افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره) ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رانندگان از تردد‌های غیرضروری در جاده‌های خراسان رضوی خودداری کنند (۲۷ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۲۱۰۴
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹
رانندگان از تردد‌های غیرضروری در جاده‌های خراسان رضوی خودداری کنند (۲۷ بهمن ۱۴۰۲)
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: با توجه به پیش‌بینی بارش برف و برودت هوا در روز‌های آینده، رانندگان از تردد غیرضروری در جاده‌های استان خودداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا خجسته با اعلا این خبر، اظهار کرد: در صورت ضرورت برای سفر، رانندگان حتما زنجیر چرخ به همراه داشته باشند و قبل از سفر، وضعیت آب و هوا در جاده‌ها را از طریق سامانه ۱۴۱ راهداری استان بررسی کنند.

وی گفت: رانندگان خودروی خود را از نظر نقص فنی بررسی و از سالم بودن سیستم گرمایشی و برف پاک کن‌ها اطمینان حاصل کرده و در صورت سفر با سرعت مطمئنه و احتیاط رانندگی کنند.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: در راستای اجرای عملیات زمستانی و برفروبی ۷۲ اکیپ راهداری به صورت شبانه‌روزی در محور‌های استان فعال هستند.

خجسته افزود: حدود ۸۰۰ راهدار با استفاده از ۶۲۵ دستگاه ماشین‌آلات سنگین، نیمه‌سنگین و سبک شامل برف‌روب، نمک‌پاش، گریدر و لودر برای عملیات برفروبی و یخ‌زدایی در نظر گرفته شده اند.

اداره کل هواشناسی خراسان رضوی با صدور هشدار نارنجی از آغاز بارش باران طی امروز در استان خبر داد و در این گزارش نسبت به کاهش شدید دما و بارش برف تا روز دوشنبه در سراسر استان هشدار داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->