گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

خبر مهم دولت درباره تغییر سهمیه بندی کارت سوخت

  • کد خبر: ۲۱۱۹۳۰
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۴
خبر مهم دولت درباره تغییر سهمیه بندی کارت سوخت
نماینده رئیس جمهور با بیان اینکه قیمت سوخت بر مبارزه با قاچاق سایه انداخته درباره موضووع تغییر سهمیه بندی کارت سوخت توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید مجید رضوی نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز عصر روز گذشته در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان، گفت: روزانه مقدار زیادی قاچاق سوخت از مرز‌های کشور انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه قرار است تا آخر دولت سیزدهم قیمت سوخت افزایش پیدا نکند و با همین قیمت بتوانیم شرایط را اداره کنیم، گفت: قیمت پایین سوخت در کشور نسبت به سایر کشور‌ها و حتی کشور‌های همسایه باعث شده که سوخت از کشور قاچاق شود.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به اینکه بحث قیمت سوخت بر مبارزه با قاچاق سوخت سایه انداخته است، افزود: از آنجا که بالا بردن قیمت سوخت بر معیشت مردم اثر می‌گذارد، بحث افزایش قیمت سوخت را نداریم؛ اما این موضوع از طرف دیگر مشکلاتی بر کشور ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون قاچاق سوخت واقعا وسوسه‌انگیز و فسادآور است، ادامه داد: نسبت به سال‌های گذشته رتبه استان کرمان در مبارزه با قاچاق کالا کم شده و هر سال وضعیت استان در بحث مبارزه با قاچاق بهتر شده است.

رضوی با اشاره به اینکه هم مرزی با استان سیستان و بلوچستان یکی از دلایل عبور سوخت قاچاق از استان کرمان است و البته از خود استان هم قاچاق سوخت داریم، بیان کرد: پیشانی مقابله با قاچاق سوخت نیرو‌های فراجا هستند که اقدامات آن‌ها جای تقدیر دارد و در صحنه مبارزه با این معضل هستند.

وی با بیان اینکه سایر دستگاه‌ها نیز در مبارزه با قاچاق سوخت وظایفی دارند و آمار و ارقامی وجود دارد که سوخت از این طریق قاچاق می‌شود که دستگاه‌ها باید نظارت کنند، گفت: براساس مصوبه شورای سران قوای کشور فراجا مکلف شده که با استفاده از ظرفیت‌های قانونی با قاچاق سوخت در کشور مبارزه کند.

نماینده ویژه رئیس جمهور با اشاره به اینکه استاندار کرمان به‌عنوان نماینده عالی دولت باید امر مبارزه با قاچاق کالا در استان را تسهیل و دستگاه‌ها را همراه و هماهنگ کند، افزود: باید از انحراف سوخت و قرار گرفتن آن در مسیر قاچاق جلوگیری کرد و دستگاه‌ها باید نسبت به این موضوع حساس باشند.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان کرمان موظف است که تحویل سوخت مکشوفه را پیش‌بینی کند تا مشکلات فراجا در بحث نگهداری سوخت مکشوفه برطرف شود.

وی با بیان اینکه میزان قابل توجه قاچاق سوخت از طریق کامیون‌ها و تریلی‌ها انجام می‌شود، گفت: با هماهنگی بین دستگاهی می‌شود جلوی مقدار قابل توجهی از قاچاق سوخت را گرفت.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->