انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با لایحه همکاری حمل‌ونقل ریلی ایران و ترکیه اوکراین: ۲ پالایشگاه نفت روسیه هدف قرار گرفتند پنتاگون از اروپا خارج شد؟ حماس: مقاومت اجازه تحمیل واقعیت‌های جدید را به دشمن نخواهد داد واکنش اتحادیه اروپا به حملات رژیم صهیونیستی به غزه آیت الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است ارتش روسیه، یک اژدر هسته‌ای آزمایش کرد + فیلم (۷ آبان ۱۴۰۴) پزشکیان به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان فرصت یک هفته‌ای داد پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد تذکر شفاهی برخی نمایندگان مجلس به ارکان اطلاع‌رسانی دولت و پزشکیان معاون وزیر کشور حکومت سرپرست افغانستان به سفارت کشورش در تهران رفت آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد وزیر نفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود پاکستان اعزام نیرو به غزه را بررسی می‌کند پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود
سرخط خبرها

نخست‌وزیر پیشین پاکستان: با حزب شیعیان ائتلاف خواهیم کرد

  • کد خبر: ۲۱۱۶۷۹
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۸
نخست‌وزیر پیشین پاکستان: با حزب شیعیان ائتلاف خواهیم کرد
عمران خان گفت که برای تشکیل دولت‌های آتی با مجلس وحدت مسلمین (حزب شیعیان) ائتلاف خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نخست‌وزیر برکنارشده پاکستان که نامزدهای حزبش در انتخابات ۹۱ کرسی مجلس را به‌دست آورده‌اند هرگونه ائتلاف با احزاب «مسلم لیگ نواز» و «مردم» را رد کرد و گفت: جنبش عدالت تحت ائتلاف با مجلس وحدت مسلمین (حزب شیعیان) دولت‌های آتی در مرکز و ایالت پنجاب را تشکیل خواهد داد.

عمران خان امروز، طی گفت‌وگو با خبرنگاران در زندان، اعلام کرد که حزب وی هرگز تن به ائتلاف با مسلم لیگ نواز، حزب مردم و جنبش عدالت نخواهد داد.

وی هرگونه گمانه‌زنی‌ درخصوص طرح نامزدهای مستقل پیروز انتخابات (وابسته به حزب جنبش عدالت) برای پیوستن به حزب سنتی پاکستان را از پایه بی‌اساس دانست و اعلام کرد: جنبش عدالت تحت ائتلاف با حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان (MWM) در مرکز (فدرال) و ایالت پنجاب دولت تشکیل خواهد داد.

دوازدهمین دوره انتخابات عمومی پاکستان پنجشنبه گذشته برگزار و پس از آن شمارش آرا آغاز شد. تازه‌ترین نتایج شمارش آرای انتخابات عمومی در پاکستان تکلیف ۲۵۶ کرسی مجلس ملی را مشخص کرد. برخی احزاب، از جمله حزب عمران خان، تأخیر در اعلام رسمی نتایج انتخابات را به‌مثابه تقلب و سوءاستفاده دیگر رقبای سیاسی برای کسب غیرقانونی کرسی‌های مجلس می‌دانند.

نامزدهای وابسته به حزب عمران خان، نخست‌وزیر سابق، تاکنون ۹۲ کرسی، مسلم لیگ نواز ۷۵، حزب مردم ۵۴ کرسی و جنبش متحده قومی نیز ۱۷ کرسی کسب کرده‌اند. حزب مجلس وحدت مسلمین وابسته به شیعیان پاکستان نیز توانست کرسی مجلس ملی از منطقه پاراچنار را به‌دست آورد.

حزب شیعیان پاکستان به رهبری علامه‌ ناصر عباس جعفری از جمله نیروهای سیاسی مطرح هستند که متحد قوی حزب عمران خان بوده و پس از برکناری عمران از قدرت پیمان همکاری و حمایت دوجانبه در جبهه‌های سیاسی را امضا کردند.

طرح مشارکت حزب مجلس وحدت مسلمین به‌عنوان حزب پیشروی شیعیان پاکستان در کنار حزب عمران خان برای تعیین سرنوشت دولت آینده این کشور با بازتاب چشمگیری در پاکستان همراه شده است.

علامه جعفری، رئیس حزب مجلس وحدت مسلمین، با حمایت از مواضع عمران خان درخصوص انتخابات پاکستان اعلام که مجلس وحدت مسلمین بی‌قیدوشرط آماده همکاری و کمک به حزب عمران خان در تمامی شرایط، از جمله تشکیل دولت، است.

وی، ساعاتی پس از اعلام تصمیم عمران خان برای ائتلاف، از پیوستن نامزدهای مستقل پیروز انتخابات از حزب جنبش عدالت به حزب‌ مجلس وحدت استقبال کرد و گفت: ما برای پیروی از سیاست خارجی مستقل، استقلال کشور، حفاظت از مرزهای خود، مقابله با توطئه قدرت‌های خارجی و تحکیم دوستی با کشورهای اسلامی در کنار حزب عمران خان خواهیم بود.

اواخر خرداد سال گذشته حزب جنبش عدالت به ریاست عمران‌ خان و مجلس وحدت مسلمین به‌عنوان حزب پیشروی شیعیان در پاکستان، با امضای پیمان سیاسی مشترک، به پیروی از سیاست مستقل خارجی، وحدت اسلامی، مخالفت با هرگونه سازش با رژیم اسرائیل و جلوگیری از نفوذ خارجی در پاکستان متعهد شدند.

آنان، با اعلام تعهد بر پایبندماندن به پیمان سیاسی مشترک، افزودند که پرچمدار استقلال کشور و پیروی از سیاست خارجی مستقل هستند.

حزب عمران خان همچنین قرار است تحت ائتلاف با حزب جماعت اسلامی پاکستان دولت ایالتی در خیبر پختونخوا را تشکیل دهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->