نتیجه و ویدئو کشتی کامران قاسم‌پور برابر حریف مغولستانی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | صعود متقدرانه کامران به یک‌چهارم پیاتزا: در تلاشیم نتایج مورد انتظار مردم ایران را کسب کنیم نتیجه و ویدئو کشتی احمد جوان برابر حریف اکوادوری (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت جوان مشهدی در قهرمانی جهان ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر فولاد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | بیفوما در ترکیب اصلی؟ نتیجه و ویدئو بازی امیرمحمد یزدانی برابر حریف آذربایجانی (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | شوک سنگین به کشتی ایران تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و منچستریونایتد | دربی بحران‌زده‌ها نتیجه و ویدئو خلاصه بازی کامران قاسم‌پور و حریف قرقیزستانی در دور نخست وزن ۸۶ کیلوگرم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) شورش جوکوویچ علیه صربستان! تاریخ و ساعت بازی یوونتوس و اینتر | دوئل مدعیان در تورین تاریخ و ساعت مسابقه والیبال ایران و مصر در قهرمانی جهان | شروع ماراتن جذاب روی تور تاریخ و ساعت بازی رفت پرسپولیس و فولاد در لیگ بیست و پنجم | یک بازی خانوادگی دادگاه عالی ورزش دستور پایان محرومیت بیرانوند را صادر کرد الوصل آخرین فرصت آدان در چارچوب دروازه استقلال گران‌ترین باخت تاریخ باشگاه استقلال بازگشت ساپینتو به نیمکت استقلال نتیجه بازی استقلال و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۲۱ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ ویدیو| خلاصه بازی استقلال و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۲۱ شهریور ۱۴۰۴) پخش زنده بازی استقلال و استقلال خوزستان (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی تراکتور و آلومینیوم اراک (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هاشمیان نماد وقار و حرفه‌ای گری| یک سرمربی متفاوت در فوتبال ایران
سرخط خبرها

باشگاه استقلال: نکونام گفت اورونوف را بگیرید نیمکت نشینش می‌کنم

  • کد خبر: ۲۱۱۶۴۰
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۱
باشگاه استقلال: نکونام گفت اورونوف را بگیرید نیمکت نشینش می‌کنم
باشگاه استقلال علیه جواد نکونام دست به افشاگری زده و مدعی شده سرمربی استقلال گفته اگر اورونوف جذب شود، نیمکت نشین خواهد شد. این درحالی است که نزدیکان نکونام مدعی بودن این ازبک هایجک شده است!
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، به دنبال مصاحبه تندی که جواد نکونام علیه علی خطیر انجام داد و بار دیگر عملکرد او را زیر سوال برد، باشگاه استقلال پاسخ سرمربی را داد و مدعی شد در یکی از موارد که نکونام مدعی شده باشگاه تقصیری به گردن نداشته است. در این راستا معاون ارتباطات استقلال که دست راست علی خطیر به شمار می‌رود افشاء گری کرده و پیرامون جذف اورونوف صحبت‌هایی به زبان آورده است که قابل تامل است. درحالی که از طرف نکونام و اطرافیانش گفته می‌شد که اورونوف به نوعی هایجک شده، اما مشاور رسانه‌ای علی خطیر حرف‌های دیگری به زبان آورد است. هژبری گفته: «ادعا‌ها درباره اورونوف جدی نیست. خطیر با اورونوف تمام کرده بود. پیش نویس قرارداد آماده بود. از طرف نکونام به خطیر اعلام کردند که گفته من اورونوف را نمی‌خواهم! ماشاریپوف را که برایم را گرفتید، اگر اورونوف را بگیرید او را روی نیمکت می‌گذارم. حتی کد می‌دهم تا آن دوستی که این پیام را داد خودش را جمع کند! گفتند ما ۲-۵-۳ بازی می‌کنیم و در این سیستم ماشاریپوف یا اورونوف باید روی نیمکت بنشیند. این مبلغ را صرف یک نیمکت نشین نکنید.»


معاون ارتباطات و مشاور خطیر ادامه داد: «خطیر تاکید کرد اورونوف در لیست نکونام هست و به من نگفته این بازیکن را نگیرم. نام اورونوف را داده بود و ماشاریپوف بعد از لیست او آزاد شد. آقایان با مدیربرنامه اورونوف تماس گرفتند گفتند اگر بازیکن بدون تایید سرمربی بیاید نیمکت نیشین می‌شود. گفتند استقلال هایجک خورد. کدام هایجک؟ ما با این بازیکن تمام کرده بودیم. گفتند نکونام گفته من او را روی نیمکت می‌گذارم. من مجبورم این فایل صوتی را منتشر کنم تا هوادار بداند چگونه از احساسش سو استفاده می‌شود. این تیم صدر جدول است. با اقتدار و اختلاف قهرمان می‌شود. افرادی که نفعشان در قهرمان نشدن این تیم و در دعوای نکونام و خطیر است، این وسط تنش ایجاد می‌کنند. ۳ جلسه خطیر و نکونام با هم نشستند همه چیز عالی بوده، به ۲۴ ساعت نمی‌کشد افراد دروغ‌هایی را منتقل می‌کنند که دوباره اختلاف ایجاد می‌شود. نکونام سرمربی ما است. خطیر هم یکبار گفته حاضرم او هرهفته حرف بزند، اما تیم برنده شود.»

معاون ارتباطات و رسانه باشگاه استقلال درخصوص اینکه نکونام اعلام کرده می‌خواهند من را زمین بزنند و حکم اخراجم در جیب مدیرعامل است، این واکنش را نشان داد: «اصلا! کدام زمین زدن؟ من هم می‌توانم ادعا کنم فلانی هرروز من را می‌زند، ولی باید دو دلیل واقعی بیاورم. از طرف او درمورد بازیکن خارجی که می‌گیریم اعلام می‌کنند اگر بیاید نیمکت نشین می‌شود. هم به ما، هم به مدیربرنامه بازیکن، چگونه او را بیاوریم؟»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->