مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند
سرخط خبرها

سردار رادان برای اراذل و اوباش و موبایل‌قاپ‌ها خط و نشان کشید

  • کد خبر: ۲۱۰۷۶۰
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۰
سردار رادان برای اراذل و اوباش و موبایل‌قاپ‌ها خط و نشان کشید
فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه امنیت در کشور پیوستگی دارد، گفت: امنیت یک استان می‌تواند امنیت استان‌های دیگر را به دنبال داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز سردار احمدرضا رادان در جلسه شور عمومی فرماندهی انتظامی استان سمنان خطاب به حاضران گفت: به همه شما به ویژه فرماندهان و روسای پلیس‌های تخصصی که در کار اجرایی هستید توصیه می‌کنم با خدای خود عهد کنید، تا گره‌گشای کار مردم باشید. این لباس مقدس چند صباحی دیگر بر تن ماست، تا فرصت دارید در راستای کار خیر، برداشتن ظلمی از مظلوم، برخورد با ظالم و تامین امنیت و احساس آرامش مردم از آن استفاده کنید. همینطور قدر شرایط و فرصت‌ها را به خوبی بدانید و قدردان همکاران قبل از خود باشید، چرا که اگر از یک جایی این چرخ را حرکت نمی‌دادند تا به اینجا برسد طبیعتا ادامه آن حرکت میسر نبود.

رادان به طیف‌های چندگانه دشمن که سعی بر ضربه زدن به انقلاب و کشور دارند، اشاره کرد و گفت: دشمن را باید دشمن دید تا تمرکزمان بر روی آن‌ها از دست نرود؛ این نکته را فراموش نکنیم که امنیت در کشور پیوستگی دارد یعنی امنیت یک استان می‌تواند امنیت استان‌های دیگر را به دنبال داشته باشد.

خط و نشان رادان برای اراذل و اوباش

فرمانده فراجا در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به برخورد قاطعانه پلیس با اراذل و اوباش، گفت: اراذل و اوباش به هیچ وجه نباید به خود اجازه دهند که باشند، چه برسد به اینکه عرض اندام کنند؛ برخورد پلیس باید به گونه‌ای باشد که اوباش از کرده خود پشیمان و نادم باشند و اطرافیان وی از حال و روزش درس عبرت بگیرند.

ضرورت حساسیت بیشتر ماموران روی موبایل‌قاپی و کیف‌قاپی

وی به موضوع سرقت نیز اشاره کرد و گفت:‌در موضوع سرقت باید به صورت موضوعی کار شود به عنوان مثال روی کیف قاپی و موبایل قاپی حساسیت بیشتری داشته باشید، چون احساس ناامنی این موارد گاهی از یک سرقت منزل بیشتر بوده، به این علت که همراه با تنش و استرس و هیجان است که فرد مدت‌ها از خاطرش نمی‌رود.

رادان بر استفاده از تجهیزات هوشمند پلیسی در کشف جرم تاکید کرد و با بیان اینکه همکاران ما باید احساس هویت واقعی و عزت‌مندانه داشته باشند، گفت: یکی از این عواملی که باعث ایجاد این هویت می‌شود نداشتن دغدغه معیشتی است، ما اگر غم را از دل کارکنان برنداریم و دغدغه آن‌ها را رفع نکنیم، فردای قیامت باید پاسخگو باشیم.

وی با اشاره به اینکه هنر این است که با استفاده از ظرفیت‌های درون و برون سازمانی بتوانید مشکلات را حل کنید، ادامه داد: با تعامل سازنده و دو جانبه با مسئولان استان، باید سرعت ساخت منازل سازمانی و تهیه زمین‌های ملکی را بالا برد و تهیه منزل سازمانی، بخش اعظم مشکل کارکنان عزیز را حل خواهد کرد.

رادان با تاکید بر هم افزایی و همکاری در بالاترین سطح در درون سازمان اظهارکرد: همه بخش‌ها با تعاملات خود در جهت حل مشکل کارکنان قدم بردارند و نباید دریغ کرد و کنار کشید.

فرمانده فراجا ضمن صادر کردن دستورات لازم برای حل مشکلات آموزشگاه شهید شاطری استان، از زحمات و تلاش‌های همه کارکنان مجدد قدردانی و تشکر کرد و وجود آن‌ها را برای انتظامی کشور ارزشمند توصیف کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->