تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

شمار قربانیان رانش زمین در فیلیپین به ۹۲ نفر رسید

  • کد خبر: ۲۱۲۰۷۹
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۸
شمار قربانیان رانش زمین در فیلیپین به ۹۲ نفر رسید
مقامات فیلیپین روز گذشته (پنجشنبه) اعلام کردند که تعداد قربانیان رانش زمین در شش فوریه که در استان «کامپوستلا ولی» در جنوب این کشور رخ داد به ۹۲ نفر افزایش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، مقامات محلی فیلیپین همچنین اظهار کردند که امدادگران همچنان در جستجوی ۳۶ مفقودشده دیگر این حادثه هستند.

در همین حال این مقامات خاطرنشان کردند که ۳۲ نفر دیگر نیز در این حادثه زخمی شدند اما از این فاجعه جان سالم به در بردند.

افراد کشته و مفقودشده شامل معدنچیانی هستند که در داخل دو اتوبوس حضور داشتند و رانش زمین منجر به مدفون شدن اتوبوس ها و آنها شده است.

باران بخش‌هایی از منطقه جنوبی فیلیپین را تحت تاثیر قرار داده است و ده‌ها مورد رانش زمین و سیل را در پی داشته است. همچنین ده‌ها هزار نفر را مجبور به اقامت در پناه‌گاه‌های اضطراری کرده است. رانش زمین به دلیل زمین‌های کوهستانی، بارندگی‌های شدید و جنگل‌زدایی گسترده ناشی از استخراج معادن و ... خطری جدی در سراسر این کشور است.

شاخص خطر جهانی ۲۰۲۲ فیلیپین را در رتبه اول از نظر آسیب پذیرترین کشورهای جهان قرار داده است.

 این مجمع الجزایر که در حلقه آتش اقیانوس آرام قرار دارد، غالباً توسط طوفان های قدرتمند تحت تاثیر قرار می گیرد که باعث ایجاد سیل ناگهانی و رانش زمین می شود. این کشور همچنین زمین لرزه ها و فوران های آتشفشانی را نیز تجربه می کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->