن آتش‌بس کامل و همه جانبه در غزه، توقف کامل جنگ علیه ملت فلسطین و امدادرسانی، اسکان آوارگان و عمران و بازسازی نوار غزه، لغو محاصره این باریکه و تحقق عملیات مبادله اسرا باشد.  ما از نقش‌آفرینی برادرانمان در مصر و قطر و تمامی کشورهایی که در تلاش برای توقف جنگ ظالمانه علیه ملت فلسطین هستند، قدردانی می‌کنیم.

رئیس جمهور آمریکا، چندی پیش ویلیام برنز مشهور به بیل برنز رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را برای گفتگو در مورد طرحی که شامل آزادی مرحله‌ای تمام اسرای باقی‌مانده در غزه همراه با تعلیق دو ماهه جنگ می‌شود، به پاریس فرستاد. اکنون نیز آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه این کشور در سفر منطقه ای درباره جنگ غزه به سر می برد.

شبکه خبری ان بی سی نیوز آمریکا پیش از این، به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد: مذاکره‌کنندگان اسرائیلی، آمریکایی، مصر و قطر در پاریس بر سر چارچوبی برای آزادی سایر گروگان ها به توافق رسیدند.

شبکه تلویزیونی آمریکایی ان بی سی نیوز به نقل از منبع آگاه خود گفت: این توافق شامل آزادی گروگان های آمریکایی و اسرائیلی باقیمانده می شود که به صورت مرحله ای است و ابتدا زنان و کودکان آزاد می شوند.

ان بی سی نیوز افزود: این توافق همچنین شامل توقف های مرحله ای در جنگ و ارسال کمک به غزه و تبادل اسرای فلسطینی است و امروز پیش نویسی از این توافق به حماس ارائه می شود.

این رسانه آمریکایی ادامه داد: مذاکره کنندگان شامل نخست وزیر قطر و رهبران سازمان های اطلاعاتی کشورهای دیگر بودند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است که تاکنون بیش از ۲۶ هزار فلسطینی بر اثر حملات این رژیم جان خود را از دست داده‌اند.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد از هفتم اکتبر و همزمان با آغاز نبرد «طوفان الاقصی» تاکنون، ۲۷هزار و ۵۸۵ فلسطینی در غزه شهید و ۶۶ هزار و ۹۷۸ نفر دیگر هم مجروح شدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->