رسانه اسرائیلی: حماس ما را در جنگ سیاسی شکست داده است | واقعیت را بپذیریم، در جهان منفورترین شدیم تمایل ترامپ برای دستیابی به آتش بس جامع غزه عارف: دشمن به هیچ عهدی وفادار نیست وزیر دفاع: ایران و پاکستان پشتیبان یکدیگرند اسرائیل به ویدئوی قسام از اسیر صهیونیستی واکنش نشان داد عراقچی با همتای پاکستانی دیدار کرد واکنش وزارت امور خارجه به شایعه تعطیلی سفارت‌خانه‌های خارجی در تهران شورای دفاع تشکیل می‌شود؟ عراقچی: تا اصرار بر غنی‌سازی صفر باشد، توافقی در کار نخواهد بود وضعیت قرمز در بیمارستان‌‌های غزه | کادر درمان از گرسنگی شدید رنج می‌برند روسیه از قایق انتحاری بدون سرنشین رونمایی کرد حماس به ادعای ویتکاف درمورد خلع سلاح مقاومت واکنش نشان داد پزشکیان وارد اسلام آباد شد ویتکاف مدعی موافقت حماس با خلع سلاح شد پزشکیان: با اتحاد مسلمانان، اسرائیل نمی‌تواند به ملت‌ها حمله کند پزشکیان لاهور را ترک کرد ارتش انگلیس در گزارشی محرمانه از رفتار وحشینیانه رژیم صهیونیستی در غزه انتقاد کرد وزیر خارجه آلمان از گفت‌و‌گو با ایران خبرداد اما گزینه اسنپ‌بک روی میز است آیت‌الله علم‌الهدی: توزیع خاموشی‌ها در مناطق عادلانه نیست | استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تامین انرژی پایدار برق غزه در مسلخِ علوم انسانی غرب هدفشان ایران است، هوشیار باشیم! ابراز نگرانی یونیسف از شدت گرفتن مرگ کودکان در غزه عراقچی خواستار پیوستن توکیو به تهران برای از بین بردن تسلیحات کشتار جمعی شد دولت فلسطین از کمبود شیر خشک و مواد غذایی در غزه خبر داد پزشکیان وارد لاهور پاکستان شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ۸ عضو کابینه به مجلس می‌روند؛ از بررسی روند مذاکرات با اروپا تا ناترازی انرژی
سرخط خبرها

بذرپاش: دولت سیاست ساخت منازل ویلایی را دنبال می‌کند

  • کد خبر: ۲۱۱۰۲۳
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
بذرپاش: دولت سیاست ساخت منازل ویلایی را دنبال می‌کند
وزیر راه و شهرسازی گفت: سیاست دولت سیزدهم در راستای تامین مسکن اقشار جامعه ساخت منازل مسکونی یک تا دو طبقه به همراه حیاط و به شکل ویلایی است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش روز شنبه در حاشیه تحویل یک باب منزل مسکونی به یک خانواده قزوینی در شهرک مهرگان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برنامه دولت ساخت و تحویل منازل مسکونی به شکل ویلایی است تا خانواده‌ها از حداقل فضای زندگی برخوردار باشند.

وی با بیان اینکه مادران از حیاط‌دار بودن منازل مسکونی رضایت دارند، اضافه کرد: در استان‌های شرقی کشور تحویل این منازل با رضایتمندی زیادی همراه بوده است.

بذرپاش با اشاره به اینکه خوشبختانه قزوین در حوزه مسکن جزو استان‌های خوب و پیشرو محسوب می‌شود و به همین دلیل برنامه‌ریزی راه و شهرسازی برای سال آینده شکوفایی مسکن خواهد بود، افزود: برنامه دولت ساخت منازل مسکونی با کمترین قیمت و خانه‌دار کردن مستاجران است.

بذرپاش به وضعیت ساخت مسکن در استان قزوین پرداخت و تصریح کرد: ساخت ۲۳ هزار مسکن نهضت ملی در دستور کار استان قرار دارد که ۲۰ هزار واحد آن در شهرک مهرگان قرار دارد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: خوشبختانه از واحد‌های مسکن در دست احداث، هفت هزار و ۴۰۰ واحد منزل مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن، بازآفرینی، خودمالکی و روستایی در دهه فجر تحویل مردم قزوین شده است.

به گفته بذرپاش، هزار و ۱۰۰ قطعه زمین نیز در قالب طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تحویل خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر در این استان نیز شده است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قیمت مصالح ساختمانی در قیمت تمام شده مسکن اثرگذار است، خاطرنشان کرد: بخش‌ها و متغیر‌هایی مثل فولاد و سیمان که از مصالح اصلی مسکن به حساب می‌آیند، در جلسه شورای مسکن باید با کمترین قیمت تامین شود.

مهم‌ترین قسمت آزادراه قزوین - تنکابن حفر تونل است

وزیر راه و شهرسازی در ادامه به آخرین وضعیت احداث آزادراه قزوین - تنکابن اشاره کرد و یادآور شد: این مسیر یکی از راه‌های جدید و استراتژیک ارتباطی کشور خواهد بود.

بذرپاش با بیان اینکه عملیات تونل‌سازی این مسیر به طول ۱۸ کیلومتر با زمان زیادی همراه خواهد بود و مهم‌ترین بخش آن نیز محسوب می‌شود، تاکید کرد: فاز نخست این جاده به طول ۶۲ کیلومتر در مراحل پایانی قرار دارد که در سفر دوم رئیس‌جمهور به استان قزوین مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

گفتنی است، وزیر راه و شهرسازی روز شنبه به همراه هیئتی و به منظور بازدید از پروژه آزادراهی قزوین - تنکابن، واگذاری و بازدید از طرح نهضت ملی مسکن در ناحیه شهری مهرگان، عملیات آماده‌سازی ۲۶هزار قطعه زمین روستایی در سه شهرستان استان، افتتاح طرح‌های راهداری، بازدید از عملیات خدمات زیربنایی در شهرک عظیمیه، حضور جشن جوانی جمعیت و شرکت در نشست شورای مسکن به استان قزوین سفر کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->