آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی همزمان با تاسوعا و عاشورا حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: خدمات‌رسانی کاروان خدام‌الحسین(ع) به زائران اربعین در نجف اشرف باید ارتقاء پیدا کند برپایی محفل قرآنی «ام‌ابیها» یادبود شهیده زهرا نظری محدودیت‌های جدید ترافیکی در جاده‌های شمال اعلام شد | محدودیت‌ها تا ۱۶ تیر برقرار خواهد بود رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۱۳ پروژه تا اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۵ در دستور کار داریم فرماندار مشهد: شورای شهر و شهرداری در همه زمینه‌ها فعالیت بسیار خوبی دارند شهردار مشهد مقدس: شهر به یک کارگاه اجرایی و عمرانی تبدیل شده است معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: سال ۱۴۰۵ بزرگ‌ترین توقفگاه باری در مشهد افتتاح خواهد شد
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: دستاوردهای دولت متضمن پیشرفت آینده کشور است

  • کد خبر: ۲۱۰۹۶۶
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۱
آیت‌الله علم‌الهدی: دستاوردهای دولت متضمن پیشرفت آینده کشور است
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: دستاوردهای دولت سیزدهم اکنون در غباری قرار گرفته و این در حالی است که اقدام‌های انجام شده تضمین کننده پیشرفت و آبادانی کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم الهدی جمعه در حاشیه بازدید از نمایشگاه ملی رویداد روایت پیشرفت افزود: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی ابتکاری بسیار خوب و از نظر کیفیت و اصل موضوع آن بسیار مهم است.

وی اظهار کرد: مردم اگر مجاهدت‌های انجام شده را لمس کنند، واقعیت‌ها را بهتر درک خواهند کرد و این در حالی است که شاهد آن هستیم که زندگی مسوولان در رده‌های مختلف از شخصی به کاری تبدیل شده و مردم در حال متوجه شدن این موضوع هستند.

نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری گفت: برخی مشکلات در زندگی و معیشت مردم وجود دارد که بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی همچون غباری است که نمی‌گذارد مجاهدت‌های انجام شده توسط مردم دیده شود، زیرا مردمی که اکنون با گرانی مواجهه هستند نمی‌توانند اقدامات انجام شده و ساختار‌های زیربنایی ایجاد شده را ببینند و این در حالی است که بسیاری از اقدامات انجام شده، در آینده کشور بسیار موثر است.

آیت الله علم الهدی با اشاره به برپایی نمایشگاه‌هایی که در برطرف کردن غبار بیان شده بسیار موثر است، افزود: چه خوب بود که در این ایام که افراد بسیاری برای زیارت مضجع شریف رضوی به مشهد می‌آیند از برپایی این نمایشگاه به خوبی مطلع می‌شدند تا جهاد تبیینی که آغاز شده، نتایج بهتری داشته باشد.

مرکز ارتباطات دولت و روحانیت نخستین نمایشگاه رویداد ملی پیشرفت را سال گذشته در قم برگزار کرد و دومین نمایشگاه امسال در مشهد از ۱۸ تا ۲۱ بهمن ماه در حال برگزاری است.

هدف از برگزاری این نمایشگاه امیدآفرینی است تا مردم و اقشار مختلف بدانند دولت سیزدهم در ۲ سال گذشته چه دستاورد‌ها و پیشرفت‌های داشته است.

۱۰ وزارتخانه و سازمان انرژی اتمی و همچنین اندیشکده‌های مختلف در این نمایشگاه حضور دارند و هر کدام به نوعی دستاورد‌های دولت را در قالب‌های مختلف روایت می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->