کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تببین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد پزشکیان: قانون عفاف و حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) سه کشور اروپایی خواستار تحویل بی‌قید و شرط و سریع کمک‌ها به غزه شدند زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سه دهک‌ اول اعلام شد+جزئیات نماینده مجلس: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی فقط بر دوش مردم نباشد چین از طرح عربی بازسازی غزه حمایت کرد استفاده از فناوری‌های نوین در شناسایی شبکه‌های قاچاق مرضیه افخم سفیر ایران در اسلوونی شد غذای ذخیره شده در غزه برای کمتر از دو هفته کافی است
سرخط خبرها

جهادگران مناطق محروم استان، مهمان دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی| آیت‌الله علم‌الهدی: جوانان، صاحبان امروز انقلاب اسلامی هستند

  • کد خبر: ۲۱۲۳۰۳
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۶
جهادگران مناطق محروم استان، مهمان دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی| آیت‌الله علم‌الهدی: جوانان، صاحبان امروز انقلاب اسلامی هستند
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: عزیزان من، این را بدانید که ماهیت انقلاب اسلامی در خدمت به محرومان و مستضعفان تعریف شد و تا به امروز نیز پایگاه‌های فعال و سنگر‌های مؤثر نهضت در همان روستا‌هایی بوده که شما عزیزان جهادگر در آن‌ها حضور داشته‌اید.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در دیدار با طلاب جهادی استان که به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، با تأکید بر اینکه جوانان، صاحبان امروز انقلاب اسلامی هستند، اظهار کرد: وجود شما برادران و خواهران جهادی و جوان در حوزه علمیه، بزرگ‌ترین سرمایه امید برای بنده و امثال مایی است که سالیان عمر خودمان را در عرصه‌های مختلف این نظام وقف کرده‌ایم. وجود شما صحت این ادعا را ثابت می‌کند که حتی زمان پیروزی انقلاب، نهضت به‌اندازه امروز از سرمایه‌های انسانی بهره‌مند نبود و اکنون، دوران بهره‌گیری از نبوغ، استعداد و ظرفیت جوانان فرهیخته امروز فرارسیده است.

وی افزود: امروزه انقلاب اسلامی ما در مرزی قرار گرفته که اگر نیرو‌های این نهضت با سرمایه عظیم اعتقادی و فکری خود پای آرمان‌ها نایستند، هرگز نمی‌شود انقلاب را با توده احساسات مردم به پیش برد و باید باورمندی‌های جدی به اصل نهضت پیوند بخورد و نیروی فرهیخته و جوان ملازم انقلاب باشد.

جوانان در انقلاب، جایگاه، سهم و تکلیف دارند

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: برای همه شما برادران و خواهرانی که در زمان پیروزی انقلاب اسلامی حتی به دنیا نیامده بودید، مهم است باورمندی شما منطبق بر فرهیختگی، شناخت و مطالعه باشد تا عمیقاً بدانید که این نهضت چرا شکل گرفت و در پهنه ۴۵ ساله عمر خود چه دستاورد‌هایی داشته است، زیرا همه شما جوانان در این انقلاب جایگاه، سهم و تکلیف دارید و مسئولیت و میراث این انقلاب نیز بر دوش فرهیختگانی است که پس از پیروزی انقلاب به دنیا آمده‌اند.

وی ادامه داد: آن جوان عزیزی که امروزه در اردو‌های جهادی، کیلومتر‌ها دورتر از خانه و کاشانه راهی روستا‌ها و مناطق محروم می‌شود، همین حضورش برای انقلاب جبهه ایجاد می‌کند و از این دست جبهه‌ها، امروزه فراوان در اقصی نقاط ایران عزیز وجود دارد. عزیزان من، این را بدانید که ماهیت انقلاب اسلامی در خدمت به محرومان و مستضعفان تعریف شد و تا به امروز نیز پایگاه‌های فعال و سنگر‌های مؤثر نهضت در همان روستا‌هایی بوده که شما عزیزان جهادگر در آن‌ها حضور داشته‌اید. بنابراین، فعالیت‌های خود را استمرار ببخشید و حوزه اثربخشی خود را توسعه دهید تا آرمان‌های انقلاب برپایه سربازی شما در رکاب امام زمان (عج) بیش از پیش نهادینه شود.

در ابتدای این دیدار، جمعی از نمایندگان تشکل‌های جهادی به بیان گزارشی از اقدامات خود با محوریت محرومیت‌زدایی از روستا‌ها و مناطق محروم استان در سال جاری پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->