توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گفت‌وگوهای آمریکا و اسرائیل درباره پاسخ حماس

  • کد خبر: ۲۱۰۸۲۳
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۹
گفت‌وگوهای آمریکا و اسرائیل درباره پاسخ حماس
وزیر خارجه آمریکا که در تل آویو به سر می‌برد، اعلام کرد که با رژیم اسرائیل درباره پاسخ حماس به طرح پیشنهادی آتش بس و تبادل اسرا گفت وگو کرده است و هنوز فرصت رسیدن به توافق وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، بلینکن وزیر خارجه آمریکا که به سرزمین‌های اشغالی فلسطین سفر کرده است، افزود: من با اسرائیل درباره پاسخ حماس به پیشنهادات گفت وگو کردم و هنوز فرصت برای دستیابی به توافق وجود دارد.

او ادامه داد که پاسخ حماس به پیشنهاد توافق آتش‌ بس و تبادل اسرا فرصت رسیدن به توافق را ایجاد می‌کند.

وزیر خارجه آمریکا اضافه کرد: ما در مورد پاسخ حماس بحث کردیم و مواردی وجود دارد که نمی‌توان آنها را پذیرفت، اما در پاسخ، فرصتی برای پیشبرد مذاکرات پیدا می‌کنیم.

بلینکن در عین حال گفت که ما در مورد، بله یا خیر صحبت نمی‌کنیم. مذاکرات ادامه دارد. ما در حال جمع‌آوری ایده‌ها و پیشنهادهایی از طرف‌های ذیربط هستیم تا آنها را در یک برنامه مشخص قرار دهیم و به گفت وگوها ادامه خواهیم داد.

وزیر خارجه آمریکا تصریح کرد: تصمیم‌های دشواری باید توسط همه طرف‌ها گرفته شود تا پیش برویم.

او همچنین گفت که به بنیامین نتانیاهو درباره هر اقدامی که تنش‌ها را تشدید کند، هشدار داده است.

بلینکن که برای پنجمین بار از آغاز جنگ اسرائیل و فلسطین به منطقه خاورمیانه سفر کرده است، درباره دیدارش با محمد بن سلمان گفت که ولیعهد عربستان گفته است که عادی سازی روابط ریاض - تل آویو نیازمند آرامش در غزه و مسیری برای تشکیل کشور فلسطین است.

وزیر خارجه دولت جو بایدن افزود: من نگرانی خود را به نتانیاهو درباره اظهارات وزرای او که ممکن است بر امنیت اسرائیل تأثیر بگذارد، بیان کردم.

بلینکن همچنین گفت که به رهبران اسرائیل اطلاع دادم که تعداد روزانه کشته‌ها و زخمی‌ها در غزه بسیار بالا است و خانواده‌ها در نوار غزه به کمک‌ها نیاز دارند و حفظ آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) ضروری است.

این اظهارات بلینکن در حالی است که آمریکا به همراه برخی متحدانش در پی اتهام زنی اسرائیل به ۱۲ کارمند آنروا مبنی بر دست داشتن در حمله هفتم اکتبر ۲۰۲۳ حماس به اسرائیل، کمک‌های مالی خود را به این نهاد بین المللی قطع کرده‌اند.

وزیر خارجه آمریکا با بیان این ادعا که واشنگتن بیشترین کمک را به مردم فلسطین کرده است، اذعان کرد که صدها هزار نفر در غزه از گرسنگی رنج می‌برند و کشتار همچنان ادامه دارد.

او مدعی شد: ما در حال انجام ارزیابی در شمال غزه با هدف کمک رسانی بیشتر هستیم. هرگونه عملیات اسرائیل باید غیرنظامیان را مورد توجه قرار دهد، به ویژه در مورد رفح، جایی که آوارگان در آن جمع می‌شوند.

بلینکن همچنین گفت که از تشکیلات خودگردان فلسطین می‌خواهیم اصلاحات بیشتری را انجام دهد.

جنبش مقاومت اسلامی «حماس» روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که پاسخ این جنبش به طرح پیشنهادی برای آتش‌ بس در غزه، در اختیار مقامات قطر و مصر قرار گرفته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->