ضرورت دسترسی فوری بیماران خاص به سهمیه دارویی تیرماه شرایط اضطراری پذیرش مسافران، کنسلی و تمدید اقامت در هتل‌های ایران ممنوعیت فعالیت‌های دریایی در خزر (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون‌های آیلتس به تعویق افتاد آخرین وضعیت مجروحان حمله اسرائیل در بیمارستان‌ها (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) مصاحبه استخدامی سازمان تعزیرات حکومتی (۱۴۰۴)، موقتاً لغو شد تأثیر کتابخانه‌ها بر ارتقای سرمایه اجتماعی کدام دانشگاه‌ها زمان‌بندی امتحانات را تغییر دادند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | آسمان صاف تا کمی ابری ورود گردشگران به پارک‌های ملی استان تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به حدود ۳۰ هزار بازنشسته کشوری در مرحله اول (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر در دستور کار هلال‌احمر کارت آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۴۰۴) صادر شد علت تعطیلی خط متروی منتهی به فرودگاه مهرآباد + جزئیات افزایش ناگهانی درخواست مکمل‌های حاوی ید از داروخانه‌ها وضعیت «شیرخشک» پایدار است آیا برای لاغری، کربوهیدرات باید کاملاً از رژیم غذایی حذف شود؟ سامانه ۱۵۷۰ آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانش‌آموزان درخصوص وقایع اخیر رژیم صهیونیستی ممنوعیت مصرف و عرضه دخانیات در اماکن عمومی کودکان را درمعرض اخبار ناگوار قرار ندهید اهدای عضو یکی از اعضای شورای شهر نیشابور جان ۳ بیمار نیازمند عضو را نجات داد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف پروازهای خطوط هوایی سوریه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) شرایط کاملاً عادی خراسان رضوی در حوزه‌های ارزاق عمومی، سوخت و حمل‌ونقل بهره‌برداری از دومین جایگاه CNG شهرستان سرخس با افزایش سه‌برابری ظرفیت سوخت‌گیری گاز فشرده دستمزد اعلامی کارفرمایان به بیمه، ۳۰ درصد کمتر از دستمزد واقعی است لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۵ یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد لغو امتحانات دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد مشهد در روز‌های (۲۵ و ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) هیچ تعویق یا تغییری در برنامه امتحانات دانش آموزان در خراسان رضوی نیست اطلاعیه شماره ۳ ستاد ملی شرایط اضطراری هلال احمر: اسکان اضطراری ۱۱۷۵ نفر در پی حمله اسرائیل به ایران
سرخط خبرها

چگونه و با چه نسبتی از الکل برای ضدعفونی‌کردن سطوح استفاده کنیم؟

  • کد خبر: ۲۱۱۱۴
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۸
چگونه و با چه نسبتی از الکل برای ضدعفونی‌کردن سطوح استفاده کنیم؟
استفاده از الکل معمولی به نسبت دوسوم به یک سوم مناسب برای ضدعفونی کردن سطوح در مقابل ویروس کرونا است؛ الکلی که معمولا از داروخانه‌ها خریداری می‌کنیم ۹۶درجه الکلی دارد که این درجه خاصیت ضدعفونی کنندگی ندارد؛ به همین دلیل باید رقیق شود.
به گزارش شهرآرانیوز، مهندس محسن فرهادی، معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط در روز‌های شیوع بیماری کرونا گفت: شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون به‌ویژه پس از بازگشت به منزل از نکات بسیار مهم است. استفاده از آب ژاول یا وایتکس برای گندزدایی سرویس بهداشتی، حمام، نقاطی از ساختمان که دچار خوردگی نمی‌شود می‌تواند مناسب باشد و خانواده‌ها از آن استفاده کنند.

وی درخصوص راه‌های گندزدایی سطوح، افزود: استفاده از وایتکس به گونه‌ای که به ازای هر یک قسمت وایتکس، ۹۹ قسمت آب در نظر بگیرند، مناسب است. یعنی به ازای یک لیوان وایتکس باید از ۹۹ لیوان آب برای رقیق کردن آن استفاده کنند. توجه کنند که سیستم تهویه محیط هنگام کار با وایتکس روشن باشد و خود شخص نیز برای جلوگیری از آسیب‌های پوستی از دستکش استفاده کند.

فرهادی برای گندزدایی سایر سطوح استفاده از الکل را پیشنهاد داد و گفت: استفاده از الکل معمولی به نسبت دوسوم به یک سوم مناسب است؛ الکلی که معمولا از داروخانه‌ها خریداری می‌کنیم ۹۶درجه الکلی دارد که این درجه خاصیت ضدعفونی کنندگی ندارد؛ به همین دلیل باید رقیق شود. اگر در نظر بگیریم یک لیتر الکل ۹۶ درجه خریداری کرده‌ایم باید حدود ۷۰۰ سی‌سی آب به آن اضافه کنیم تا الکل ۷۰ درجه تولید شود که مناسب گندزدایی میز ناهارخوری، کابینت‌ها، گوشی موبایل، کارت‌های بانکی و... است.

وی با تاکید بر اینکه هیچ ماده شیمیایی ضدعفونی کننده را نباید با مواد شوینده مخلوط کرد، ادامه داد: مخلوط کردن مواد شوینده و ضدعفونی کننده‌ها نه تنها خاصیت سمی برای فرد و محیط ایجاد خواهد کرد بلکه می‌تواند خاصیت ضدعفونی کنندگی خود را نیز از دست داده و عوارض سختی برای فرد بر جای بگذارد.

فرهادی در ادامه با بیان اینکه الکل صنعتی یا متانول خاصیت ضدعفونی کنندگی به مراتب کمتری نسبت به اتانول دارد، اظهار کرد: مواد سمی متانول از راه پوست جذب بدن می‌شود. توصیه می‌کنیم مردم از متانول استفاده نکنند تا عوارض کمتری متوجه آنان باشد.

وی ضمن ابراز امیدواری برای گذر موفق از این ایام، خاطرنشان کرد: جدا کردن لباس بیرون و داخل منزل از آن جهت که جلوی آلودگی فرش، مبلمان و... را بگیریم، بسیار مهم است و در صورت رعایت این موضوع نیازی نیست به طور مداوم به فکر گندزدایی سطوح یاد شده باشیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->