صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

پایان فعالیت‌های استقلال در نقل و انتقالات زمستانی

  • کد خبر: ۲۱۱۵۴۶
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۹
  • ۱
پایان فعالیت‌های استقلال در نقل و انتقالات زمستانی
جواد نکونام، سرمربی استقلال در اظهارات تازه خود بار دیگر علیه علی خطیر جملاتی به زبان آورده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، جواد نکونام، سرمربی استقلال بار دیگر اظهارات تندی علیه علی خطیر به زبان آورده است. او با نقد عملکرد خطیر گفت: «قرار بود سقف سوراخ کنیم، سوراخی که درست شد رو همه دیدند. سعید مهری قرارداد داشته و من نمی‌دانم چطور بدون اجازه من جدا شده؟ خودم دوستم را فرستادم با ماشاریپوف صحبت کند تا قبول کند به استقلال بیاید! میلاد فخرالدینی هم خودش پول فسخ را داده تا به استقلال بیاد و بعد از اون کسی رو جذب نمی‌کنیم. من و خطیر قطعا در یک کشتی نیستیم و می‌خواهند من را به زمین بزنند.»


سرمربی استقلال ادامه داد: «بعد از جذب شدن میلاد و برگشتن زبیر تیم را می‌بندم و دیگه هیچ فعالیت نقل و انتقالاتی نداریم. مدیریت استقلال با من مشکل دارد و کارش را درست انجام نمی‌دهد. دیگر خسته شدم آنقدر لیست دادم و وقت تلف شد. اسم هر بازیکنی را به خطیر دادم شروع کرد به مسخره کردن! فردا سه شنبه است، جمعه بازی داریم. دیگر تمرکز نمی‌گذارم روی بازیکن. مثل نیم فصل اول هرکسی‌را مازاد کرده بودم برمی‌گردانم. دیگر بازیکنی نمی‌گیریم و تمام شد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۴
0
0
خطیر متاسفیم برات مرد کوچک
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->