۴ میلیون دلار برای خاموش کردن اعتراض هواداران استقلال ستاره خط میانی استقلال و پرسپولیس، خرید جدید فجرسپاسی اعتراض هواداران استقلال به هلدینگ خلیج فارس| شعار علیه دلال‌ها! ۵۰۰ هزارتومان کارت هدیه برای قهرمانی در ایران! بازگشت کاروان پرسپولیس به تهران گروه بندی جام ملت‌های فوتبال زنان آسیا ۲۰۲۶ | کار سخت ملی پوشان ایران علی دایی چهارمین بازیکن برتر تاریخ فوتبال آسیا + عکس مخالفت پرسپولیس با پیشنهاد مصالحه تراکتور احسان حدادی: دوومیدانی‌کاران خاطی به ایران برمی‌گردند اوریه هنوز نمره قبولی نگرفته است محکومیت ۱۶ میلیاردی استقلال ابقای زمین تنیس سجاد برای تنیس مشهد وعده‌های تکراری برای ورزش مشهد تا کی ادامه دارد؟ تصمیم عجیب درویش درباره صحرایی! هاشمیان به دنبال مهاجم برای پرسپولیس مخالفت اوریه برای بازی برای پرسپولیس رای گیری برای اخراج بازیکن درهیات مدیره استقلال! یک ماکارونی‌فروش مدیرروابط عمومی استقلال می‌شود!
سرخط خبرها

حمیداوی: لیگ در اردیبهشت برگزار نشود / بهتر است تعطیل شود

  • کد خبر: ۲۱۱۸۵
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۱
حمیداوی: لیگ در اردیبهشت برگزار نشود / بهتر است تعطیل شود
مالک باشگاه شهرخودرو گفت: رسول‌پناه و نبی روز پنج‌شنبه با من تماس گرفتند و تا روز شنبه یعنی دیروز از من فرصت خواستند که پول رضایتنامه را پرداخت کنند، اما امروز یکشنبه است و هیچ اتفاقی رخ نداده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ فرهاد حمیداوی در خصوص اینکه آیا باشگاه پرسپولیس مبلغ صدور رضایتنامه یحیی گل‌محمدی را به باشگاه شهر خودرو پرداخت کرده یا خیر، اظهار داشت: متأسفانه این اتفاق رخ نداده است. من از زمان حضور آقای انصاری‌فرد در باشگاه پرسپولیس گله‌مند هستم و شایان ذکر است که خود آقای انصاری‌فرد منتخب همین هیأت مدیره‌ای است که الان در باشگاه پرسپولیس فعالیت می‌کند.

وی افزود: آقایان رسول‌پناه و نبی روز پنج‌شنبه با من تماس گرفتند و تا روز شنبه یعنی دیروز از من فرصت خواستند که پول رضایتنامه را پرداخت کنند، اما امروز یکشنبه است و هیچ اتفاقی رخ نداده است، بنابراین طبق صحبتی که انجام داده بودم، چک را به آقای دکتر بختیاری معاونت حقوقی باشگاه ارائه کردم تا او اقدامات لازم را انجام دهد و باید اشاره کنم که دیگر موضوع از دست من هم خارج است.

مالک باشگاه شهر خودرو در پاسخ به این سؤال که آیا در این زمینه شکایتی به فدراسیون یا فیفا صورت می‌گیرد، گفت: طی قراردادی که با باشگاه پرسپولیس امضا کردیم، می‌توانیم تمام حساب‌های این باشگاه را ببندیم، حتی اگر آن‌ها با فیفا هم مراوده داشته باشند دچار مشکل می‌شوند، چون ابتدا باید با ما تسویه‌حساب کنند. در این زمینه تمهیدات دیگری هم داشته‌ایم که از طریق وکیل باشگاه آن‌ها را پیگیری خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: من به آقای نبی در عالم همکاری گفتم که راضی به دریافت ضرر و زیان نیستیم و مربی تیم‌مان را دراختیار شما گذاشتیم و قول گرفتیم که طلب‌مان پرداخت شود، اما این اتفاق رخ نداده و در شب عید برای پرداخت پول بازیکنان دچار مشکل هستیم و کسی هم پاسخگوی ما نیست. فقط امیدوارم روزی نرسد که مسئولان باشگاه پرسپولیس بگویند که از این موضوع بگذرم، چون من همه تأکید‌ها را انجام داده بودم.

حمیداوی در پاسخ به این سؤال که آیا شکایتی به فدراسیون فوتبال تنظیم می‌کنند یا خیر، گفت: اگر صادقانه بخواهم حرف بزنم از این موضوع بی‌اطلاعم، چون هیأت مدیره باشگاه تصمیم گرفت که همه امور را به وکیل باشگاهمان بسپاریم و من هم به خاطر مسائل فوتبالی پذیرفته بودم که چک باشگاه پرسپولیس را قبول کنم. با این وجود، همه چیز دست وکیل باشگاه است و او همه کار‌ها را برعهده خواهد گرفت.

وی تأکید کرد: باز هم می‌گویم من فقط به خاطر فوتبال و فوتبالی بودن از باشگاه پرسپولیس چک قبول کردم، در حالی که همه هیأت مدیره باشگاه ما با این موضوع مخالف بودند. من حرمت گذاشتم و با خودم گفتم که همکار هستیم، اما الان، چون یکبار این اتفاق رخ داده و از باشگاه پرسپولیس چک گرفتیم، مجبور هستم که حرف هیأت مدیره را به صورت کامل اجرا کنم.

حمیداوی در پاسخ به این سؤال که آیا رسول‌پناه به وی قول داده بود که شنبه گذشته طلب شهر خودرو را پرداخت می‌کند، عنوان کرد: اگر بخواهم صادقانه حرف بزنم، قرار بود روز گذشته مبلغی را به ما پرداخت کنند تا حسن‌نیت‌شان را ثابت کنند، اما این کار را هم انجام ندادند. نامه صریح هیأت مدیره باشگاه به تاریخ امروز به آقای بختیاری این است که در بالاترین سرعت، رقم رضایتنامه گل‌محمدی و همچنین کلیه خسارت‌ها را دریافت کنیم.

مالک باشگاه شهر خودرو در پاسخ به این سؤال که خسارت پرسپولیس شامل چه چیز‌هایی می‌شود، تصریح کرد: ما در قرارداد یک و نیم میلیارد تومان ضرر و زیان در نظر گرفتیم، ضمن آنکه برای هر روز تأخیر در پرداخت رقم اصلی، باشگاه پرسپولیس باید روزی یک میلیون تومان پرداخت کند. من چند روز به خود آقای رسول‌پناه هم گفتم که اگر پولم را می‌دهید خسارت نمی‌خواهم، اما آن‌ها تا دیروز هم که قرار بود پولی پرداخت کنند، اقدامی انجام ندادند.

وی در خصوص اینکه تعدادی از باشگاه‌های لیگ برتری خواهان تعطیلی مسابقات شدند و واکنش باشگاه شهر خودرو به این اتفاق چیست، گفت: ما تابع قانون هستیم، اما شنیده‌ام ای‌اف‌سی نامه‌ای به باشگاه‌ها نوشته که اگر قرار است مسابقات در فروردین‌ماه برگزار نشود، در آن صورت بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا نیز تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: مطمئناً وقتی قرار است بازی‌ها اردیبهشت ماه برگزار شود، کیفیت‌ها پایین می‌آیند و آمادگی بازیکنان از بین می‌رود. تأکید می‌کنم شنیده‌م که نامه‌ای از سوی ای‌اف‌سی آمده و مستند چنین نامه‌ای را ندیده‌ام، ولی اگر قرار باشد ما در اردیبهشت ماه بازی کنیم و لیگ قهرمانان آسیا در تیر و مرداد برگزار شود، در آن صورت یک اتفاق عجیب رخ خواهد داد و بازیکنان به صورت پی‌درپی مصدوم خواهند شد.

حمیداوی تصریح کرد: آرزو می‌کنم کرونا از ایران و کل دنیا رخت بربندد و شور و نشاط به جامعه و کشور برگردد. شما دقت کنید که در بهمن و اسفند تقریباً مسابقات نداشتیم و در فروردین هم نباید بازی کنیم. طبیعتا دو سه ماه وقفه فوتبالمان را زیر سؤال می‌برد و اگر قرار باشد در اردیبهشت هم بازی نکنیم، مسابقات تعطیل شود بهتر است.

حمیداوی عنوان کرد: باشگاه‌ها قطعاً برای درآمدزایی نیاز به جذب اسپانسر دارند، اما آیا در تعطیلی مسابقات اسپانسری جذب می‌شود؟ همین تعطیلی بازی‌ها روی کل مدیران باشگاه‌ها و عملکردشان تأثیر دارد و زنجیروار مشکلات به داخل تیم و همه عوامل منتقل می‌شود.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->